.VITA LIBERATA RICH FACE.

*Tuote saatu blogin kautta

1087_vita_liberata_09

Sain Vita Liberatalta myös toisen toivomani tuotteen ja nettisivujen selauksen jälkeen päädyin, että tämä Rich Face -tuote voisi olla mulle kiinnostava. Tuotteen pointti on se, että siitä saa iholle väriä välittömästi, joka helpottaa levitystä (näkee mihin on jo laittanut ja mihin ei) ja on myös käytännöllistä siinä mielessä, että mulla ainakin usein se lisävärin tarve tulee melko viime tingassa ja silloin ei enää mitään vaikutusaikoja välttämättä ole aikaa odotella.

1088_vita_liberata_10

Vita Liberata Rich Face on asteittain ruskettava voide, jota periaatteessa voi käyttää vaikka 2-3 päivänä peräkkäin ja sitten pitää päivän tai parin paussin. Tai jos tykkää, että lopputulos saa olla tumma, niin miksei voisi käyttää joka päiväkin, mutta mulle se ei ole vaihtoehto, mä olen niin vaalea iholtani, että jos laittaisin tätä kahtenakin päivänä peräkkäin, olisin ihan naurettavan näköinen :D Yksi levitys muutaman päivän välein sopii mulle. Ja vaikka tämä on ”Light”, tulee tästä mielestäni aika reippaasti väriä jo yhdellä levityksellä.

1089_vita_liberata_12

Kosteusteho on mielestäni ihan ok enkä itse ole kokenut lisäkosteutusta tarpeelliseksi, mutta toki huomattavasti mua kuivempi ihotyyppi saattaa kokea tämän liian kevyeksi ja silloin kannattaa ensin levittää kevyt kosteusvoide ja antaa sen ensin asettua 10-20 minuuttia ennenkuin käyttää Rich Face -itseruskettavaa.

Tässäkin tuotteessa on tuoksuton koostumus, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotetta levittäessä se ei juurikaan haiskahda miltään, mutta sitten muutaman tunnin päästä DHA:n tuoksu kyllä alkaa leijailemaan ilmassa, mutta täytyy sanoa, että se on HUOMATTAVASTI kevyempi kuin monien muiden valmistajien itseruskettavissa.

1090_vita_liberata_31

Kuten kuvasta näkyy, on tuotteessa todellakin väriä valmiina. Pökäleeltähän tämä taas vähän näyttää tässä vaiheessa, mutta ei anneta sen häiritä. Tämä värillisyys tosiaan helpottaa levittämistä ihan huomattavasti, kun on paljon helpompi nähdä millä alueella tuotetta jo on ja millä ei ole ja onko jossain kenties raitoja tai muuta vastaavaa. Ja tykkään tosiaan myös siitä, että kun itseruskettavaa levittää niin ainakin osan siitä rusketuksesta saa iholleen välittömästi eikä tarvitse odottaa lopputulosta tuntikausia. Toki sävy hieman syvenee tuntien kuluessa, mutta ei paljoa mielestäni.

Olen myöskin huomannut, että innokkaana kasvojen puhdistajana tämän tuotteen jättämä rusketus vaalenee hyvin nopeasti. Jopa yhden pesun jälkeen lopputulos on vaaleampi. Myöskin esimerkiksi Clarisonicin säännöllinen käyttö aiheuttaa sen, että tekorusketuksen kesto kasvoilla on huomattavasti lyhyempi kuin jos pesee vain käsin. Eli jos tahtoo ylläpitää tiettyä väriä, mutta tykkää kunnollisesti puhdistetusta ihosta, voi olla ihan paikallaankin levittää tuotetta joka päivä tai ainakin joka toinen päivä.

Mä käytin tuotetta kolme pumppausta kasvoille ja levitin jokaisen pumppauksen osissa, jotta lopputuloksesta tulee tasaisempi. 1-2 pumppausta kaulan alueelle ja vielä 2-3 pumppausta decolteelle. Ja heti levityksen jälkeen PESE KÄDET SAIPPUALLA.

1091_vita_liberata_30

Tässä havainnoillistava kuvapari siitä miltä lopputulos näyttää heti levityksen jälkeen. Vasemmalla normi ihonväri ja oikealla pari minuuttia itseruskettavan tuotteen levittämisen jälkeen. Tämän verran siis tulee väriä välittömästi ja ainakin mun vaalealla iholla ero on ihan selvä ja mulle täysin riittävä. Huomattavasti isompi ero olisi jo oudon näköistä ja kontrasti vaikkapa kämmenselkiin olisi jo liian suuri.

1092_vita_liberata_32

Vaikka tämä nyt on ehkä (toivottavasti ainakin) itsestäänselvyys niin mainitsen silti. Kun käyttää itseruskettavaa kasvoilla niin laittakaa sitä samaa tuotetta myös kaulalle ja decolteelle saakka, koska ei kai kukaan meistä halua näyttää kasvoistaan siltä, että olisi vähän lipsahtanut liian tumma meikkivoide.

Kuvassa vasemmalla itseruskettavaa vain kasvoilla, oikealla lisätty myös kaulaan ja decolteelle. Tällä tavalla ei ole niin itsestäänselvää, että itseruskettavaa on edes käytetty. Ja jos pitää hiuksia kiinni niin kannattaa huomioida myös korvat ja niskan alue.

*Tuote saatu blogin kautta

4 thoughts on “.VITA LIBERATA RICH FACE.

  1. Mun on pitänyt jo pitkään kokeilla näitä Vita Liberatan tuotteita, kun niin moni on niitä kehunut :) Tälle voisin antaa mahdollisuuden. Tähän saakka St. Tropezin itseruskettava vaahto on ollut paras ikinä. Käytän itseruskettavia vain kesäisin.

  2. Mäkin oon kuullut tästä sarjasta hyvää, eli pitää kokeilla. En kyllä olekaan itseruskettavien suurkuluttaja, mutta kun sain Laveran itseruskettavan kokeiluun ni tykkäsin kyllä ihan hirveästi! :)

    1. En mäkään jaksa säännöllisesti käyttää, vaikka nämä vaahdot onkin tosi helppoja, mutta kesällä tulee kyllä jonkin verran käytettyä, varsinkin just säärissä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.