.SENSAI DESIGNING DUO BRONZING POWDER.

*Postauksessa mainoslinkki

Mulla on ollut tästä tuotteesta tuollainen söpö pieni miniatyyri jo pienen ikuisuuden, mutta jostain syystä sen kokeilukin on vaan kokonaan jäänyt väliin, kunnes tässä päivänä eräänä se osui meikkilaatikosta silmiini ja päätin, että nyt kokeillaan, kun on päivänvaloakin!

1006_Sensai_Designing_Duo3

*Sensai Designing Duo Bronzing Powder on kuulunut pysyvään valikoimaan jo pidempään ja vaikka olen sitä töissä lääppinyt kämmenselkään, en ollut koskaan erityisesti innostunut tuotteesta, kunnes nyt sitten sitä vihdoin kokeilin kasvoille. Olin aina kuvitellut, että se on jotenkin tosi tosi glitterinen, kun olin kokeillut sitä vain sormin kämmenselkään, mutta kun sitä käyttää siveltimellä, ei se sitten niin kovin kiiltävä ollutkaan!

1007_Sensai_Designing_Duo4

Designing Duossa on tosiaan kaunis liukuvärjäys tummemmasta aurinkopuuteripuolesta kultaisempaan ja shimmerisempään puoleen, jota voi käyttää kasvoilla valotuotteena myös. Normaalikokoinen tuote on sen kokoinen, että eri puolia tästä voi helposti käyttää myös erikseen halutessaan. Tämä miniatyyri on niin mini, että väkisinkin tulee molempia, jos käyttää edes poskipunasiveltimen kokoista sutia.

Tuotteesta sanotaan, että sitä voi käyttää kevyesti sudittuna vaikka koko kasvoille tuomaan valoa ja hieman sävyä. Mä itse käyttäisin tätä hieman perinteisemmin ihan vaan aurinkopuuterin tavoin varjostuksina poskilla ja ohimolla. Kultaisempaa puolta voi sitten sipaista hieman enemmän tuohon poskiluun päälle valoa tuomaan.

1008_Sensai_Designing_Duo6

Vasemmalla pelkkä meikkipohja ja puuteri, oikealla varjona ja valona käytetty Sensai Designing Duo. Kuten kuvasta näkyy, on sävy hyvin vaalea ja hempeä iholla eikä se kiiltele mitenkään poikkeuksellisen paljoa, vaikka niin luulin ensin itsekin. Välillä sitä tuntuu unohtavan sen, että sormin levitettynä kimalteet tulee AINA enemmän esille kuin siveltimellä, oli kyse sitten luomiväristä, poskipunasta tai valotuotteesta. Sensai Designing Duo on itseasiassa aika ihana! Voisin hyvin suositella tätä perinteisen aurinkopuuterin asemasta muillekin vaaleaihoisille. Sävy on iholla todella kaunis eikä pigmenttiä ole niin paljoa, että menisi herkästi överin puolelle.

Oletteko tienneet tällaisesta tuotteesta ennen?

*Postauksessa mainoslinkki

One thought on “.SENSAI DESIGNING DUO BRONZING POWDER.

  1. Tämä on ihana! Oikeastaan aurinkopuuterisuosikkini :) Se on aivan totta, että rasiassa puuteri näyttää paljon kimaltavammalta ja tummemmalta kuin iholla. Tämä on supernopea ja helppo käyttää, käytän aina pakkauksen litteää sivellintä, koska se on juuri sopivan kokoinen ja ihan laadukas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.