.E-KIRJAIN & NANO.

En olekaan mitään sisustukseen liittyvää postaillut pitkään aikaan, mutta nyt on ihan aihettakin. Olisi itseasiassa enemmänkin aihetta, mutta en ole muistanut ottaa valokuvia päivänvalon aikaan muista muutoksista kodissa :)

1192_e-kirjain_01

Kävin sisustusbloggaajien kirpputorilla tuossa joitakin viikkoja sitten Heidin kanssa ja tein löydön! Muistaakseni tämä valokirjain oli Parolan Asema -blogin pöydästä. Kirpputorilla oli ihan tolkuton ryysis heti aamulla ja me oltiin sentään paikalla heti kun ovet aukesivat. Jos oltais oltu paikalla puolikin tuntia myöhemmin, oltais jouduttu jonottamaan vesisateessa kymmenien metrien pituisessa jonossa! Voi kyllä, siellä oli jono ulkona ja portsarit ovella katsomassa, ettei sisälle tule liikaa ihmisiä kerralla.

Mitään muuta en löytänyt kuin tämän e-kirjaimen, mutta ei haitannut, tämä oli hieno löytö ja istuu tuonne kirjahyllyn päälle niinkuin se olisi ollut siellä aina. Harmi ettei Heidi löytänyt mitään :(

1193_e-kirjain_02

Sitten tästä N-kirjaimesta, eli Nanosta :) Nano-ukkeli on siis edelleen meillä, kuten instagramia seuraavat ovat saaneet huomata. Jätkä on laihtunut hienosti näiden kuukausien aikana ja sillä on ihan oikea vyötärö tuon röyheän rintakehän alapuolella. Nakke on käyny salilla selkeesti tekemäs vaan yläkroppaa. Every day is a upper body day ;)

Nano tuntuu viihtyvän meillä hyvin. Se kävelee nätisti ulkona, hotkii ruokansa ensimmäisenä, tulee syliin köllimään ja koisii myös jonkun tytön kanssa samassa pedissä toisinaan. Edelleen se pitää typyköihin pientä etäisyyttä, mutta on selvästi lähentynyt kuitenkin verrattuna alkuun. Vähän se on haukkuherkkä edelleen, kun kotona ollaan ja rapusta tai ulkoa kuuluu ääniä, mutta se osaa kyllä lopettaakin, jos ehdin kieltämään tarpeeksi nopeasti (ja tarpeeksi läheltä! Viereisestä huoneesta huutaminen ei auta yhtään!). Mutta Nanon haukkuääni on niin pieni ja käheä, että se tuskin kuuluu mihinkään naapureille.

Tässäpä hieman kuulumisia kodista ja koirokaverista :)

17 thoughts on “.E-KIRJAIN & NANO.

 1. Onnittelut häämatkakohteen valinnasta, me olimme samassa kohteessa, tosin lokakuussa. Synkkää ja sateista oli, mutta toisaalta tuntui että goottityylinen vanha edinburg pääsi juuri oikeuksiinsa niissä olosuhteissa. Sellaista synkkää romantiikkaa. <3
  Jos kiinnostaa skotlanti muuten, niin suosittelen retkeä ylämaille, edinburgista pääsee junalla ihanaa reittiä invernessiin, henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa (vesiputouksia, ylämaan kukkuloita ja kanervia, villejä peuroja). Me palkattiin invernessistä kuski päiväksi ja käytiin Loch nessillä, cullodenin kentällä ja lähialueen linnoissa kiertelemässä :). Alunperin olisin halunnut vuokrata autoa ja kierrellä ylämaata linnasta linnaan, mutta tuore aviomies totesi että hän haluaa maistella paikallisia viskejä, joten keskitettiin linnojen kiertely tuohon retkeen :D.

  1. Me haluttiin mennä kesällä, ettei olisi ihan niin kalseaa :D Inverness kiinnostaisi myös, mutta ei olla vielä päätetty mitä tehdään sen asian kanssa, pysytäänkö vain Edinburghissa vai lähetäänkö päiväksi retkelle :)

 2. Hyvin on löytänyt E paikan :)

  Jos ilma ei olis ollut niin kamala olisin ostanut pari printtiä, mutta nyt en vaan uskaltanut kun pelkäsin, että eivät pääse kotiin kastumatta. Sitä viljatonta keittokirjaa jäin kyllä miettimään ja ajattelin sen tässä vielä ostaa. Ilman kirppistä, en kyllä olisi siihen varmasti törmännyt!

 3. Voi Nano! Mä niin tuun joskus Helsinkiin, otan Ilonan messiin ja tullaan halailemaan teidän pikkukoiruleita <3 <3

 4. Haha, onpas Nano suloinen! :) Meillä on myös uros-chihu, ja kuulostaa tutulta tuo haukkuminen. Jos ajoissa ehtii ja nimenomaan vieressä kieltämään niin lopettaa, mutta viereisestä huoneesta ei auta huudella, ja jos haukkuminen pääsee alkamaan niin kaveri vetää oikein kierroksia, eikä sitten enää yhdestä käskystä rauhoitukaan. Oh well, meidän rapussa asuu onneksi (tai no, miten sen nyt ottaa) oikein kunnon räkyttäjä alakerrassa, joten meidän koiran satunnaiset rappuvahtimiset ja ovikellon haukkuminen on siihen verrattuna aika kevyttä. :’D

  1. Joo, just tolleen käy täälläkin :D Onneks toi on tosiaan niin pieni ja käheä-ääninen, että tuskin häiritsee ketään muita sillä ”räyhäämisellään”. Meidän Siiri-neiti taas kiljuu ulkona kimeästi ja LUJAA kaikelle, joka liikkuu :( Kotona taas ei ollenkaan. Outoa hommaa.

 5. Varatkaa mukaan lämmintä vaatetta. Olen ollut lomalla Skotlannissa (Edinburgissa ja ympäristössä) just kesäkuussa, varautuneena sellaiseen Suomen tyyppiseen kylmään kesään. Kylmä yllätti silti eikä toppatakki olisi ollut liikaa. Jos on päällä lämmintä ja sateenpitävää varustetta, niin Skotlannin suloista pystyy nauttimaan paremmin :)

  1. Joo, mietittiin just, että pitää tarkkaan katsoa sääennustukset sille viikolle ettei pääse yllättämään :) Ajattelin että ostan ehkä jonkun shaalin tai ison huivin tai jotain sit sieltä joka tapauksessa, mutta ehkä pitää ottaa joku huivi silti mukaan ja takki kanssa :)

 6. Oi Edinburgh! Mulla asuu siellä hyvä ystävä ja oon käynyt kaupungissa ja muuallakin Skotlannissa varmaan 7 kertaa.Enkä kyllästy. Ihana kaupunki ja niin viehättävät ihmiset, skottimurteeseen tottumiseen tosin menee aluksi aina pari päivää :) Nähtävyyksistä suosikkini on Royal Yacht Britannia. Kaduilla käyskentely jo ihan on vaan niin mahtavaa, kun kaupunki on niin kaunis. Upeaa matkaa teille!

  1. Heitettiin jo miehen kanssa läppää, että mennään viimeistään 10-vuotis hääpäivän kunniaksi tonne uudestaan, vaikka ei olla vielä käyty edes ekaakaan kertaa :D Mä oon kyllä aika varma, että toi on just meidän tyyppinen lomakohde :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.