.KAIKKI MUN MEIKKIVOITEET.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Olen meikkivoiteiden suhteen hieman toivoton tapaus. Niitä on liikaa. Aivan liikaa. En ihan täysin edes tajunnut tilannettani, ennenkuin kerran tyhjensin meikkivoiteet laatikosta pöydälle ja näin millainen määrä niitä ihan oikeasti on. Kosmetiikkabloggaajien facebook-ryhmässä oli aiheesta keskustelua taannoin ja bloggaajat listasivat omat numeronsa kollegoiden ihmeteltäväksi ja mä taisin olla yksi niistä hulluista, joiden luku alkoi nelosella. Voi kyllä, nelosella. Tiedän itsekin, että tämä on aivan täysin järjetön määrä omistaa meikkivoiteita, jotka kuitenkin menee joskus vanhaksi ja tiedän etten oikeasti varmaan ikinä tule käyttämään näitä kaikkia tyhjäksi, mutta silti. En oikeastaan voi syyttää tästä määrästä mitään muuta yhtä paljon kuin mun työpaikkaa, mutta toisaalta itse olen ihan yhtä syyllinen siinä, että otan vastaan ja pidän kokeilemisen jälkeen melkein kaikki.

Tilanne on tällä hetkellä tämä:

1294_kaikki_meikkivoiteet_01

Tässä ne on. Kaikki mun meikkivoiteet. 48 putelia, tuubia, purkkia tai rasiaa jonkinlaista meikkipohjatuotetta. Suurinosa näistä on tullut töiden kautta, mutta myös blogin kautta joitakin. Omalla rahalla en ole ostanut montaakaan, koska ei ole tarvinnut. Katsotaanpas hieman tarkemmin, että mitä tässä kasassa on.

Meikkivoiteita olisi paljon enemmänkin jos en olisi laittanut mulle huonosti sopivia tuotteita eteenpäin. Tottakai tässä on liikaa meikkivoiteita yhdelle ihmiselle, mutta töiden kautta kun näitä kuitenkin tulee, niin mielelläni otan kokeiluun, että pystyn kertomaan tuotteista vieläkin paremmin ja omakohtaisemmin omassa työssäni. Olen aikeissa käydä jokaisen meikkivoiteen läpi kunnon testikierroksella jossain vaiheessa, todetakseni, että mitkä ihan oikeasti aion pitää ja mitkä laitan menemään eteenpäin.

1307_kaikki_meikkivoiteet_14

Tähän kuvaan kokosin kaikista näistä meikkivoiteista ne mun suosikit, joita olen viimeisten vuosien aikana käyttänyt selvästi eniten:

*YSL Le Teint Touche Eclat
Guerlain Tenue de Perfection
Guerlain Parure de Lumiere
*MAC Studio Fix Fluid
Clinique BB Cream
*Clinique CC Cream
Dior Nude
Dior Star
*Estee Lauder Double Wear Light
*Biotherm Aquasource BB Cream
*Lumene CC Cream
Chanel Vitalumiere Aqua
Sensai Fluid Finish
*Sensai Total Finish -meikkipuuteri

Tämän hetken vakkarisuosikit on molemmat Guerlainit ja nyt taas ilmojen lämmetessä Biothermin BB.

Mites teidän meikkivoidetilanne? Oletteko järkeviä ja pidätte korkeintaan vain muutamaa meikkivoidetta kerrallaan vai oletteko kenties vastaavanlaisia hamstereita kuin minä?

*Postauksessa mainoslinkkejä

10 thoughts on “.KAIKKI MUN MEIKKIVOITEET.

 1. Oi, apua! :D Mun heikkoudet taitaa olla enemmänkin poskipuna- ja korostustuotteet. Niitä olen kyllä hamstrannut aikalailla. Luomivärejäkin on tullut keräiltyä. Onneksi ne säilyy pidempään. Just eilen siivoilin ja heitin kasan rajauskyniä ja huulimeikkejä roskiin. Meikkivoiteetkin mulla ehtii usein mennä vanhaksi, kun vaihtelen yleensä paria hyväksi havaittua, muut jää sitten odottelemaan sitä viimeistä käyttöpäiväänsä :D

  1. Mun heikkous on KAIKKI :D Tosin heikkouden kohde vaihtelee, joskus se on ollut luomivärit, joskus taas poskipunat ja yhdessä vaiheessa se oli meikkipohjat, mutta juuri nyt olen huomannut hamstraavani eniten valotuotteita, mutta onneksi niissä on vielä joku järki mukana :D

 2. Mulla on yksi lumenen bb-meikkivoide, puteli on puolillaan. Haluaisin hankkia vähän kevyemmän ja helpommin levittyvämmän voiteen näin kesäksi.. MUTTA EN RAASKI KUN TUOTA ON VIELÄ JÄLJELLÄ!!! :D Paitsi tämän luettuani taidan käydä hakemassa jonkun kivan :D

 3. Mulla on kolme meikkivoidetta. Yksi tosin ei sovi minulle ja pitäisi laittaa poistoihin. Jäljellä olevista olen toisen melkein käyttänyt loppuun, joten pitäisi ostaa lisää. Yleensä mulla on kaksi meikkivoidetta ,Toinen on peittävä ja toinen kevyt. Mie olen addiktoitunut huulipuniin.

  1. Ideaali tilannehan olisi juuri tuon kaltainen, että olisi yksi hyvä peittävä ja yksi hyvä kevyempi ja kenties kevyemmästä myös hieman tummempi versio jos sattuu ruskettumaan taikka sitten joku aine, jolla voi tummentaa minkä tahansa meikkivoiteen sopivan sävyiseksi :)

 4. Mä taisin niissä laskuissa päästä lukuun 25.. Mutta tuli ihan yllärinä, että sulla on noin monta MACia :)

 5. Kunnon kokoelma :) Tää on ihan eri ulottuvuuksissa kuin omani, jota en sitäkään saa ikuna loppuunkulutettua, mutta mulla pikaisten laskujen mukaan… Kai 16 täysikokoista ja kasa näytekokoisempia lisäksi. Joukossa on joitakin, jotka vaan ovat kuivalle iholleni liian jankkia, ja pitäisi laittaa pois. Jopa Lancômen Teint Miracle tarrasi kuiviin kohtiin kun eilen taas kokeilin, en ole varma mistä mokomat näin kesäaikaan.. Tällä hetkellä käytössä enimmäkseen Bobbi Brownin TM, Estee Lauderin EE ja Lumenen Nude Perfection Fluid.

  (ps. Kävin muuten (matta-) Inglot-ostoksilla nelikon verran, joista yksi on vielä tulossa postin kautta, tykkään :) )

  1. Kuusitoistakin on oikein kunnioitettava lukema! Munkin pitäisi vähän karsia näistä, koska joukossa on kyllä sellaisiakin, joista en tykkää syystä tai toisesta tai jotka ei vaan ole mun iholle ihan parhaimpia mahdollisia. Toisaalta joitakin sellaisiakin pitää säilyttää jos teen meikkejä muille, joten pulassa ollaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.