.BEAUTYBLENDER BLING RING + AIR PORT PRO.

Tuotteet saatu blogin kautta.

1317_BB_BlingRing_01

Sain Beauty Pop Up -verkkokaupasta muutamia Beautyblender -tuotteita, joita pyysin ja yksi niistä oli tämä Bling Ring -pakkaus, jossa on pinkki meikkimuna ja pinkeillä ja kirkkailla blingeillä koristeltu ”munakuppi” :D

1318_BB_BlingRing_02

Bling Ringin idea on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tarjota Beautyblenderille kaunis alusta, jossa kuivua pesun jälkeen. Olen todennut tämän erityisen käteväksi meikkiä tehdessä, kun meikkimunan voi laskea käsistään Bling Ringin päälle vähäksi aikaa ja voi luottaa, ettei se lähde vahingossa pyörimään lattialle pöydältä. On nimittäin muutaman kerran käynyt juuri niin ennen Bling Ringiä ja koska meillä on AINA koirankarvoja, vaikka olisi juuri imuroinut, niitä on ikävä nyppiä Beautyblenderin pinnasta ja vielä ikävämpi jatkaa sen käyttöä lattiakeikan jälkeen :/

1319_BB_BlingRing_03

Vaikka tämä kimmeltävä rengas vähän turhakkeelta vaikuttaakin, niin mä silti löysin tämän käytöstä jotain konkreettista hyötyä Beautyblenderillä meikatessa. Ja jos tahtoo niin omaa Beautyblenderiä voi tosiaan säilyttää meikkauspisteessään Bling Ringin päällä ihan säännöllisesti ja se näyttää jopa hyvältä pöydällä!

1320_BB_AirPortPro_01

Mä kuitenkin halusin Beautyblendereiden säilytykseen lisäksi hieman erilaisen ratkaisun, jonka myöskin tarjoaa Beautyblender.

1321_BB_AirPortPro_03

Air Port Pro Pouch + Protect -pussukka on valmistettu joustavasta ja ilmastoidusta materiaalista ja sen läppä sulkeutuu magneetilla. Pussukka on täydellinen matkakumppani, sinne mahtuu Beautyblender, Micro Minit ja Blendercleanser Solid (kiinteä purkissa oleva puhdistussaippua) ja mukana on kaikki tarvittavat välineet meikkipohjan ja peiteaineiden levittämiseen. Erillinen pussukka on mielestäni muutenkin parempi Beautyblenderille kuin säilöä niitä samassa pussissa kuin siveltimiä, koska sivellinpusissa ollessaan Beautyblender saattaa vahingossa rytätä siveltimien karvoja mihin suuntaan sattuu ja mä en ainakaan arvosta sellaista käytöstä laisinkaan!

1322_BB_AirPortPro_04

Kotioloissa Air Port Pro -pussia voi hyödyntää myös Beautyblendereiden ja Micro Mini -blendereiden kuivattamiseen ja mulla se onkin pääasiassa juuri tässä käytössä. Kun olen käytön jälkeen pessyt omat meikkimunani, jemmaan ne tähän pussukkaan ja voin olla varma, että ne kuivuvat siinä kaikessa rauhassa siihen mennessä, kun niitä seuraavan kerran tarvitsen. Itse pidän tätä pussukkaa pöydällä ja säilön siinä sekä aikaisemmin saamani mustan että tämän uudemman pinkin Beautyblenderin ja myös nuo pienet vihreät Micro Mini -blenderit. Blender Cleanser Solid -rasia taas hengailee kylpyhuoneen peilikaapissa.

1323_BB_AirPortPro_02

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 thoughts on “.BEAUTYBLENDER BLING RING + AIR PORT PRO.

  1. Oh, mä niin tarvisin tuon Air Port Pron! Jotenkin ällöttää laittaa blenderi suoraan meikkipussiin muhimaan muiden kamojen kanssa :D

    1. Mä tykkään tosta pussukasta, se on tosi kätevä! Mulla on siinä säilössä sekä musta että pinkki blenderi ja nuo vihreät pienet myös :) Ne pysyy kaikki samassa paikassa tallessa, eikä vahingossa kieri lattialle koirankarvojen sekaan jos ne jääkin pöydälle :D Ja ne tosiaan myös kuivuu tuolla ilmavasti ja on valmiita seuraavaa käyttöä varten :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.