.YSL BLUR-PUUTERI.

*Tuote saatu blogin kautta1561_ysl_syksy_11

YSL:n tämän syksyn jännin uutuus on mielestäni tämä ihon kauniiksi blurraava kivipuuteri. YSL Matte Finish & Blur Without Additional Coverage -nimihirviöpuuterissa on tasan yksi universaali sävy, joka on valkoinen, mutta käytännössä väritön, koska tosiaankaan tämä ei ole peittävä puuteri.

Kultaisen ulkopahvin sisältä löytyy kultainen metallinen rasia, joka on mustassa samettipussukassa, jossa on oma lokeronsa myös pienelle levitysvipalle. Itsehän en näitä tämmöisiä koskaan käytä, joten ne lensi ensitöikseen kuvaamisen jälkeen roskikseen. Joku kenties pitää sitä pyhäinhäväistyksenä, mutta miksi mä säilöisin jemmoissani mitään sellaisia oheishärpäkkeitä, joilla en tee mitään? Mä en ainakaan keksi siihen mitään pätevää syytä.

1562_ysl_syksy_13

Blur-puuteri on tosiaan valkoiselta näyttävää, mutta iholle levittäessä muuttuu täysin värittömäksi. Tämä on ehdottomasti kivipuuterimarkkinoiden parhaimmistoa tällä hetkellä. Mä levitän tämän aina siveltimellä kasvoille ja sillä tavalla tuleekin mielestäni paras jälki. Toki sitä mukana tulevaa vippaakin voi kokeilla, mutta suosittelen silti sivellintä.

Tämä puuteri tosiaankin blurraa ihon pinnan kevyesti ja luonnollisen näköisesti ja samalla se luo iholle kauniin heleän mattaisen pinnan. Tätä oli mahdotonta saada toistumaan kameraan, joten siksi ne kuvat puuttuu postauksesta, kannattaa käydä itse YSL-pisteellä kokeilemassa. Värittömyytensä ansiosta tämä puuteri sopii moitteettomasti aivan kaikille ihonsävyille, oli se sitten tummaakin tummempi tai lumenvalkoinen. Edes ihan tummaihoisella tämä puuteri ei jätä iholle tuhkaista puuteripintaa.

1563_ysl_syksy_14

Mun herkemmin kiiltävällä iholla tämä ei yksistään pidä meikkiä siistinä ja mattaisena yhtä pitkään kuin Sensain irtopuuteri vipalla taputeltuna (joka on mun tämänhetkinen käyttöpuuteri), mutta olen ottanut tämän mukana kulkevan meikkipussin vakiotuotteeksi pienen siveltimen kera. Korjailussa tämä on nimittäin aivan ässä, koska ihon pinta ei koskaan jää puuteroidun näköiseksi, se vaan näyttää täydelliseltä! Puuteroin siis aamulla ihan normaaliin tapaan irtopuuterilla ja vipalla ja sitten korjailen päivällä tarvittaessa tällä Blurrilla, toimii!

*Tuote saatu blogin kautta

9 thoughts on “.YSL BLUR-PUUTERI.

  1. Voisitko kertoa erillisellä postauksella mielestäsi parhaat puuterit kiillon karkoittamisessa? :)

  2. Testasin tätä vaan pisteellä kädelle ja blurring-efekti oli välitön. Siksi menikin ostoslistalle, tosin tarvinnee odottaa alekuponkia :D Jäikö tämä ihan vakiovalikoimaan?

  3. En kyllä lähde enää kaupoille ilman puhelinta, jotta pääsen tähän blogiin. Kävin tätä Tampere Stockmannilla etsimässä, kun tarkoitus on lahjaksi hankkia ja ajattelin etukäteen hieman vilkaista. No muistelin, että kyse on kivipuuterista ja merkkinä YSL. Myyjä tosin ohjasi johonkin voidemaiseen blur tuotteeseen. Tää nyt ei ollut ensimmäinen kerta kun tarjotaan ihan väärää tuoteta, kun koitan löytää jotain täältä bongattua. No uusi yritys Helsingissä XD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.