.MINUUTIN MEIKKI.

Monilla naisilla on tapana valittaa, että ei ole aikaa meikata aamuisin, mutta mä sanon, että se on kyllä usein pelkkä tekosyy. Kenellä tahansa on aikaa meikata jos HALUAA meikata, kyse on prioriteeteista ja viitsimisestä. On aivan jokaisen oma asia meikkaako vai ei, sillä ei ole mulle mitään merkitystä mitä muut ihmiset tekee tai ei tee, mutta haluaisin tällä postauksella vain todistaa sen, että jos ihan oikeasti haluaa meikata edes vähän joka aamu, niin siihen ei välttämättä tarvitse mennä paljoa minuuttia kauempaa.

1604_minuuttimeikki_03

Päätin siis tehdä kuuden tuotteen meikin minuutissa. Oli aika haipakkaa, myönnän, mutta selviydyin alle minuutin, uskokaa tai älkää.

Mun kuuteen tuotteeseen kuuluu peiteaine, ripsiväri, kulmakynä, huultenrajauskynä, huulikiilto, poskipuna ja yksi sivellin poskipunaa varten. Mulle tässä on kaikki oleellinen, mitä mä koen meikkiin tarvitsevani, jokainen ”ongelma-alue” on hoidettu näillä tuotteilla ja kaikki muut tuotteet näiden lisäksi on pelkkää extraa, joita ilman kyllä pärjään jos tilanne sitä vaatii.

Avasin kaikki tuotteet pöydälle mun eteen valmiiksi, otin peilin käteen, käynnistin kännykästä ajastimen ja ryhdyin huseeraamaan.

1605_minuuttimeikki_04

Todisteeksi kännykän ajastimesta kuva, mulla jäi jopa viisi sekuntia ylimääräistä aikaa!

1606_minuuttimeikki_05

Tavarat oli kyllä minuuttimeikin jälkeen aikalailla sikinsokin heiteltynä minne sattuu, mutta ei se mitään. Jos en olisi availlut tuotteita etukäteen valmiiksi, mulla olisi varmaan mennyt aikaa yhteensä 1,5-2 minuuttia, mutta nyt kun ne oli heti käyttövalmiina, meikkaaminen oli supernopeaa.

1607_minuuttimeikki_08

Lopputulos näkyy tässä. Vasemmalla meikittömät kasvot ja oikealla minuutin meikki.

Aloitin levittämällä peiteainetta sipaisun molempien silmien alle ja vielä viiva nenän päälle ja hankasin peiteaineen suunnilleen paikoilleen molemmin käsin hyvin hyvin rivakasti niin pitkälle kuin peiteaine vaan levittyi. Seuraavaksi kulmakynällä kevyt täydennys kulmiin, koska varsinkin mun vasen kulmakarva on harva kulmakohdasta ja ulkonurkasta ilman kynää. Kaksi vetäisyä ripsiväriä molempiin silmiin. Huitaisut poskipunaa molemmille puolille, pikainen rajaus ylähuuleen (jota olisi voinut häivytellä paremmaksi vielä sen viisi sekuntia) ja huulikiiltoa alahuuleen ja huulten yhteen moiskautus ja valmis! 55 sekuntia!

Meikki ei tietenkään ole mikään meikkaustaiteen multihuipentuma, mutta mielestäni melko pätevä ollakseen minuutissa tehty :D Tässä siis todiste siitä, että siistin meikin tekemiseen ei välttämättä mene aamulla sen enempää aikaa kuin hampaiden harjaamiseen, joten luulisi kenellä tahansa olevan sen verran aikaa :)

Oletko koskaan kokeillut tehdä meikkiä minuutissa? Ottaako lukijat tai bloggaajakollegat haasteen vastaan? :D

13 thoughts on “.MINUUTIN MEIKKI.

 1. Aika huikea suoritus ja nätti meikki! Saisiko lisäinfoa huultenrajauskynästä ja huulikiillosta? Hillitty mutta huolitellun näköinen, me like :)

 2. Jes, mahtavaa! Mä tunnen monia, jotka eivät meikkaa töihin, koska ”eihän mulla ole aikaa sellaiseen”. No ihan varmasti on, jos vaan päättää sen hetken järjestää. Apua, minuutti on kyllä aika vähän :D Mutta pakkohan tätä on kokeilla!

 3. Kunnioitettava saavutus! Ite olen kyllä sellanen viilaajaa ja nyhertäjä, että en minuutissa saisi kuin meikkipussin kaapista. :D Varmaan ihan liian kriittisesti katsoo omaa naamaansa ja hinkkaa ja sutii, vaikka muut tuskin huomaavat pieniä yksityiskohtia. Omaa silmää vaan haittaa ja siksi kevytkin meikkaus vie vähintään kymmenen minuuttia.

 4. : D Kyllä meikata ehtii jos haluaa, tottahan se on. Minuutti on kyllä tosi vähän, joten itse voisin kokeilla mitä saan aikaan viidessä minuutissa. Se olisi kyllä aika ’hätämeikki’ se, kun mun ’nopeaan meikkiin’ aina tuntuu kuluvan pakostikin se puoli tuntia ;)

  Viiden minuutin meikkiin ottaisin vaikka hyvin kevyen meikkipohjatuotteen, peitevoiteen, kulmavärin ja -geelin, poskipunan, ripsentaivuttimet ja ripsivärin sekä huulikiillon. Uskoisin nykytaidoillani selviäväni noista viidessä minuutissa, kun olen alkanut oppia ripsivärin laitonkin ahkeran reenaamisen kautta ;) Noilla on jo paljon freesimpi olo. Meikkipohja on melkein välttämätön tai sitten tarkoitukseen sopiva peiteaine, jota voi käyttää vähän kriittisimmille alueille silmänalusten lisäksi.

 5. Minuutti on kyllä melkoinen pikajuoksu… Mutta hyvän tuloksen näytit saavan aikaan. Kymmenessä minuutissa saan itse aikaan ihan siistin naaman, mutta kyllähän sitä aikaa kuluu vaikka kuinka paljon tuohon naaman tuunaamiseen.

 6. Mä oon niin hidas ja puoliunessa aamuisin, etten kyllä saisi minuutissa kuin juuri ja juuri jonkun purkin auki :D Jos ja kun haluan aamulla meikata, niin kyllä mä varaan sille sen oman ajan. Jos nukun pommiin, niin sitten meikkaan bussissa/junassa. Tai silloinkin teen niin, että koitan sutia meikkipohjan paikoilleen kotona ja täydennän sitä sitten matkalla :D

 7. Huikee suoritus. Itse en ehkä kykene, koska paniikissa mun käsistä alkaa tavarat tippua enkä uskalla ottaa riskiä. Mutta olen juossut viidessä minuutissa ulos bussipysäkille kun nukuin pommiin työpäivänä. Siinä ajassa ehdin laittaa vaatteet päälle ja meikata plus sipaista hiukset sotkunutturalle. :D

 8. Ihan mahtava suoritus! :D Musta tuntuu että munkin on pakko kokeilla tää josain vaiheessa… En kyllä usko että ihan näin hyvin onnistun, mutta testattava se on silti. :D

 9. Jos on kuten minä, joka usein herää 10-15min ennen kuin pitää olla ovesta ulos niin aamulla ei muuten ihan oikeasti ole aikaa meikata ;) (Toki bussissa voisi jos menisi bussilla töihin..)

  Mutta siis sä ootkin supernopea! Mä pystyisin tuohon meikkiin ehkä viidessä minuutissa.. Olen tässä tajunnut vuosien mittaan, että mä oon ihan tajuttoman hidas meikkaaja. Pitäis varmaan oikeasti opetella vähän nopeammaksi..

 10. Hieno suoritus minuutissa! Tähän postaukseen oli linkitettävä kun avauduin itse siitä, ”miksi pitää meikata” koska me kaikki kuulemma vaan huijataan eikä olla omia itsejämme meikattuna ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.