.GUERLAIN SUNLESS.

*Tuote saatu blogin kautta

1411_Guerlain_Sunless_06

Kun olin Guerlainin järjestämässä blogi-illassa alkukesästä, sain sieltä mukaan tämän Terracotta Sunless -irtseruskettavan, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Tämä kesä onkin ollut poikkeuksellisen sateinen ja lämpöisiä kesäpäiviä on mahtunut koko kesän ajalle vain muutama hassu, joten jos iholleen jotain väriä olisi halunnut niin melkeinpä ainoaksi vaihtoehdoksi onkin jäänyt joko itseruskettavien käyttö tai matka johonkin takuuaurinkoiseen kohteeseen. Mun lomamatkat tänä kesänä on käsittänyt Skotlannin Edinburghin ja Ranskan Pariisin ja kumpikaan ei hellinyt liialla auringolla, joten itseruskettavilla ollaan menty aina jos väriä olen halunnut.

1412_Guerlain_Sunless_05

Toisaalta olen ihan sinut myös valkoisuuteni kanssa, mutta vaihtelu virkistää ja kyllähän ne jalat sandaaleissa ja hameessa vaan paremmalta näyttää, kun niissä on vähän jotain muutakin väriä kuin valkoista.

1413_Guerlain_Sunless_04

Tosiaan tämä Guerlainin Sunless on itseruskettava geelivoide, jossa on valmiiksi hieman sävyä (ns. ohjausväri), joka helpottaa tuotteen tasaiseksi levittämistä. Itse tykkään tämmöisistä eniten, koska silloin voi levitellä tuotteen aamulla sääriin, pukeutua hameeseen ja lähteä samantien liikkeelle niin, että säärissä on jo väri valmiina. Toki väri hieman syvenee tuntien kuluessa, mutta itse en kovin suurta muutosta ole tämän kanssa huomannut enää tunteja levittämisen jälkeen. Toisaalta mun valkoiseen ihoon tuntuu väri tarttuvan vähän huonosti (oli kyse sitten auringosta tai itseruskettavasta) ja jollain muulla muutos tämänkin kanssa saattaa olla paljon voimakkaampi kuin mulla.

Sunless on yksi niitä itseruskettavia, jotka ei haise pahalle vaan itseasiassa aivan päinvastoin! Tuoksu on levitettäessä todella miellyttävä ja vasta tuntien päästä tulee ihan pieni lievä DHA:n tuoksu läpi tästä, mutta se on tosiaan niin lievä, ettei ole mua koskaan häirinnyt. Sunless myöskin levittyy iholle todella hyvin ja se on helppo saada levitettyä tasaiseksi. Yksi parhaita piirteitä tässä on kuitenkin se, että tämä ei kulu pois läikikkäästi vaan iho vain pikkuhiljaa vaalenee tasaisesti kauttaaltaan. Jos haluaa ylläpitää rusketusjälkeä niin sellainen pari levityskertaa viikossa luultavasti riittää, tai no riippuu tietysti kuinka tummaa jälkeä haluaa ylläpitää. Ja pakko vielä sanoa, vaikka sen pitäisikin olla itsestäänselvyys, mutta: pese kädet VÄLITTÖMÄSTI levittämisen jälkeen ja käytä saippuaa!

1414_guerlain_sunless_01

Taas sääritestit kehiin. Yllä olevassa kuvassa vasemmalla on yksi kerros Guerlain Sunless -itseruskettavaa, oikealla ei mitään. Mun kalmovaaleassa ihossa yksi kerros jää tosiaan melko vaaleaksi, mutta on se silti ihan nähtävissä, että jotain on käytetty.

1415_guerlain_sunless_02

Seuraavana päivänä oli toisen kerroksen vuoro. Vasemmassa jalassa siis jälleen kaksi kerrosta väriä, oikeassa vain yksi kerros. Mulle riitti tämä tummuusaste oikein hyvin, joten en laittanut kolmatta kerrosta, mutta toki kolmas kerros olisi tummentanut lopputulosta entisestään ja silloin lopputuloskin olisi varmasti hieman pysyvämpi.

Tämä kahden kerroksen rusketus kesti mulla sen viikon verran suht hyvänä ennenkuin alkoi selkeämmin vaalenemaan, mutta vielä parinkin viikon päästä oli aavistus sävyä nähtävissä varsinkin jalkapöydän päällä, johon mulla tarttuu väri paremmin. Olenkin ottanut tavaksi, että levitän ensimmäisen kerroksen ihan kauttaaltaan, mutta usein toinen (ja kolmas) kerros tulee levitettyä vain nilkasta ylöspäin, koska sille alueelle väri ei vain tartu mulla yhtä hyvin kuin jalkapöytään.

1416_Guerlain_Sunless_03

Guerlain Sunless on mun kokemuksen mukaan selektiivisen kosmetiikan paras itseruskettava tuote (ainakin niistä mitä itse olen kokeillut). Lopputulos on tasainen, ei haise pahalta, pysyy kivasti ja kuluu tasaisesti pois ja valmis väri on myöskin plussaa.

Oletteko te kokeilleet Sunlessia?

*Tuote saatu blogin kautta

2 thoughts on “.GUERLAIN SUNLESS.

  1. Kiitos Guerlain-testauksesta!!! Olen itse itseruskettajien innokas ja vannoutunut käyttäjä, ja Guerlainilla on tosiaan huippuhyvät itseruskettajat (tosin myös kalleimmat), ja tuoksu on niissä miellyttävä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.