.BEAUTYBLENDER MICRO MINI.

Tuote saatu blogin kautta.

1343_BB_MicroMini_01

Beautyblender -perheeseen kuuluu myös minikokoiset vihreät Micro Mini -blenderit, jotka ovat niin ikään latekstittomia kuten originaalit Beautyblenderitkin. Micro Minit myydään aina kahden kappaleen pakkauksissa.

1344_BB_MicroMini_02

Miniblendereiden idea on lähinnä tarkkuustyöskentely. Itse olen näitä käyttänyt lähinnä silmänalusien peittämiseen, koska arkena en tosiaankaan tee mitään voidemaisia valoja tai varjoja, joihin voisin näitä käyttää.

1345_BB_MicroMini_05

Mutta näitä voi käyttää juurikin valojen ja varjojen luomiseen kasvoille voidemaisilla tuotteilla. Toisella minillä tehdään kasvoille valot ja toisella varjot ja töpötellen leveämmällä pohjalla häivytellään sitten lopputuloksesta hieman luonnollisempi kuin tuossa noissa kuvissa :D

1346_BB_MicroMini_03

Micro Minit on tosiaankin aika reilusti perus Beautyblenderiä pienempiä. Tässä yllä olevassa kuvassa kaikki on kuivia, eli pienimmillään.

1347_BB_MicroMini_04

Olen käyttänyt näitä Minejä enemmän töissä asiakasmeikeissä, kun häivyttelen peiteaineita silmien alla ja nämä toimii siihen aivan täydellisesti. Töissä usein levitän peiteaineen ensin siveltimellä vähän sinne päin ja sitten otan tämän Minin ja töpöttelen peiteaineen paikoilleen. Peiteaine oikeasti tuntuu häipyvän iholle ihan täydellisesti ja mitään rajaa ei jää näkyviin peiteaineen ja puhtaan ihon välille (töissä meikkaan silmät aina ensin valmiiksi ja siihen kuuluu silmänalusten peittäminen, sitten vasta teen meikkipohjan).

Olen käyttänyt näitä Minejä hyvinkin peittävien peiteaineiden levittämiseen (esim. MAC Pro Longwear Concealer) ja häivyttelyyn ja näillä saa paksuistakin tuotteista ohuen ja kauniin näköisiä iholla! Itse vakuutuin aivan täydellisesti jo ensimmäisellä käyttökerralla, joten pakkohan nämä oli saada myös kotiin omaan käyttöön!

1348_BB_MicroMini_06

Kun Micro Minin kastelee, siitä tulee lähes kaksinkertaisesti suurempi kuin kuivana ollessaan. Kostutettuna Mini on myöskin pehmeämpi ja helpommin käsissä pysyvä, koska se ei ole enää niin super pieni. Tämä myöskin tuntuu silmien alla hyvin miellyttävältä hieman kostutettuna, koska siitä tulee pikkuisen viileä tuntu.

Tuote saatu blogin kautta.

One thought on “.BEAUTYBLENDER MICRO MINI.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.