.YSL ROUGE VOLUPTE SHINE 08.

*Postauksessa mainoslinkki

YSL on mielestäni melko erinomainen mitä tulee huulipuniin. Sarjalta löytyy hyvin eri tyyppisiä laatuja ja ne oikeastaan kaikki omassa kategoriassaan todella hyviä. Yksi mun lemppareista on tämä *Rouge Volupte Shine. Tässä on hyvin pigmenttiä, mutta silti lopputulos on hieman läpikuultava. Pysyvyyskin on ihan mukava, vaikka kyse on periaatteessa kiiltopunasta.

1114_YSL_RougeVolupteShine8_03-2

YSLmäiseen tapaan hylsy on kultainen ja hiukan jopa liian koristeellinen mun makuun, mutta tämä on kyllä niin YSL kuin voi olla. Esittelen sävyn 08 Pink in Confidence, joka on erinomainen jokapäivänsävy. Hylsyssä näyttää yllättävän rusehtavalta ja tylsältä, mutta kun se on huulilla, siitä tulee oikein nätti.

1115_YSL_RougeVolupteShine8_06

Kuten swatchista näkee, jättää tämä hieman läpikuultavan ja mukavan kostean näköisen pinnan. Eikä näytä enää niin ruskealtakaan kuin hylsyssä.

1116_YSL_RougeVolupteShine8_08

Rouge Volupte Shine 08 vielä huulilla. Laitoin ensin Clarinsin huultenrajauskynän 01 Bay Rosen alle, joka sopii juuri tämmöisten sävyjen kanssa erinomaisesti. Pink in Confidence on just sopiva sävy arkiseen huulimeikkiin. Huulet näkyy ja on huolitellut, mutta ne ei huuda olemassaoloaan mitenkään erityisesti. Vähän niinkun omat huulet, mutta vähän paremmat.

1117_YSL_RougeVolupteShine8_05

Mitäs tykkäätte Rouge Volupte Shinesta? Oletteko kokeilleet?

*Postauksessa mainoslinkki

8 thoughts on “.YSL ROUGE VOLUPTE SHINE 08.

  1. Ah, tuo sävy on niin mun juttu. Harmittaa, kun vastaavan sävyinen Cliniquen huulipuna tuli käytettyä loppuun ennätysajassa, enkä ole raaskinut ostaa tilalle uutta.

  2. En ole kokeillut tätä. Muiden merkkien kiiltopunista tykkään kyllä, on lempparini huulipunien koostumuksista :) pidän kiillosta, kevyestä väristä ja luonnollisesta tunnusta huulilla.

  3. Oi, tällaista täydellistä sävyä mä olen ettinyt pitkään! Hmm, pitää käydä tsekkaamassa ihan livenäkin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.