.REISSUKOSMET & LOMAMEIKKI.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Tulin tuossa tiistai-iltana takaisin lomamatkalta Skotlannin Edinburghista. Reissun päällä mä tykkään pitää kosmetiikkani minimissä (siis omalla mittapuullani), koska en vaan JAKSA raahata miljoonaa vaihtoehtoa mukana, kun tiedän käyttäväni kuitenkin vain niitä tiettyjä joka tapauksessa. Työn puolesta olen siinä mielessä onnekas, että mulla on aina jemmassa hyviä tuotteita näyte- tai kokeilukokoisina, eli mitään muuta kuin dödöä ei tarvinnut ottaa mukaan täysikokoisina, joka tietysti säästi tilaa ihan huomattavasti. Mitä siis otin mukaan kuuden päivän kaupunkilomalle?

1349_matkakosmet_01

Suihkua varten tietysti shampoo (KMS Moist Repair) ja hoitoaine (Kicks Rapairing Deep Conditioner, saatu blogin kautta) ja kasvoille vaahtoputsari (*Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser). Suihkun jälkeen hiuksiin laitettava hiusöljy (Moroccanoil) ja kosteuttava muotoiluvoide (Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream, saatu blogin kautta). Näiden lisäksi mukana oli tottakai hiusharja, pinnejä ja invisibobbleja jne ja suihkugeelin tarjosi hotelli.

1350_matkakosmet_02

Kasvotuotteista mukaan lähti seuraavat tuotteet Sensailta: *Cleansing Oil ja *Creamy Soap, Silk Emulsion ikäänkuin seerumiksi yökäyttöön (se oli valmiiksi vajaa ja toivoin saavani sen loppuun reissulla, mutta ei tapahtunut), yövoiteeksi *CP Cream, päivävoiteeksi Brightening Cream ja silmänympärysvoiteeksi *Wrinkle Repair Eye Cream.

1351_matkakosmet_03

Dödö tietysti, pieni *Clarinsin vartalovoide (säärille lähinnä), Dermosilin käsivoide ja huulirasva Sensailta.

1352_matkakosmet_04

Meikkipuoleltakin mulla oli vain yksi tuote per aihealue, joten meikkityyli oli luonnollisesti melko identtinen koko reissun ajan, mutta ei nyt ollutkaan tarkoitus tehdä mitään övereitä lookkeja vaan nauttia matkasta, maisemista ja parhaimmasta seurasta :)

Chanelin Vitalumiere Aqua -meikkivoide, *Lancôme Effacernes ja Armani HP1 -peiteaineet, matkapurkki irtopuuteria, Clarinsin kulmakynä, UDEPP -luomenpohjustaja, Cliniquen 8-paletti luomivärejä, Inglotin Kohl-kynä, *Cliniquen Lash Power -ripsiväri, Guerlainin aurinkopuuteri, NARS Orgasm -poskipuna, Sensain valopuuterin näytekoko, kolme huultenrajauskynää (Lumene ja YSL), *Clarinsin Lip Perfector-huulirasva/kiilto, kolme huulipunaa, jotka kuuluu pannuprojektiin, Baby Lips -huulivoide ja pieni roll-on hajuvesi Marc Jacobs Lolasta.

Meikkituotteista käytin kaikkia paitsi kahta pannuprojektin huulipunaa. Näiden tuotteiden lisäksi mulla oli mukana tietysti kourallinen siveltimiä meikin loihtimiseen.

1353_matkameikki_04

Reissun aikana en tosiaankaan meikannut mitenkään mahtipontisesti vaan idea oli vaan viihtyä nahoissaan, kun lähtee nähtävyyksiä tai museoita kiertelemään, joten silmämeikki oli jotakuinkin tätä luokkaa joka päivä. Sävyjä vaihtelin hieman päivästä riippuen, mutta koska luomiväripaletin sävykartta oli neutraali, ei silmämeikin erot olleet kovin huomattavia, vaikka sävyjä vaihtelinkin välillä. Tummuus oli kuitenkin jotakuinkin tämä lähes päivittäin. Tämä meikkityyli on sellainen, jossa viihdyn pidempiäkin aikoja. Meikki korostaa silmiä juuri sopivasti vaikuttamatta liian meikatulta.

1354_matkameikki_05

Tällä lookilla kierreltiin puistoissa, museoissa, kaupoissa ja vanhoilla hautausmailla jne ja tämä sopi kaikkialle ja oli sellainen low-maintenance, kun ainut päivän aikana korjattava oli huulet ja siinäkin riitti kevyesti sävytetty Baby Lips -huulirasva ilman peiliä :D Vain ekana päivänä oli luomivärit hieman kasaantuneet luomivakoon, mutta se olikin siihen mennessä ollut kasvoilla jo ainakin parikymmentä tuntia (epäinhimillisen aikaisesta lähdöstä johtuen) ja normipäivinä pieni ihon kiiltäminenkään ei mua häirinnyt, iho näytti itseasiassa vaan paremmalta mitä pidemmälle päivä eteni :D

1355_ostokset_edi_01

Kyllä mä sieltä jotain kosmetiikkaa sitten ostinkin, mutta aika maltillisesti omasta mielestäni. Meillä oli yksi shoppailupäivä, jolloin käveltiin Princes Street läpi ja poikettiin kiinnostaviin kauppoihin ja Jennersiltä löysin Benefitin ja *Urban Decayn ja jostain apteekista Soap & Gloryt ja Real Techniques -siveltimen.

Ostin myös kolmet kengät, ballerinat Clarksilta (£25!!!) ja toiset ballerinat ja sandaalit Primarkista lähes ilmaiseksi. Tartaanikutomosta kashmir-huivin (leveän ja suuren ja pehmeän ja ihanan) ja yhdestä toisesta turisti-putiikista villaisen skottiruutu-viltin sängyn päälle, josta saatiin alennusta, koska oltiin awesome ja Suomesta :D Joitakin jääkaappimagneetteja lähti mukaan (mm. panda-minipehmo eläintarhasta) ja loput rahat menikin aika tehokkaasti syömiseen.

Mitenkäs te matkustatte kosmetiikan suhteen? Oliko tässä mielestänne paljon vai vähän?

*Postauksessa mainoslinkkejä

4 thoughts on “.REISSUKOSMET & LOMAMEIKKI.

  1. Minusta tuossa oli maltillisesti :) Ei ole tullut käytyä ulkomaanmatkoilla pitkään aikaan, mutta luulisin että ottaisin itse vielä vähemmän mukaan.

    Kotimaassa reissatessa se on yleensä mökkiä ja sukulaisia, joten niille reissuille mahdollisimman kevyesti, mutta sen verran meikkejä että juuri tuollaiset yhdet kutakin lajia eikä ’jokahorttia’ edes mukaan, kikkailut pois. Koska tiedän, etten niitä tulisi tekemään – mulla ei tule meikattua reissussa samalla tavalla kuin kotosalla. Ellei sitten matkalle sattuisi joku tapahtuma, jossa haluaisin panostaa ulkonäköön erityisesti :)

    Ihonhoidossakin ja hiuksissa vielä typistetymmät arsenaalit kuin kotona.

  2. Mä otan yleensä todella minimaalisesti kosmea mukaan, yleensä kaipailenkin sitten jotain, kuten viime reissulla käsivoidetta. No, sitähän sai kaupasta, joten ei hätää. Kynsiviila on toinen, mikä unohtuu helposti. Meikkipussiin pääsee vaan meikkipohja, poskipuna tai aurinkopuuteri, kulmajutut, rajauskynä tms., ripsiväri ja huulijuttuja. Näillä saan meikin tehtyä siinä ajassa, kun mies karistelee unihiekkoja silmistään :D. Luomivärejä en jaksa ulkomaanmatkoilla laitella.

  3. Heh, itse pakkasin viikon kotimaan matkalle mukaan esim. kolme poskipunaa ja neljä meikkipohjaa, joistajälkimmäiset olivat akselilla bb-voide/sävyttävä päivävoide :D Ihonhoidon suhteen selvisin mallikkaasti, mutta meikkien suhteen huomaan kyllä pakkaavani aika runsaastikin valinnanvaraa, jos siis matkustusmuoto ja kohde sen vaan sallii-nyt mentiin henkilöautolla ja silloin oli se ja sama, oliko meikkipohjia yksi tai neljä. Silloin, kun matkustus tapahtuu ilman omaa autoa, vaihtoehtoja tulee mietittyä tarkemmin, koska mitään megasuurta pakaasia ei luonnollisesti halua mukana roudata :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.