.SILMÄNYMPÄRYSVOIDE -SUOSIKKI SISLEYLTÄ.

Mä olen näytteistä kokeillut useita Sisleyn ihonhoitotuotteita, mutta tähän saakka mistään ei ole aikaisemmin tullut ihan samanlaista jee-fiilistä kuin tästä yhdestä silmänympärysvoiteesta. Mutta tämäpä loikkasikin samantien top kolmoseen tai ainakin top vitoseen.

1231_Sisley_Baume_Efficace

(Kuva.) Sisley Baume Efficace (Eye and lip contour balm with botanical extracts) on täysin kirkasta, läpinäkyvää paksua geelivoidetta, joka on tosiaan tarkoitettu sekä silmän- että huultenympäryksille. Tämä on erinomainen kosteutukseen, turvotukseen, pienten kuivuudesta johtuen juonteiden häivyttämiseen ja ylipäätään raikastamaan ja pehmentämään hoidettavia alueita. Tämä sopii periaatteessa kaiken ikäisille, myös nuoremmillekin, mutta ihan yhtälailla aikuisemmallekin iholle. Varsinainen ryppytuote tämä ei siis ole vaan juonteita ”korjaava” ominaisuus tarkoittaa lähinnä kosteuden puutteesta johtuvia juonteita, jotka pehmenevät, kun saavat taas tarvittavan kosteutuksen.

Käytin tätä pienen 5 ml kokoisen näytetuubin ja ihastuin kertaheitolla niin paljon, etten edes tajunnut ottaa tuotteen koostumuksesta teille kuvaa ennenkuin olin jo käyttänyt koko tuubin :D Vaikka tämä on geelimäinen tuote, tämä ei tunnu yhtään sellaiselta geelimäiseltä, mihin olen tottunut. Yleensä geelimäiset silmänympärysvoiteet on joko tosi lirumaisen ohuita, jotka häviää iholle samantien tai sitten ne on sellaisia silikonisen tuntuisia ja mä en yleensä ole sellaisista tykännyt.

Baume Efficacen geelimäisyys on kuitenkin paksua ja tuntu on verrattavissa ennemmin voiteeseen kuin geeliin. Tämä levittyy iholle pehmeänä kerroksena, on samalla paksun tuntuinen ja silti helposti levittyvä. Jättää iholle ihanan kostean tunteen, joka pysyy pitkään ja peiteaineet ja muu meikki levittyy kauniisti tämän päälle. Voiteen tuntu ei ole tahmea, mutta se ei myöskään täysin katoa iholta, vaan iholle jää kyllä sellainen tuotteen tuntu vähäksi aikaa. Mä itse tykkään juuri sellaisista voiteista, varsinkin silmänympärysalueella. Käytin tätä ehkä puolikkaan herneen kokoisen pallukan kerrallaan ja taputtelin ensin silmänympärykset ja viimeiset sitten huulten ympärille.

En nyt tiedä sitten tuosta turvotusta poistavuudesta, että toimiiko tämä varsinaisesti siinä. Jos mulla on aamuisin turvotusta silmien alla, se on yleensä jo lähtenyt siihen mennessä pois, kun lähden töihin, riippumatta siitä mitä silmänympärysvoidetta olen käyttänyt tai ollut käyttämättä. Turvotusta en siis koe ongelmaksi omalla kohdallani.

Olen tälleen kolmekymppisenä hurahtanut paksumpiin silmänympärysvoiteisiin, tai oikeastaan silmänympärysvoiteisiin ylipäätään. Ennen käyttelin silmänympärysvoiteita vähän satunnaisesti ja silloinkin, kun käytin niin vain iltaisin ja ajattelin, että riittää ihan hyvin, kun käytän seerumit ja voiteet sy-alueella, mutta nykyään laitan sekä ne että erillisen silmänympärysvoiteen vielä siihen lisäksi ja aamuin illoin nuo kaikki. Mä olen kuitenkin 32-vuotias ja vaikka mulla ei näkyviä juonteita ole edelleenkään niin en mä niitä sinne varsinaisesti haluakaan, eli kaikki mahdolliset voiteet kehiin vaan.

Tähän saakka pitkäaikaisin suosikki on ollut Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream, jota mulla on edelleen kaapissa jemmassa ja toinen suosikki on ollut Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Cream, mutta tämä Sisley Baume Efficace on vähintään yhtä hyvä kuin nuo, ellei jopa uutuudenviehätyksessään parempikin. Sekin on huomattavaa, että tämä Sisleyn purkki on kokonaiset 30 ml! Yleensähän silmänympärysvoiteet on vain 15 ml tai ihan korkeintaan 20 ml. Ei tämä kyllä halpa ole, mutta en sitä Sisleyltä odottanutkaan, muistaakseni hinta oli jotain 120 € tienoilla. Iiks! Mutta toisaalta esim. tuo Lauderin maksaa n. 60€ ja siinä on puolet vähemmän tavaraa, eli periaatteessa Sisley ja Lauder on saman hintaisia, tässä Sisleyssä on vaan kahden Lauder-purkin verran tavaraa yhdessä purkissa.

Ainut pieni nillityksen aihe on tuo myyntikappale-purkin purkki. Jos tämä myyntikappale olisi tuubissa tai pumppupullossa, tykkäisin vieläkin enemmän. En nyt mitenkään erityisen paljoa häiriinny purkkimuotoisista voiteista, mutta kun tässä on niin paljon tavaraakin niin olisi kivempi, että tuote pysyisi paremmin suojattuna umpinaisemmassa pakkauksessa. Mutta jos purkki on tähän saakka ainut nillitys tuotteesta niin aika hyvin tämmöiselle ihonhoito-nirsolle!

Onko kukaan muu löytänyt tätä tuotetta?

7 thoughts on “.SILMÄNYMPÄRYSVOIDE -SUOSIKKI SISLEYLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.