.SOPHIA LOREN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Keräilen meikki-inspiraatio -kuvia säännöllisen epäsäännöllisesti talteen näitä sunnuntai-postauksia varten ja jostain vähän vahingossa pompsahti esille tämä kuva Sophia Lorenista. Oli niin jännästi muotoiltu silmämeikki, että halusin yrittää toteuttaa jotain vastaavaa itselleni, joten sehän sitten tietenkin toteutettiin.

1554_Sophia_Loren_49

POHJA/FACE:
Rimmel Lasting Finish Comfort Serum 102 + 091 (full coverage)
*HR Magic Concealer 02
Tom Ford Shade and Illuminate (varjot)
*Sensai Loose Powder
*bareMinerals Warmth
Sensai Silky Highlighting Powder
Sensai Cheek Blush CH01

1555_Sophia_Loren_37

Tein peittävän pohjan ja heti sen päälle voidemaiset varjostukset Tom Fordilla. Vahvistin niitä vielä puuterimaisella sitten myöhemmin, koska tiesin tekeväni mustavalkoisia kuvia, joissa vahvat varjot on aika avainasemassa.

1556_Sophia_Loren_42

SILMÄT/EYES:
Chanel Crayon Sourcils 40
L’Oreal Brow Plumper Transparent
NARS Eyeshadow Base
INGLOT Matte 330 (vaalea)
INGLOT Rainbow 107 (tummin ja keskimmäinen)
Chanel 46 Lotus (vaalea shimmer)
Amani Palette 2 (tummin ruskea)
Estee Lauder Gel Eyeliner 01
*Lancôme Grandiôse Mascara 01
*Duo-liima
Ripsinauhat (en tiedä merkkiä)

1557_Sophia_Loren_30

Silmät oli haasteelliset toteuttaa, koska tuo rajaus oli niin erilainen, kuin mitä teen normaalisti. Siveltimet meinaa herkästi sutia vanhoja tuttuja reittejä pitkin jos keskittyminen herpaantuu ja tässä se rajaus tosiaankin oli härömmästä päästä kuin mihin olen tottunut. Huomasin vasta, kun silmämeikki alkoi olla valmiihko, että rajaukset olisi voinut vetää vieläkin enemmän vinosti ylös, mutta meni jo.

Aloitin silmämeikin mattaisella vaalealla luomivärillä ja heti perään aloin tekemään rajauksia, että sain silmän mallin kuosiin heti alkumetreillä. Sitten vasta jatkoin tummempien luomivärien kanssa. Ripsinauhat liimasin ulkonurkastaan seuraamaan rajauksen nousevaa yläreunaa, jolloin ne huijaa, että ikäänkuin silmä jatkuisi pidempänä ja vinompana ulkonurkastaan. Tässä kohtaa vähän suoremman muotoiset ripsinauhat olivat ihan omiaan.

Sophia Lorenin kulmakarvat on jotenkin aivan käsittämättömän muotoiset, enkä ilman pinsettejä olisi saanut omistani vastaavia, joten tyydyin jättämään ne sellaisiksi kuin ovat, mutta harjasin kulmageelillä ainakin karvat sojottelemaan ylöspäin niiltä osin kuin se oli mahdollista.

1558_Sophia_Loren_24

HUULET/LIPS:
L’Oreal 655 Rose Beige
MAC Cremestick Pearl Liner – Creme Sherry
MAC Mineralize Rich – Pure Pout
Clarins Brush-On Perfector 00 (valokynä)

Rajasin huulet ensin vaaleammalla nudella rajauskynällä, jolla myös värittelin huulia enemmänkin. Ylähuulen rajan vahvistin vielä hieman tummemmalla kynällä ja sitten vasta nudepuna paikoilleen. Valokynän avulla vielä rajasin huulten ulkoreunat kunnolla esiin.

1559_Sophia_Loren_52

1560_Sophia_Loren_09

Lyyyyyyli! <3

*Postauksessa mainoslinkkejä

2 thoughts on “.SOPHIA LOREN.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.