.NARS SMUDGE PROOF EYESHADOW BASE.

1109_Nars_Smudge_Proof_Eyeshadow_Base01

Kun puhutaan hyvistä silmämeikinpohjustajista, tulee väistämättä mieleen NARS. Kuulin tuotteesta kehuja aikoja sitten muilta kosmetiikkabloggaajilta ja kun tilanne osui eteen, että työkaveri oli menossa Pariisiin, pyysin häntä tuomaan mulle sieltä tämmöisen, koska NARSia ei tosiaan Suomesta saa ja netistä tilaaminenkin on vissiin aika haasteellista.

1110_Nars_Smudge_Proof_Eyeshadow_Base02

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base on tosiaankin yksi parhaimpia luomenpohjustajia, mihin olen törmännyt. Tämä on samassa sarjassa mm. Urban Decay Eyeshadow Primer Potionin ja Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primerin kanssa. Noista kahdesta muusta tämä kuitenkin eroaa siinä, että tässä ei ole sävyä yhtään, kun taas noissa kahdessa muussa sitä hieman on. Eli tuote jättää täysin värittömän pinnan jälkeensä.

1111_Nars_Smudge_Proof_Eyeshadow_Base03

NARSin tehopohjustaja myöskin jättää sellaisen hieman nahkean pinnan luomelle, johon luomivärit tarraa mukavasti kiinni ja pysyvät sitten paikoillaan koko päivän. Mulla tämä ei ole pettänyt ennenkuin korkeintaan ihan illalla, kun on jo muutenkin menossa pesemään meikkejä pois. Työpäivän aikana tai vielä siinä illastakaan ei ole tarvinnut koskaan huolestua.

1112_Nars_Smudge_Proof_Eyeshadow_Base04

Tuotteessa on tuollainen aplikaattorisysteemi, jota tietty voi käyttää niin, että vie sillä tuotteen suoraan luomille ja tasoittaa sormella, mutta mä olen aina ottanut kämmenselkään tuosta aplikaattorista ensin ja sitten vasta sormin luomille. Silleen ei ainakaan tule lätkittyä liikaa yhtä herkästi.

Erinomainen tuote, voin suositella sata lasissa, mutta tosiaan saatavuus Suomeen on hieman hankala. Jos en ole aivan väärässä, tämä kustansi Pariisissa jotain 25 € luokkaa silloin, kun tämän ostin.

12 thoughts on “.NARS SMUDGE PROOF EYESHADOW BASE.

 1. Tämä on mua joskus kiehtonut, mutta tuo aplikaattorisysteemi vähän vie pois kiinnostusta. Seuraavana listalla mulla on MACin pohjustaja, siitä on ollut hjyva fiilis ja Ilona piti sille niin ylistävän puheenkin vielä ;) Nyt on kierroksessa ihan vaan Lumene, joka kyllä suorittaa tehtäväänsä ihan ookoosti, mutta tarvii aina mukaansa MACin Paint Potin. Ei selviydy yksin mitenkään. Mutta kyllä pohjustajaa sen olla pitää! :D

  1. Mä sipaisen aplikaattorista tassunpäälle sen aineen ja levitän siitä sormella luomille. En ole kokenut ongelmaksi, vaikka toki useimmiten valitsen itsekin mieluiten tuubin :)

 2. Jep, Narsin saaminen Suomeen voi todellakin olla pieni – tai omassa tapauksessani vähän isompikin – haaste.;) Täällä oma tarinani kyseisen merkin nettikaupan kanssa asioimisesta: http://saanaminerva.blogspot.fi/2014/12/vihollinen-nimelta-nars.html

  Tuo primer vaikuttaa kiinnostavalta! Mulla on ongelmana erittäin tumma silmänympärysiho, joka on ihan ehdottomasti peitettävä aina ennen pohjustajan levittämistä. Urban Decayn primer ei oikein tullut toimeen tuon ongelman kanssa, vaan tuntui välillä jotenkin sekottuvan peitevoiteeni kanssa rumaksi mössöksi. Pelkään pahoin, että sama kävisi Narsin kanssa. Siitäkin huolimatta täytynee joskus uhkarohkeasti hankkia toi!:)

  1. Entäs pohjustaja, jossa olisi pigmenttiä jo valmiiksi? Esim. Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer tai YSL:n uusi purkissa oleva (se mattaisempi vaalea). Varsinkin YSL:ssä on aika hyvä pigmentti, mutta se on melko vaaleaa, eli jos on yhtään tummempi ihonväri, se saattaa jäädä kalmohkoksi. Arden on kevyempi pigmentiltään, mutta tasoittaa hieman.

 3. Mulla ei tuota ole koskaan ollut, mutta fiksummat youtube käyttäjät on tiennyt kertoa, että kun alkaa tuntua että tuo pohjustaja on lopussa, kannattaa siitä kiskoa tuo muovinen ”rinkula” suuaukolta. Putkiloon jää kuitenkin sitä kamaa, ja poistamalla ton jutun pääsee käsiks niihinkin. :)

  1. Hqhair ei jostain syystä tällä hetkellä toimita Narsia Suomeen :( Kokeiltu on

 4. Tää on ihan hyvä, mutta ei pidä mun kosteita luomia ihan iltaan asti siisteinä. Paitsi, jos laitan päälle Armanin Eye Tintin, luulen, että vuorokausi voisi mennä helposti. :D

  1. Nää pohjustaja-hommat on kyllä jänniä. Mulla tää pysyy melkeinpä paremmin kuin UDEPP :D Paitsi, että tykkään UDEPP:n hienoisesta sävystä enemmän kuin tämän värittömyydestä, mutta noh, molemmat toimii, joten jeij :)

 5. Narsin oma eu-kauppa on mulla toiminut aina hyvin. :) Yli 50 euron tilaukset tulee postikuluitta.

  1. Miten mä oon missannut, että NARSilla on oma eu-kauppa! :o Oh well, oon menossa kesällä Pariisiin, voin hamstrata sieltä herkkuja sitten ja lääppiä tuotteita ihan livenä <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.