.JESSICA RABBIT.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Teemameikit jatkuu, tällä kertaa inspiraatio tuli kasarileffasta Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? ja en suinkaan meinannut meikata itseäni jänikseksi vaan tietysti Jessica Rabbitiksi. Tämä olisi ollut hieman helpompaa silloin, kun mulla oli punainen tukka, mutta nyt piti pärjätä huonolla photari-värjäyksellä :D Inspiraatiokuva: tämä.

1308_Jessica_Rabbit_01

POHJA:
Rimmel Lasting Finish 091+102
*Lancôme Effacernes 02
Armani High Precision 1
*Sensai Loose Powder
Lancôme Belle de Teint -puuteri 05 Belle de Noisette
Chanel Blush 82 Reflex
Estee Lauder Peach Nuance -poskipuna
Kanebo EC14 Softed Gold -luomiväriduo
Chanel Illuminating Powder

1309_Jessica_Rabbit_03

Pohjan tein Rimmelin meikkivoiteella sekoittamalla kahta sävyä keskenään (vaaleampi on mulle nyt liian vaalea ja tummempi taas liian tumma yksinään). Peitin silmänaluset ja kiinnitin meikin puuterilla. Kasvojen varjot tein Lancômen uudella Belle de Teint -puuterilla. Poskipunan sekoittelin kahdesta eri tuotteesta, pohjalle ensin Chanelin Reflex ja päälle pinkimpää EL:N Peach Nuancea. Vanhasta Kanebon luomiväriduosta kullanhohtoista sävyä poskipäille, jonka päälle sutaisin vielä Chanelin valopuuteria, jota tuli myös huulten rajalle ja nenän varteen ja otsakolmioon.

1310_Jessica_Rabbit_11

SILMÄT:
Kulmat: Inglot blush 41
*UDEPP -luomenpohjustus
Inglot 330 matta vaalea
Inglot Pearl 445 lila
Inglot Pearl 446 tumma lila
Kanebo EC14 Softed Gold -luomiväriduo
UD Naked 2 Blackout
Estee Lauder DW Gel Liner
Isadora Inliner Kajal 56 Blonde
*Sensai 38 Volumising

1311_Jessica_Rabbit_08

Kulmat tein punaruskealla poskipunalla, jossa on pigmenttiä vaikka muille jakaa. Silmämeikin pohjustin ensin mattaisella vaalealla luomivärillä, jonka päälle helmiäistä vaalean liilaa, varjostukseen tummempaa liilaa ja mustaa. Kulmaluulle kultaista shimmeriä ja sisänurkkaan hieman vaaleampaa shimmeriä. Ripsirajaan mustaa luomiväriä ja rajaukset Lauderin geelillä. Vaalea sisäkajal, ripsiväri ja ripsinauhat viimeistelee silmämeikin.

1312_Jessica_Rabbit_07

1313_Jessica_Rabbit_12

HUULET:
Shiseido Lip Pencil OR310
MSCHIC Orange-tang
Clarins Joli Rouge 701 Orange Fizz

1314_Jessica_Rabbit_14

Huulet pyrin muotoilemaan mahdollisimman lähelle Jessica Rabbitin huulia, eli huolellista kynätyöskentelyä oli luvassa. Piirsin pohjan ensin vaaleammalla Shiseidon kynällä ja viimeistelin Orange-tangilla. Päälle vielä Clarinsin Orange Fizz -huulipuna.

1315_Jessica_Rabbit_04

1316_Jessica_Rabbit_02

Tätä lookkia oli hauska tehdä. Jessica Rabbit on hyvin omintakeisen näköinen piirroshahmo ja oli jännä yrittää toteuttaa tyyli ilman, että mennään liian sarjakuvamaiseen toteutukseen.

Vieläkö muistatte Jessica Rabbitin?

*Postauksessa mainoslinkkejä

11 thoughts on “.JESSICA RABBIT.

  1. Sunnuntait on aina kivoja päiviä, kun sulta tulee näitä ”look-a-like” -meikkejä :) Tää on ehkä kaikkein upein tähänastisista! :)

  2. Jessica Rabbit ON niin kuuma! Ja niin olet SINÄKIN, vau nainen! <3___<3

    … Luulen että Jessica R. oli niitä ensimmäisiä piirroshahmoja jotka saivat nuorten poikien pöksyt tutisemaan 8)

  3. Mielettömän hyvä idea ja toteutus. Jessican paras line oli jotain tähän tapaan: ”you don’t know how difficult it is to be a woman looking like me!” Ja sitä sanoessaan tepasteli huoneen poikki peppu keinuen selin Bob Hoskinsiin. Ja sitten lopussa kääntyy etsivää kohti ja luo viettelevän katseen punaisten hiuksien katveesta. Kasarin femme fatale :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.