.BEAUTYBLENDER -SIVELTIMET + TUTORIAL.

Saatu blogin kautta.

1324_BB_Detailers_14

Olen viime aikoina ihastunut sivellintyöskentelyyn taas ihan uudella tasolla. Ehkä vanhemmat lukijat muistaakin, että olen pitkään meikannut silmämeikkini pääosin sormin, ainoastaan joihinkin tarkempiin juttuihin käytin sivellintä tai paria, mutta suurinosa meikistä tapahtui sormilla. Tilanne on jokseenkin muuttunut viime vuosina ja tällä hetkellä tilanne on sellainen, että hädintuskin levitän enää edes pohjalle tulevaa väriä sormella, vaan lähestulkoon kaikki luomivärit levittyy siveltimillä. Olen myöskin kartuttanut sivellinkokoelmaani melko mukavasti. Olinkin hyvin iloinen, kun kuulin, että mulla olisi mahdolisuus saada hyppysiini ihka uudet Beautyblenderin meikkisiveltimet! Tätä settiä on tällä hetkellä myynnissä vain ja ainoastaan Beauty Pop Up -verkkokaupassa.

1325_BB_Detailers_02

The Detailers -nimellä liikkuva sivellinsetti on meikkimuna-valmistajan ensimmäinen hyppäys siveltimien maailmaan. Kaikki siveltimet ovat eläinkokeettomia ja synteettisiä. Näissä siveltimissä on myöskin hieman normaalia lyhyemmät varret, jotka helpottavat sutien matkalle mukaan ottamista -> vie vähemmän tilaa.

1326_BB_Detailers_05-2

The Detailers -siveltimiä kuuluu settiin kuusi kappaletta, joilla viimeistelee Beautyblender -meikkimunilla tehdyn meikkipohjan päälle sen varsinaisen värimeikin. Katsokaa nyt tuota ison sudin pohjaan kiinnitettyä miniatyyri Beautyblenderiä <3 Niin söpö!

Ylhäältä alas:
1. Plush Brush – puuteri- ja poskipunasivellin
2. Chisel Brush – muotoileva luomivärisivellin
3. Lip Brush – huulipunasivellin
4. Brow Brush – kulmakarvaharja
5. The Sketcher Brush – silmänrajaussivellin
6. Soft Touch Brush – häivytyssivellin

1327_BB_Detailers_06

Kyllä tällä söpöllä setillä ihan pätevän meikin saa jo aikaan. Toki olisi mukavampi jos siveltimiä pystyisi ostamaan myös erikseen eikä pelkästään settinä, koska haluaisin toisen tuollaisen muhkean poskipunasiveltimen ja kenties toisen häivytyssiveltimen myös, koska ne erityisesti jäi mulla positiivisina mieleen ensimmäisistä käyttökokemuksista. Sitten taas toista kulmaharjaa tai huulipunasivellintä en tarvitsisi.

1328_BB_Detailers_15

Siveltimet mahtuu niille tarkoitettuun pussukkaan moitteettomasti ja pysyvät siellä siisteinä matkoille lähtiessä ja tietysti siveltimiä voi säilyttää pussukassa myös ihan kotioloissakin jos kokee sen parhaimmaksi tavaksi itselleen. Toki pussukassa on tilaa monille muillekin siveltimille, jotka on vastaavasti lyhyempiä varreltaan.

Tein nopean silmämeikkitutoriaalin noilla kolmella silmämeikkiin tarkoitetulla siveltimellä ja kolme sutia riitti aivan mainiosti neutraalin arkimeikin tekoon. Kuvat on otettu vähän liian hämärässä, siksi osa on hieman epätarkkoja, sorppa :(

1329_BB_Detailers_tuto_01

1. Taputellaan viistopäiseen luomivärisiveltimeen kahta luomiväriä: matalampaan päähän vaaleaa ja pidempään päähän tummempaa.

2. Asetellaan sivellin silmäluomelle niin, että tumma osuus siveltimestä on luomivaossa ja vaaleampi liikkuvalla luomella. Sivellään luomella poikittain ees taas ja sivellin luo luomivakoon varjostuksen lähes itsestään. Lisätään väriä tietysti tarvittaessa ja toistetaan kunnes ollaan lopputulokseen tyytyväisiä.

3. Valmis pikavarjostus silmä kiinni.

1330_BB_Detailers_tuto_02

4. Otetaan pyöreäpäinen häivytyssivellin ja töpötellään sen kärkeen tummempaa luomiväriä.

5. Vahvistetaan äsken tehtyä varjostusta edestakaisella sivelyllä ja nostetaan varjostusta hieman ylemmäs kulmaluuta kohti. Tällä samalla siveltimellä voi myös vahvistaa luomivaon varjoa tummemmaksi vielä tummemmalla värillä halutessaan.

1331_BB_Detailers_tuto_03

6. Viimeistellään meikki viistopäisellä rajaussiveltimellä, johon taputellaan tumminta käytettyä luomiväriä molemmin puolin.

7. Sivellään ja töpötellään luomiväri ripsirajaan. Siveltimen terävä kärki osoittaa aina kohti lähimpää nurkkaa ja sivellintä käännetään eri suuntaan tarvittaessa. Viistottu kulma siveltimen varressa helpottaa siveltimen käyttöä.

8. Alaluomelle vielä sama juttu, taas siveltimen kärki ulkonurkkaa kohti tässä vaiheessa…

9. …ja kohti sisänurkkaa, kun tehdään sisänurkan puolta.

1332_BB_Detailers_tuto_04

Silmämeikki ennen ja jälkeen. Ennen-kuvassa luomilla vain peiteaine ja puuteri. Oikealla sitten tietenkin valmis helppo pikameikki INGLOTin mattaisilla luomiväreillä ja Detailers-siveltimillä tehtynä. Ripsiväriä olisi kyllä näköjään voinut lisätä, mutta meni jo.

1333_BB_Detailers_tuto_05

Perus silmämeikin tekoon ei tosiaankaan välttämättä tarvitse yhtään enempää kuin muutaman hyvän siveltimen, jotka sopii omaan meikkaustyyliin. Esimerkiksi mä en voisi ajatella tekeväni meikkejä ilman pyöreäpäistä häivytyssivellintä ja viistoa rajaussivellintä, ne kuuluu mun kaikkiin silmämeikkeihin lähes poikkeuksetta ja luulenkin, että nämä kaksi sivellintä ainakin tulevat jäämään ihan aktiiviseen meikkauskäyttöön ja varmasti tulen käyttämään noita muitakin aina tarvittaessa.

1334_BB_Detailers_07

Saatu blogin kautta.

7 thoughts on “.BEAUTYBLENDER -SIVELTIMET + TUTORIAL.

 1. Miksei mukana ole yhtään vaahtomuovisia siveltimiä. Mun siveltimien käytössä on jotain vikaa, kun onnistun aina varisuttamaan noilla tavallisilla siveltimillä.
  Mutta olin jo ostamassa, mutta 8€ postit pelkille siveltimille oli vähän liikaa ?.
  Onko mitään muita hyviä sivellin settejä tossa hinta luokassa? Saatsaan myöhemmin niihin yksittäisiin kalliisiin, mutta nyt on tarve niin laajalle uusimisella sivellinrintamalla ?.

  1. Real Techniques-siveltimet ovat myös hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Settejä saa postikuluitta tilattua ainakin joistakin verkkokaupoista, myynnissä siis laajasti.

  2. Mä käytin vaahtomuovisia tosi paljon ennen, mutta sittemmin olen siirtynyt täysin karvasiveltimiin enkä kaipaa niitä vaahtomuovisia enää ollenkaan. Litteämmällä ja tiivillä siveltimellä on helppo painella pigmentti paikoilleen ja löysemmällä häivytyssiveltimellä voi pehmennellä rajoja.

   Real Tehchniques saattaisi tosiaan olla sun vastaus, mutta en nyt muista, että saiko niitä Pretty.fi:stä vai mikä se nyt oli… Suomalainen verkkokauppa kuitenkin.

 2. Voi vitsi, että mä rakastan tätä sun blogiasi!! Kuinka paljon hyödyllistä ja realistista tietoa ilman turhia mainoshöpinöitä saankaan sun jokaisesta jutusta. Nytkin juuri nuo silmien havainnolliset meikkaus- ja varjostusvinkit, erilaisten siveltimien tarkoitukset ym. antavat niin hyvät ohjeet meikkaukseen. Voin rehellisesti sanoa, että sinun avullasi ole oppinut meikkaamaan syvällä olevat, pienet silmäni suuriksi ja kauniiksi!! Tykkään hirveästi myös siitä, että testailet mahdollisimman erilaisia tuotteia eri hintaryhmissä. Tykkään itse ostaa useasti juuri selektiivisen kosmetiikan uusimpia tuotteita, ja on kiva lukea, että olet juuri kokeillut ja testaillut näitä uutuuksia, ja kerrot rehellisesti, mitä mieltä niistä olet. Olen myös itseruskettajien ”ystävä”, ja sulla oli myös niistä hyvät testausjutut. Lisää niistäkin, please! Ja kiitos vinkeistä ja liitteistä, mistä kyseisiä tuotteita voi hankkia, jos sattuu ko. tuote kiinnostamaan. Haluaisin juttuja parhaimmista nudepunista, hyvistä ruskeaan tai mutaan taittuvista luomiväreistä, itseruskettajista, luonnollisista kasvoöljyistä. ..Ei muuta kuin iso kiitos sinulle!!! Lähdenkin tästä hankkimaan luomivärin häiviytyssivellintä, miten ihmeessä olen pärjännyt ilman sitä tähän asti ;)

  1. Kiitos pitkästä kommentista! Palaute postauksista on aina hyvä, tietää vähän, että olenko aivan hakoteillä aiheideni suhteen :D

   Laitan postausvinkit korvan taakse!

 3. Yleensä innostun aina kun joltain merkiltä tulee uusia siveltimiä, mutta nyt täytyy kyllä todeta että ei innosta, ei sitten pätkääkään. ¨Tuossa setissä näyttää olevan aivan liian lyhytvartiset siveltimet ja valkoinen värikään ei ei oikein innosta, noissa näkyy heti kaikki lika. Myös synteettisyys tuo mieleen jotenkin halvemman tunnun, tää setti jää kyllä ostamatta ihan suosiolla ja jatkan haaveilua mielummin vaikkapa Zoevan upeista siveltimistä. Jotenkin olisin odottanut, että kyseinen firma olisi panostanut laadukkaamman oloisiin siveltimiin..?

  1. Lyhytvartisuus näissä on hyvä pointti juuri matkustaessa ja nämä mahtuu kapoisempaankin meikkipussiin helposti :) Jos taas säilyttää siveltimiään pystyssä jossain kipossa, saattaa nämä herkästi hukkua reunan taakse, eli riippuu vähän mistä tykkää. Valkoisuus vähän häiritsee itseänikin, mutta tuleepahan ainakin putsattua nämä vähän useammin, kun luomiväri tosiaan jää näkyviin sutiin paremmin :D

   Synteettisyys siveltimissä on tätä päivää. Kuulin hiljattain, että Euroopassa olisi valmisteilla joku laki, että luonnonkarvaisia siveltimiä ei saisi enää valmistaa vuoden 2020 jälkeen tms (saatan muistaa vuoden väärin) ja suurinosa synteettisistä siveltimistä on oikein hyviä nykyään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.