.CLARINS LIP COMFORT OIL.

*Tuotteet saatu blogin kautta maahantuojalta
*Postauksessa mainoslinkki

1045_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_06

Clarinsin kevätlookin mukana tuli uusi tuote Instant Light -tuotelinjaan, eli tämä *Lip Comfort Oil, josta tuli kaksi eri sävyä. Tällaiset huuliöljyt tuntuvat olevan uusi trendi huulituotteiden parissa.

1046_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_09

Sain Clarinsilta molemmat sävyt tästä uudesta huuliöljystä ja olikin kiva kokeilla onko näissä jotain konkreettista eroa, kun värit on kuitenkin noinkin erilaiset tuossa putelissa. Kultainen on sävyltään 01 Honey ja pinkki taas 02 Raspberry.

1047_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_04

Katsotaanpas hetken aikaa miten ihanalta tuo huuliöljy tuolla pakkauksen sisällä näyttää. Tulee ihan mieleen ne kultaiset Clarinsin vartaloöljyt! Noniin, jatketaan. Lip Comfort Oilissa on melko suuri aplikaattori, jolla tuote on kyllä todella helppo levittää huulille. Aplikaattori tuntuu mukavalta ja on juuri sopivan joustava ja pehmeä huulilla ja se annostelee mielestäni aika sopivasti tuotetta. Tämä kultainen hunajasävy jää muuten pysyvään valikoimaan!

1048_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_11_kelt

Tältä tuo kultainen huuliöljy näyttää huulilla. Vasemmalla puhtaat huulet, oikealla kultainen öljy yksinään. Kuten näkyy, ei tuote anna huulille väriä oikeastaan ollenkaan. Lähinnä se ehkä tuo huulten omaa sävyä paremmin esiin, mutta ennemminkin tuon kostean pinnan ansiosta eikä niinkään tuotteen värin ansiosta.

1049_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_08

Pinkki huuliöljy on yhtälailla herkullisen näköinen pakkauksessaan. Vähän kuin jotain hieman läpikuultavaa geeliä, johon tekisi mieli upottaa kädet :D

1050_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_11_pink

Yläkuvassa vasemmalla taas puhtaat huulet, oikealla huulissa pelkästään Raspberry, eli pinkki huuliöljy. Olin vähän elätellyt toiveita, että tästä olisi tullut enemmän sävyä verrattuna Honey-öljyyn, mutta ei tästä yksinään saa irti oikeastaan yhtään sen enempää.

1051_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_12

Mutta, kun huuliöljyn alle laittaa lähelle huulten väriä olevan huulenrajauskynän, alkaa jo näyttämään ihan huulimeikiltä. Kuvassa siis vasemmalla pelkkä Raspberry, oikealla Clarins 01 Bay Rose -rajauskynä ihan kevyesti alla ja Raspberry päällä.

1052_Clarins_InstantLight_LipComfortOil_03

Clarinsin huuliöljy on ihan pikkuisen tahmea, mutta ei ikävällä tavalla, vaan sillä tavalla, että se pysyy kohtalaisen mukavasti huulilla, eikä lähde heti karkailemaan. Tämä ei siis tosiaankaan ole öljyä siinä koostumuksessa miksi öljy yleensä mielletään: juoksevana. Tässä tuntuu myöskin olevan erinomainen kosteuttavuus ja huulet pysyy useita tunteja tosi pehmeinä ja kosteutettuina ja tuotteen tuntu pysyy huulilla ainakin 2-3 tuntia (ainakin mulla). Vaikka olenkin käyttänyt rajauskynää näiden alla, ei se ole lähtenyt karkuteille, vaikka voisi kuvitella. Huulituntuma on todella miellyttävä ja nämä vielä tuoksuukin herkulliselta!

Vaikka näistä ei varsinaisesti väriä tulekaan, olen silti tykännyt näistä molemmista nimenomaan arkikäytössä, kun tykkään, että huulissa on vähän jotain kuitenkin.

*Tuotteet saatu blogin kautta maahantuojalta
*Postauksessa mainoslinkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.