.CHANEL POSKIPUNAT.

1182_Chanel_poskipunat_02

Mulle on sattunut kertymään Chanelin poskipunia vähän enemmänkin ja ajattelin tehdä tämmöisen ”mun kaikki…” -postauksen niistä. Chanelin meikkipuolella on paljonkin tuotteita, joista pidän ja nähtävästi poskipunat ovat yksi niistä, mitä tykkään keräillä. Tällä hetkellä saldo on tosiaan kuusi poskipunaa, mutta mikään ei kerro kuinka suureksi määrä tulee vielä kasvamaan ajan kuluessa. Nyt on jonkin aikaa ollut hiljaiseloa tällä rintamalla, mutta turha vannoa mitään :D

1183_Chanel_poskipunat_03

Yhteiskuvassa kaikki herkullisuudet avattuina. Kuten näkyy, olen ollut sen verran järkevä, että kaikki näistä on ihan oikeasti eri värisiä keskenään. Olen ylpeä itsestäni, koska historiassa on tullut huomattua, että varsinkin poskipunissa tartun aina samoihin väreihin ja vasta kotona tajuan, että mulla on kahdeksan melkein saman sävyistä jo valmiiksi. Mutta nämä Chanelit on melko uniikkeja ylipäätään mun poskipunavarastoissa. Käydäänpäs hieman lähempää näitä läpi.

1184_Chanel_poskipunat_05

Chanel Powder Blush 72 Ultra Rose löytyi alesta joskus ja tämä oli niin överi pinkki, että tämä oli vain pakko saada. Ja tällaista mulla ei todellakaan ollut ennestään. Poskilla tämä on yllättävänkin kevyt, kunhan ei tietty liikaa sudi. Tämä sävy on poistunut valikoimasta valitettavasti.

1185_Chanel_poskipunat_07

Chanel Powder Blush 82 Reflex on edelleen valikoimassa (tämä yksilö on saatu). Tämä saattaa hyvinkin olla yksi mun oransseimmista poskipunista. Tässä on melko voimakas shimmeri, joka ei kylläkään siveltimellä sudittuna tule yhtä voimakkaana esiin kuin sormin swatchaillessa.

1186_Chanel_poskipunat_09

Chanel Powder Blush 79 Rouge on muistaakseni myöskin joko alelöytö tai saatu, nyt en ole aivan varma. Mutta siitä olen, että tätä sävyä ei löydy enää valikoimasta. Rouge on aivan mahtava sävy, mulla ei ole mitään tämäntyyppistä ennestään ja muihin Chanelin poskipuniin verrattuna tässä on huomattavasti voimakkaampi pigmentti, eli levittämisen suhteen saa olla hieman varovainen.

1187_Chanel_poskipunat_11

Chanel Powder Blush 72 Rose Initial kuuluu muistaakseni edelleen valikoimaan, tämä on saatu. Tämä on lähimpänä sitä sävymaailmaa, mitä useimmiten hiplailen ja havittelen omakseni, eikä ihme sillä tämmöinen hieman viileä roosansävy sopii erinomaisesti vaalealle iholle.

1188_Chanel_poskipunat_13

Chanel Powder Blush 86 Discretion on taas alelöytö, eli valikoimasta poistettu sävy jälleen kerran. Tämä on ihanan kevyt ja luonnollinen, täydellinen vaaleimmallekin talvi-iholle ja tummempi-ihoinen taas voi käyttää tätä kasvoillaan tuomaan ruusuista valonhehkua.

1189_Chanel_poskipunat_15

Chanel Blush Duo Tweed Effect 30 Tweed Rose on saatu lahjaksi ja myöskään näitä tweed-poskipunia ei enää ole valikoimassa. Tässä on kaunis sekoitus kylmää ja hieman persikkaisempaa lämmintä sävyä, mutta iholla tämä on enemmän viileä sävyltään.

1190_Chanel_poskipunat_01

Chanelin poskipunissa on yleensä melko kevyt pigmentti, eli niitä voi sutia vähän höllemmälläkin kädellä ilman pelkoa pelleposkista. Poikkeuksena Rouge, jossa tosiaan on pigmenttiä vähän enemmänkin. Tykkään näistä mustista rasioista, tykkään Chanelin logosta ja tyylin eleettömyydestä. Sekään ei yhtään haittaa, että valikoimassa on ollut näin paljon mielettömiä värejä, joita olen halunnut omistaa. Harmi, että suurinosa näistä on jo poistunut valikoimasta, mutta yleensä lookkien mukana tulee aina joku uusi hieno sävy, joka on kokoelmassa sen aikaa kuin ehtii, eli vaihtelua perusvalikoimaan kyllä tulee säännöllisesti.

1191_Chanel_poskipunaswatchit

Tässä vielä swatchit näistä poskipunista. Kuten kuvasta näkyy, on Reflex ja Rouge selvästi shimmerisiä, kun taas loput on hieman mattaisempia olemukseltaan. Kaikki swatchit lääppäisty melko voimakkaasti sormella kerrostaen, jotta pigmentti tulee kunnolla esiin, siveltimellä poskille levittäessä lopputulos on tietenkin kevyempi, mutta kyllä te sen tiesitte kertomattakin, eiköstä niin :)

19 thoughts on “.CHANEL POSKIPUNAT.

 1. Kiva kokoelma sulla! Ultra Rose vaikuttaa ihanalta :) Taisin itsekin katsella samaa poskipunaa joskus. Mulla on varmaan pari kolme Chanelin poskipunaa. Olen huomannut saman, että niissä on aika kevyt pigmentti. Mutta toisaalta, eipä tule niin helposti sudittua liikaa :)

  PS. Lisää poskipunia eri sarjoilta esittelyyn vaan! Mä rakastan poskipunia, joten tällaiset postaukset on herkkua mulle :D Itselläni niitä on aikamoinen kokoelma. Oon sitä mieltä, ettei poskipunia voi olla liikaa, jos sitä käyttää joka päivä ;)

  1. Mä tykkään itse poskipunissa enemmän siitä, että niitä voi käyttää vähän huolettomammin kuin siitä, että pitää olla tosi varovainen ettei tule laitettua liikaa :D Yritän jossain vaiheessa laajentaa esittelyä muihinkin poskipuniin :D

 2. Voi kuinka nättejä nää kaikki on <3 Paljon noilla Chanelin punilla on normaalisti hintaa (noin)? Itse tykkään kyllä lukea näitä kokoelmapostauksia, kiva kurkistaa toisten kosmetiikkajemmoihin :)

 3. Tämä oli kiva postaus, tällaisia lisää :) Tosin olisi ollut kiva, jos lopussa olisi ollut vielä kaikista swatchit, vaikka varmasti sormella kädenselkään sipaistuna näyttävätkin vähän erilaisilta kuin oikeasti poskilla.

  1. Hirveen hyvä pointti! Ei tullut näitä kuvatessa pieneen mieleenkään tehdä swatcheja! Yritän muistaa joskus joku valoisa päivä ottaa kuvat ja vaikka lisätä tähän postaukseen *kirjoittaa muistilapulle ylös* :)

 4. Mua vähän kutkuttelis Chanelin Malice. Mulla on myös sitä taipumusta että ostan niitä samankaltaisia poskareita kun ne vaan on niin nättejä. Jonkun muun pitäis tulla ratsaamaan mun kokoelma ja katsomaan mitä multa ”puuttuu”. Joku selkeän lämmin oranssinen varmaankin ja sitten joku tosi neutraali.

 5. Hei apua, multa löytyy näistä varmaan viisi kuudesta… :-D Ultra rose on yks mun kaikista käytetyin puna!

 6. Mun ehdoton suosikki on Reflex, oon käyttänyt sitä kaksi. Erittäin harvinaista mun tapauksessa. :D Tässä talvella yritin etsiskellä melkein loppumassa olevan tilalle uutta, mutta ei oikein meinannut missään olla just sillä hetkellä.

  1. Mä olen kuluttanut loppuun vain Sensai CH01-poskipunaa kaksi kappaletta, kaikkia muita on vaikka kuinka paljon vielä :D

   Reflexiä on kyllä myynnissä ihan normaalisti, mutta toki en tiedä eri myyntipaikkojen valikoimista :) Ja on saattanut olla toki vain väliaikaisesti loppu, sitä tapahtuu toisinaan :)

   1. Kiva tietää! Oli meinaten jo vähän paniikki päällä (oon käyttänyt punaa vuosikaudet), mutta onneksi kukaan ei sanonut silloin kuitenkaan, että se olisi lopetettu, ainoastaan, että just nyt ei ole. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.