.VITA LIBERATA PHENOMENAL MOUSSE.

*Tuote saatu blogin kautta

1076_vita_liberata_13

Sain blogin kautta testiin Vita Liberatan itseruskettavia tuotteita toiveideni mukaisesti. Toinen saatu tuote on tämä vartalolle tarkoitettu pHenomenal Mousse ja levityskinnas. Tutkailin Vita Liberatan tuotevalikoimaa jonkin aikaa ja tämä vaikutti sellaiselta tuotteelta, josta mä voisin tykätä: helppo ja nopea levittää, kuivuu hyvin nopeasti ja pitäisi kestää iholla 2-3 viikkoa.

Mä en yleisesti ottaen ole mikään itseruskettavien suurkuluttaja, päinvastoin. Joskus kesällä saatan sääret tekoruskettaa pariin kertaan, kun käytän hameita, mutta harvemmin tulee mihinkään muualle laitettua ellei ole jotain spesiaalia tilannetta. Olen tottunut valkoisuuteeni enkä koe sitä ongelmana useimpina päivinä. Joskus on ihan hauska laittaa nahkaansa vähän väriä ja silloin kun sen teen, haluan, että se on helppoa ja nopeaa eikä vaadi mitään kahden tunnin X-asennossa seisomista olohuoneessa nakkisillaan.

1077_vita_liberata_14

En ole koskaan kuullut itseruskettavasta tuotteesta, joka pysyisi iholla pidempään kuin noin viikon verran levityksestä, joten kiinnosti kokeilla, että mitä ihmettä tämä oikein on ja pysyykö tämä ihan tosissaan niin kauan. Ei muuta kuin sääret paljaaksi ja kokeilemaan. Sääret on siitä turvallinen alue testailla tämmöisiä, kun ne on kuitenkin vielä jonkin aikaa piilossa vaatteiden alla, kun olen ihmisten ilmoilla, joten ei niin väliä vaikka lopputulos ei miellyttäisikään.

1078_vita_liberata_15

Pitkäkestoisen rusketuksen salaisuus on pHenO2 -teknologiassa, joka luovuttaa iholla aktiivista ainesosaa (DHA:ta) hiljalleen, jolloin rusketuksen kesto pidentyy. Tuotteessa on myös Moisture Lock™ -teknologia, joka lukitsee kosteuden iholle ja varmistaa kauniin sävyn ja tasaisen pois kulumisen. Tuotteessa on myös Odour Remove™ -teknologia, joka periaatteessa tekee tästä tuoksuttoman. Eikä se nyt kyllä levittäessä paljon miltään tuoksunutkaan, mutta saman päivän iltana ja seuraavana aamuna kyllä haistoi miedon DHA:n tuoksun.

1079_vita_liberata_17

Vita Liberata suosittelee vaahtomaisen tuotteen levittämiseen tosiaankin tämmöistä levityskinnasta. Toinen puoli on ohuehkoa kangasta ja levityspuoli on ohutta hieman meikkisienimäistä materiaalia, jolla vaahtomainen tuote levittyy iholle helposti ohueksi ja tasaiseksi kerrokseksi. Hanska on kyllä näppärä apuväline ja pitää kädet puhtaina ruskettavasta aineesta. (Me kaikki ollaan varmaan joskus oltu kämmenet oransseina itseruskettavan jäljiltä ja se ei ole kivaa.)

Muitakin varmaan kiinnostaa miten tällä tuotteella saadaan aikaiseksi 2-3 viikon rusketus? Tuotteen nettisivuilla on hyvät ohjeet, mutta kerrataan ne vielä tässäkin.

1080_vita_liberata_01-2

Valkoiset vähän nolot kalkkunajalat valmiina vastaanottamaan rusketusvaahdon, joka näyttää epäilyttävästi pökäleeltä.

1. Levitä rusketustuote puhtaalle iholle käyttäen levityskinnasta. Anna tuotteen vaikuttaa iholla 5-24 tuntia (jos iho on kovin vaalea/vaikeammin ruskettuva niin 12-24 tuntia).
2. Kun vaikutusaika on ohi, huuhdellaan käsitelty ihoalue suihkussa vedellä (EI suihkusaippuaa).
3. Pesun jälkeen kuivataan iho normaalisti ja tehdään uusi levitys samalla tapaa kuin ensimmäisellä kerralla. Annetaan jälleen vaikuttaa 5-24 tuntia ennen seuraavaa vesipesua.
4. Pisimmän rusketustuloksen saavuttaa jos lisää tuotetta vielä kolmannen kerran iholle vaikutusajan jälkeen ja antaa jälleen vaikuttaa 5-24 tuntia.

Näitä ohjeita noudattamalla rusketuksen pitäisi pysyä sen 2-3 viikkoa. Mulla on vasta kaksi ensimmäistä levityskertaa takana, joten en osaa vielä sanoa kestävyydestä mitään, mutta palaan asiaan myöhemmin.

1081_vita_liberata_03

Vasen sääri rusketettu, oikea edelleen kalkkunavaiheessa. Eron kyllä huomaa!

1082_vita_liberata_06

Molemmissa säärissä yksi kerros itseruskettavaa. Vaahto tosiaankin kuivuu supernopeasti ja levityksessä kannattaa olla ripeä, siksi tässä ei ole mitään levitysvaiheen kuvia, koska en halua raitoja sääriini kuitenkaan. Nopeasti kuivuvuus on kuitenkin mulle ainakin iso plussa. Heti kuvien ottamisen ja levityskintaan pesun jälkeen laitoin kotihousut takaisin jalkaan, koska iho tuntui aivan kuivalta eikä väriä tarttunut mun vaaleanharmaisiin kollareihin yhtään. En nyt ehkä mitään kireitä farkkuja laittaisi päälle noin nopeasti levityksestä, mutta kuitenkin.

1083_vita_liberata_05-2

Levityskinnas oli ensimmäisen levityssession jälkeen tämän näköinen, mutta kun pesin sen käsisaippualla, lähti se kuitenkin noin hienosti puhtaaksi! Kinnasta voi siis tosiaan käyttää useita kertoja, kunhan vaan pesee sen aina käytön jälkeen.

1084_vita_liberata_19

Vasemmassa sääressä toinen kerros väriä seuraavana päivänä, oikeassa vain yksi. Toinen kerros kyllä tummentaa lopputulosta jonkin verran ja omaan makuuni tämä on jo sillä rajalla, että onko vähän jo liian tumma, mutta uhrasin nyt talvisääreni tieteen nimissä tälle kokeilulle.

1085_vita_liberata_20

Molemmissa säärissä kaksi kerrosta väriä ja keskellä talvenkalpea käsi antamaan vähän realistisuutta tälle värimuutokselle :D En rusketu edes etelän lomalla sääristä näin tummaksi kuin kuvassa näkyy, joten tämä on mulle vähän outoa, mutta kyllähän tämä ihan kivaa vaihtelua on niihin normi-kalkkunoihin.

1086_vita_liberata_18

Tästä pHenomenal Moussesta on saatavilla kahta sävyä (Medium ja Dark), joista mä kalmonahkana luonnollisesti valitsin vaaleamman, eli Mediumin. Sekin näyttää mun iholla melko tummalta, varsinkin toisen levityskerran jälkeen, että voin vaan kuvitella millainen se Dark olisi mulla ollut :D

Palaan vielä asiaan, kun 2-3 viikkoa on kulunut, että miten tämä lopputulos mulla tosiaankin pysyy. Pysykää kuulolla!

*Tuote saatu blogin kautta

14 thoughts on “.VITA LIBERATA PHENOMENAL MOUSSE.

 1. OHO miten hyvin rusketti! Ihan jäätävä ero :D Mulla on Vita Liberatan normimoussea, joka on tosi jees. Pitääkin tehdä sen kanssa toi sääritesti, että ruskettaa vaan toisen. Jotenkin epäilen, etten saa noin voimakasta lopputulosta!

  1. Mä oon niin valkoinen tähän aikaan vuodesta, että eron tosiaankin huomaa :D Sääristä en rusketu tosin oikein muutenkaan kauhean helposti jos ihan auringossa ruskettamisesta puhutaan.

 2. Mulla kummittelee tää pullo kaapissa, mutta en ole vielä uskaltanut käyttää. Kun jotenkin ajattelen vaahdon hankalaksi elementiksi näissä, olen niin orientoitunut voidemaisten itseruskettavien käyttäjä. :D

  1. Vaahto on helpoin mielestäni :D Ainakin sen hanskan kanssa käytettynä. Vaahtoa hanskaan ja levitys suorin vedoin alhaalta ylös kauttaaltaan ja lopuksi mä vielä sivelen sääret läpi moneen suuntaan sillä hanskalla ilman, että lisään enää tuotetta. Silloin saa varmasti tasaisen lopputuloksen :)

  1. Viikonloppuna otan varmaan seuraavat kuvat, kun on mennyt noin viikko ensimmäisestä levityskerrasta, mutta kokoan uuden postauksen vasta sitten, kun väri on kokonaan lähtenyt :)

 3. Oh, todella luonnollisen näköinen lopputulos kyllä – ihan näyttää aurinkon paahtamilta sääriltä :) Tätä haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla.

 4. Mulla jalat ruskettuu kyllä asteen tai kaksi kesällä auringossa. Noh, sen verran että sen sisällä huomaa tietyssä valossa. Jostain luin, että kannattaisi ottaa suosiolla Dark-väri. Toi väri mikä sulla on jaloissa on ihan ok, mutta mahtaisiko Dark hoitaa tehtävänsä ns. puolet nopeammin että väriä levittäisi vain kerran ja toisen kerran sitten kun väri on haalistunut tarpeeksi?

  1. Tummemmalla kyllä saat nopeammin tuloksia, se on ihan totta. Itse päädyin vaaleampaan, koska olen niin valkoinen luonnostaan, että ero normaaliin ihonväriin tummemman kanssa olisi vielä radikaalimpi eikä ehkä tuntuisi ihan omalta.

 5. Ainiin ja liittyen edelliseen kun mulla on etenkin jalat todella kuivat. Talvella vaikka rasvaan joka päivä niin aina ne on ihan valkoiset seuraavana päivänä (öljy tosin on auttanut). Niin samalla merkillä on myytävänä kuorinta-aine sekä jokin rasva minkä pitäisi vähentää värin tarttuvuutta esim. polvissa ja kyynärpäissä. Näetkö näitä tarpeellisiksi vai onko teho sama myös joillakin halpistuotteilla?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.