.KICKS BRUSH CLEANER.

Kicksin siveltimienpuhdistussuihke on vihdoinkin uudistunut ja sitä saa taas Kickseistä. Se oli melko pitkään tuossa loppu ja mulla meinasi tulla jo hätä pöksyyn tuon kanssa, kun vanha pullo alkoi lotista jo aika tyhjänä. Cinema Secretsin ammattilais-nesteen jälkeen tämä on ehdottomasti paras siveltimien pikapuhdistukseen tarkoitettu tuote, johon olen törmännyt ja saatavuus on (normaalisti) hyvä.

1074_Kicks_Brush_Cleaner_01

Vierekkäin vanha ja uusi pullo. Vanha siis vasemmalla. Vanhassa pullossa oli tavaraa 200 ml, uudessa jopa 250 ml! Vanhassa pullossa oli musta tuo korkki- ja suihkeosa, uudessa valkoinen ja siveltimen kuvakin on vaihtunut uudenlaiseksi, mutta muuten pulloissa ei suuren suurta eroa näy olevan, suihkepullona jatkaa edelleen, which is nice.

Uusi tuote tuntuu olevan ensimmäisen testauksen perusteella aivan yhtä mainiota tavaraa kuin tuo vanhakin, joten jatkan käyttöä hyvin onnellisena edelleen. Ja hintakin on ihan huippu, vaan 6,90€ (!!!), ihan ilmasta. Tämä puhdistaa siveltimet mainiosti ja ne on melko nopeasti jälleen käyttövalmiita, eli kuivumisaika on kohtuu lyhyt. Ei ihan yhtä lyhyt kuin sen Cinema Secretsin kanssa, mutta ei paljon häviä. Olen tuon vanhan kanssa tehnyt hääseuruettakin, jossa meikattava vaihtui suunnilleen lennosta, että just ja just ehdin siveltimet putsata (enkä aina ehtinyt sitäkään), kun penkissä istui seuraava meikattava ja hyvin toimi.

1075_Kicks_Brush_Cleaner_02

Jos sivellinputsarisuihkeen käyttö on vierasta, kerrataanpas sen käyttökin tässä vielä nopeasti:

– Ota paperia (talous- tai wc)
– Likainen sivellin paperia vasten
– Suihkaise pari kertaa pullosta suoraan siveltimeen
– Pyörittele sivellintä hellävaroen paperiin, jotta meikki irtoaa
– Toista kunnes siveltimestä ei enää irtoa paperiin meikkiä
– Jos mahdollista, jätä siveltimet kuivumaan vaakatasoon hetkeksi (varsinkin meikkivoidesiveltimet, koska niihin käytetään enemmän ainetta)

Siveltimille paras pesutapa on aina shampoo+vesi, mutta koska se ei vaan ole kaikissa tilanteissa mahdollista, on tämmöinen suihke erinomainen apulainen pikapesuun. Suosittelen ihan sata lasissa!

14 thoughts on “.KICKS BRUSH CLEANER.

 1. Uutta siveltimien pikaputsaria onkin tullut etsiskeltyä! Onko tässä Kicksin omassa mitään hajusteita? Herkkä iho ei ole vastaavaa tuotetta juuri niiden takia kestänyt.

  1. Haa, unohdinkin mainita näköjään tuosta. Ei, tässä ei ole mitään lisättyjä hajusteita :) Ei tämä hajutonta ole, koska raaka-aineet tuoksahtaa, mutta ei mitään lisättyä kyllä ole.

   INCI: Alcohol denat., isopropyl alcohol, PPG-5 ceteth-20.

 2. Oon käynyt tätä kurkkimassa Kicksissä, mutta vielä toistaiseksi hylly huutaa tyhjyyttään. Tampereen Kicks nyt muutenkin tulee aina hitaasti perässä.. jatkan kärkkymistä :)

  1. Jatka vaan kärkkymistä :D Mäki kärkyin keskustan Kicksiä moneen kertaan ennenkuin nyt tärppäsi :D Ongelma on ainakin keskustassa ollut kuulemma se, että kun tuotetta on tullut niin se on sitten myös mennyt hyvin nopeasti :D

 3. Tota suihketta onkin kaapissa, mutta postauksen ansiosta muistin pestä arkikäytössä olevan skunkin kunnolla heti aamusta. Ehtii kuivua huomisaamuksi. Kiitos siitä siis :D

 4. Tää on minunki luottotuote! Kiva kuulla, että uus on samaa tuttua ja hyvää tavaraa, ehdin jo miettiä uskallanko ostaa seuraavan pullon samaa jos ovat vaikka menneet muuntelemaan..

  1. No mä en ainakaan käytössä huomannut mitään eroa, vaikka INCI ei ihan identtinen kylläkään enää ollut. Mutta niin kauan kuin se edelleen tekee sen mitä vanhakin niin jatkan käyttäjänä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.