.INGLOT-HAMSTRAUS.

Kuten Pocahontas-postauksessa mainitsin, multa puuttui mattaisia lämpimiä sävyjä luomiväreistä ja ajattelin, että helpoimmalla pääsen, kun käväisen Inglotin putiikissa (Kluuvissa) ja teen vain uuden viiden setin. Noh, se ei sitten ollutkaan ihan niin helppoa kuin voisi luulla, koska siellä tuntui olevan melkein puolet luomiväreistä loppu, joka on ihan käsittämätöntä ja harmiteltavaa. Jos olisin ollut tosi fiksu, olisin hankkinut vain pari juttua nyt ja jäänyt odottelemaan seuraavaa täydennystä, mutta kun mä olin nyt päättänyt tehdä ostoksia niin nyt niitä sitten kanssa tehtiin.

1240_Inglot_hamstraus_01

Koska en löytänyt ihan kaikkia sellaisia luomivärisävyjä kuin ajattelin, päädyin hankkimaan myös pari poskipunaa ja paletin niille. Olisin ostanut myös viiden paletin noille luomiväreille, mutta nekin oli loppu! Jätin sitten varaukseen, että jospa sieltä joskus tulisi tekstari milloin sellainen olisi taas saatavilla.

1241_Inglot_hamstraus_02

Tässä vielä nämä värit, joita sitten lopulta sieltä valikoin mukaani. Sitten viime kerran, on näköjään vaihtunut muovipakkaus noissa freedom-luomiväreissä. Ne on viimeksi ollut vastaavanlaisessa puolipalikassa kuin nuo poskipunat. Mutta joo, en ole käynyt Inglot-ostoksilla tosi pitkään aikaan.

1242_Inglot_hamstraus_03

Koska en saanut sitä luomiväripalettia niin tein sitten väliaikaisesti tämmöisen ratkaisun. Tämä on itseasiassa tosi hyvä reissuja ajatellen. 1-2 poskipunaa ja 4-6 luomiväriä samoissa kansissa, näppärää!

Vaaleampi poskipuna: 30
Tummempi poskipuna: 41
Vaalea luomiväri: 330
Ruskea ”luomiväri”: Brow Powder 563
Vaalea persikka luomiväri: 312
Oranssi luomiväri: 383
Rainbow luomiväri: 107

Rainbow-luomivärin tummanruskea on vähän lämpimämpi kuin miltä se kuvassa näyttää, mutta se on kyllä näistä kylmin silti. Vaikka nämä nyt ei ihan ollut sitä mitä mä tarkalleen lähdin hakemaan niin mä olen silti aika tyytyväinen tähän settiin. Ja ainahan sitä voi käydä myöhemmin uudelleen ja tsekata, että onko tullut jotain sellaista, jota nyt ei ollut.

Vieläkö Inglot kiinnostaa?

12 thoughts on “.INGLOT-HAMSTRAUS.

  1. Kiva paletti! :) Inglotin luomiväreissä on kyllä yleensä tosi hyvin pigmenttiä. Itse kävin tässä toukouun aikana kahdesti Inglotilla ja ihan sama juttu oli silloinkin, eli tosi moni luomiväri oli loppu. Harmitti kovasti kun en Inglotille kovin usein pääse. :( Mutta jonkunlaisen paletin minäkin silti sain kasattua. Ei vaan voinut tuhjin käsin lähteä. :)

  2. Inglotilta tuntuu nykyään olevan melkein kaikki aina loppu :o Tai varmasti juuri se, mitä olit hakemassa! Ärsyttää.

  3. Inglot kiinnostaa, mutta sama kokemus ollut jo pitkän aikaa – tuotteita ei saa. Ei oman kaupunkini jäleenmyyjältä, ei Inglotin omista myymälöistä silloin harvoin kun pääkaupunkiseudulla tulee käytyä. Ei vaikuta kovin lupaavalle jatkon kannalta. Harmi, sillä tykkäisin.

    1. Ihmetyttää kyllä, että miten ne ei saa pidettyä täydennyksiä säännöllisinä, ettei noin isoja vajavaisuuksia tulisi mitä nytkin oli, kun kävin. Ymmärrän jos jotain on silloin tällöin loppu, sellasta sattuu, mutta Inglotilla tuntuu olevan enemmän sääntö ku poikkeus, että melkein puolet sävyistä on loppu :( Oliskohan Puolan päässä joku toimitus/valmistusongelma, en tiedä.

  4. Millaisia nuo Inglotin mattaluomivärit ovat laadultaan? Tai olisiko vertauskohtaa jollain merkillä? On pitkään kiinnostanut päästä testaamaan noita ja muitakin Inglotin laatuja. Tosin jos heillä on usein tarjolla eioota, niin en sitten tiedä… Itsellä ei ole kovin monen merkin mattalaaduista kokemusta, mutta Diorin ja Too Facedin paleteissa olleista olen tykännyt. Ostin sitten Isadoran uuden Muddy Nudes -paletin ja siitä en ole ainakaan vielä oppinut tykkäämään. Kauhean ryppyiseltä näytti luomet sillä tehtynä :/

    1. Inglotin mattaluomivärit on tosi pigmenttisiä, ne levittyy tosi nätisti ja häivyttyykin hyvin (tottakai tummempien kanssa joutuu vähän olemaan tarkempi). Inglotin matta-laatu on mielestäni parhaimmistoa, kun puhutaan mattaisista luomiväreistä. Sanoisin jopa varovasti, että Inglotin mattaiset luomivärit on himpun verran parempia kuin MACin esimerkiksi, ainakin niissä on enemmän pigmenttiä kuin MACillä. Isadoraa en ole kokeillut, siihen en osaa verrata, enkä Too Facediin, mutta tykkään kyllä Inglotin mattaisista paljon enemmän kuin Diorin.

    2. Ok, kiitos :) Sitä siis odotellessa, että pääsen niitä valkkaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.