.NÄITÄ KÄYTÄN MEIKISSÄ AINA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Olen jo kertonut mitkä meikkituotteet on ollut viime aikaisia suosikkeja, mutta niihin laskin tuotteet vain sellaisista kategorioista, joita vaihtelen lähes joka meikissä. Mulla on kuitenkin tiettyjä meikkituotteita, joita en oikeastaan vaihda melkein ikinä, ne on käytössä niin kauan kunnes ne loppuu ja silloin tilalle tulee joko uusi samanlainen tai joku toinen tuote, joka vastaa samasta tehtävästä taas niin kauan kunnes loppuu.

1212_kaytossa_aina_01

Mun tämänhetkiset ”aina käytössä” -tuotteet on tässä. Oikeastaan riippumatta meikistä, käytän aina näitä tuotteita tai ainakin suurinta osaa näistä. Muut meikkituotteet saattaa vaihdella paljonkin, mutta näitä käytän tosiaan aina.

1213_kaytossa_aina_02

Silmämeikin osalta mulla on aina käytössä *luomivärinpohjustaja, kulmakynä, joku vaalea ja joku tumma luomiväri ja tietenkin ripsiväri. Vaaleaa luomiväriä vaihtelen eniten juuri näiden kahden välillä. Jos luomiväripaletissa on valmiiksi hyvä tumma luomiväri, käytän yksittäistä Lotusta (Chanel) kulmaluulla ja sisänurkassa. Jos taas käytän yksittäistä nappia tai palettia, jossa ei ole tummaa eikä vaaleaa sävyä, käytän vaaleimpaan ja tummimpaan sävyyn tuota Chanelin duo-palettia. Ripsiväri tietenkin vaihtuu säännöllisesti, kun edellinen kuivuu, tällä hetkellä pääkäytössä on *Sensai 38 Volumising. Kulmakynä myöskin vaihtunee kohta, koska tuo Clarins tekee kuolemaa.

1214_kaytossa_aina_03

Peiteaineet silmänalusilla on oikeastaan aina samat: *Lancôme Effacernes 02 ja Armani High Precision 1 (lopetettu). Effacernesin laitan ensin kauttaaltaan koko silmän alle ja sitten sipaisen tummimpaan kohtaan lisäksi HP1:stä, joka taittaa juuri sinisyyttä paremmin. En tiedä mitä sitten teen, kun tämä joskus loppuu :( Tämä on ollut aivan täydellinen ja nyt tätä väriä ei tietenkään enää ole saatavilla.

1215_kaytossa_aina_04

Kasvopuutereista aina käyttössä on kolme tuotetta. Irtopuuteri (*Sensai Loose Powder), aurinkopuuteri (Guerlain Terra Ora) ja valopuuteri (Chanel). Irtopuuterin vaihdoin juuri ennen näiden kuvien ottamista, kun edellisenä päivänä juuri tyhjensin edellisen. Poskipunaa vaihtelen aina meikin mukaan, mutta aurinkopuuteri ja valopuuteri pysyy oikeastaan aina samoina kunnes loppuvat ja tämmöisten tuotteiden kanssa sitä saa kyllä odotella, vaikka ovatkin käytössä koko ajan.

Onko teillä jotain tuotteita, joita ette vaihtele koskaan, vaikka vaihdeltavaa olisikin?

*Postauksessa mainoslinkkejä

8 thoughts on “.NÄITÄ KÄYTÄN MEIKISSÄ AINA.

 1. Juurikin peiteaineet on sellaset, mitä harvoin tulee vaihdeltua. Eli Helena Rubinsteinin Magic Concealer tai MACin Pro Lonwear Concealer :) Toimivammaksi ripsiväriksi itselle olen löytänyt tuon edellämainitun merkin Zoom Lash -ripsarin. Ihan paras! Myöskin primerinä on yleensä aina MUFEn All Mat -primeri, joka vetelee kyllä nyt ihan viimosiaan. Saa ostaa pian uuden! (En hanki sitä enää!) Jee!

 2. Juu kyllä käytän samoja tuotteita päivittäin ! Ne tuotteet, joita kuitenkin ostan aina uuden loppuneen tilalle on kaksi : Lumenen aurinkopuuteri arctic sun ja Lancomen hypnose mascara. Lisäksi etsin varmaan ikuisesti sopivaa poskipunaa ja meinasinkin seuraavaksi kokeilla sensain poskipunaa ch01, jota suosittelitkin :)

  1. Mullakin on joitakin tuotteita, joista hankin herkästi uuden samanlaisen mieluummin kuin kokeilen muita. Työn puolesta kuitenkin pakkokin kokeilla, mutta eipä niitä ole pakko ottaa säännölliseen käyttöön jos ei tunnu toimivan itsellä :)

   Sensai CH01 on ihan huippu jos haluaa neutraalin ja luonnollisen näköisen poskipunan, kannattaa kyllä käydä kokeilemassa. Jos voit mennä ilman poskipunaa putiikkiin niin kannattaa pyytää, että saat kokeilla sen kasvoille :)

 3. Tämä oli kiva postaus :) Mula on itseasiassa paljonkin tuotteita, joita käytän vain yhtä kerralla. En jostain syystä kestä sitä, jos esimerkiksi puutereita tai ripsivärejä on käytössä samaan aikaan monia :-D

  Tällä hetkellä joka meikin tuotteita ovat UDPP-silmämeikin pohjustaja, L’Oréalin primer, MACin peiteaine silmänalusille, NYXin kivipuuteri, Lumenen aurinkopuuterin,E.l.f.in kulmaväriduo + Lumenen kulmakarvageeli ja BareMineralsin ripsiväri. Myöskään meikkivoiteita ei ole käytössä kerrallaan kuin kaksi, toinen vähän vaaleampi (tällä hetkellä Lumene) ja toinen tummempi (Garnier). Nämä kaikki ovat sellaisia, että käytän ensin nämä loppuun ja otan sitten vasta käyttöön uuden tilalle :)

  1. Muaki ärsyttää mun avattujen ripsivärien määrä, se on ihan hölmö tuote olla useampia, kun ne kuitenkin kuivuu avaamisen jälkeen. Silti niitä on aina useampia auki, koska töiden kautta tulee usein korkattua kokeilemisen takia ja sitten ne jää korkattuina pyörimään laatikkoon ja käytän taas vain sitä yhtä suosikkia :D

   Hyvältä kuulostava setti ja erinomainen asenne, että käytät ensin yhden loppuun ja sitten vasta uusi tilalle. Ei pääse tuotteet happanemaan varastossa :)

 4. Aurinkopuuteri! Oon ollut koko alkuvuoden todella jumittunut MACin So Ceyloniin, vaikka muitakin olisi. Toisaalta ei haittais yhtään jos saisin tuon viimein loppumaan, on ”vähän” vanha ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.