.SIRKUS-ZOMBIE.

*Postauksessa mainoslinkki

Mitä tapahtuu, kun neljä kauneusbloggaajaa saa mahdollisuuden lähteä halloween-juhliin? No silloin tietenkin MEIKATAAN! Eilen järjestettiin The Tigerissa Indiedaysin blogigaala, jossa palkittiin taas parhaita blogeja. Olin siellä itsekin ehdolla, mutta en sijoittunut, enkä toki sen takia sinne lähtenytkään, vaan tämän alkuvalmistelun takia. Meillä on jo pari viikkoa käynyt facen chatti kuumana, kun ollaan brainstormailtu idiksiä, että mitä me voitais olla. Näiden halloween-juhlien teemana oli siis ”Haunted Circus” ja siitähän riemu repesi!

1628_trapetsizombie_sensaisti_08

Alkuun leikittelin idealla, että olisin viiksekäs tirehtööri, mutta sitä varten mun olisi pitänyt hankkia aivan liikaa kaikkea, joten hylkäsin sen ja päädyin tämmöiseen vaihtoehtoon. Olin siis trapetsitaiteilija, joka on sieltä korkeuksista pudonnut kuolemaan ja lopulta muuttunut zombieksi. So there.

Päälle puin raitapaidan, valkoisen kellohelmaisen hameen, mustan leveän vyön ja mustat pallokuvioiset sukkahousut ja mustat korkkarit. Päähän vielä hopeisen glitterinen pikkuhattu ja tukka kikkuralle.

1629_trapetsizombie_sensaisti_12

Kynnet lakkasin tietysti teemaan sopivaksi. Harkitsin myös gorempaa vaihtoehtoa, mutta päädyin kuitenkin tämmöiseen ”work-safe”-versioon, koska menen tänään vielä töihin. Musta lakka on *Mavala 48 Black ja valkoinen on Essie Private Weekend (kesälakkakokoelmasta, saatu). Raidat tein freehandina (ja sen kyllä huomaa) ja pallot hiuspinnin avulla.

1630_trapetsizombie_sensaisti_01

En ehtinyt kirjoitella ylös mitä kaikkea käytin tässä meikissä, kun tytöt sitten paukkasivat sisään ja hommat lähti niinsanotusti käyntiin. Mutta silmämeikissä on sekaisin MACiä, INGLOTia ja Chanelia ainakin. Rajaus taisi olla Max Factor ja ripsinauhat on Ardell Natural Demi Wispies (saatu messuilta). Ehdin ottaa vain muutaman hassun kuvan päivänvalon aikaan, kun tuli sitten muuta tekemistä, eli tämä on ainut kuva, jossa silmämeikin sävyt näkyy aidoimmillaan.

1631_trapetsizombie_sensaisti_03

Tein otsaan isohkon haavan ripsiliiman, huulipunien, luomivärin ja tekoveren avulla. Eli ensin ripsiliimalla muoto kohdilleen, annoin sen kuivua kunnolla, sitten päälle puuteria ja siveltimen avulla punaista ja tummanviolettia huulipunaa mieleiseen muotoon ja päälle kiiltävän tahmeaa tekoverta sen verran, että valuu.

Ja koska halusin olla zombie, tein Nikkietutorialsin ohjeella tuon suun. Itseasiassa myös silmämeikin pohjaidea on tuosta samaisesta videosta, mutta toki se muokkautui mulla erilaiseksi siinä tehdessä. Nikkiellä ei ollut ripsissä mitään eikä edes rajauksia ja mä taas halusin korostaa myös niitä, joten se luo ehkä isoimman erilaisuuden lookkiin. Myöskin kulmat halusin näkyviksi, eikä mulla olisi mitään vaalennuskikkoja ollutkaan käytössä.

Huulet tosiaan siis tein hampaiksi. Ensin peitin ne peitevoiteella, puuteroin ja töpsöttelin mustaa luomiväriä suunnilleen Nikkien ohjeen mukaisesti. Sitten otin Elisalta lainatun valkoisen vartalomaalin, jolla sudin hampaat paikoilleen. Tummensin hampaiden välejä mustalla geelilinerilla ja vahvensin mustalla luomivärillä hampaiden ympäryksiä. Tämä oli hyvin spooky ja aiheutti vitsikkyyttä, kun hymyilin niin, että omat hampaat näkyi, koska kolme riviä hampaita kieltämättä on vähän härön näköistä :D

1632_trapetsizombie_sensaisti_11

Myy (Nutturapää) oli tilannut multa meikin tähän samaiseen juhlaan. Myy näytti pari ideakuvaa ja siitä sitten lähdettiin sitä muokkaamaan. Ideana oli rikkinäinen posliininukke, jota on vähän riepoteltu (huomaa sormenkuvat toisessa käsivarressa) ja kuvaan tietty pääsi myös Siiri the asustekoira.

1633_trapetsizombie_sensaisti_06

Tässä meidän halloween-mafiajengi kokonaisuudessaan. Ilona oli synkkä tirehtööri, Elisa taas veitsenheittäjän apulainen (hänestä piti tulla tähti, mutta toisin kävi), Myy tosiaan se rikkinäinen nukke ja minä trapetsilla taiteileva zombie. Hauskinta oli taas tämä valmistelu ja hyvä seura! Kiitos tytöt, ihan parasta! <3

1634_trapetsizombie_sensaisti_07

*Postauksessa mainoslinkki

18 thoughts on “.SIRKUS-ZOMBIE.

  1. Mulle tulee ihan kylmät väreet kun nää on niin upeita…! Mitä naisia..!! Mitkä skillzit..! <3 <3

  2. Upea mafiajengi! Ei voi kuin ihastella halloween-lookkeja. Joko suunnittelitte seuraavan vuoden tyyliä? :D

  3. Osaisitko antaa vinkkejä, millainen meikkivoide voisi olla hyvä? Erittäin valkonaamainen (lily lolon porcelain on sopivan valkoista), vähän (pinta?)kuiva iho. Tarvitsee olla mahdollisimman peittävää, koska naama punoittaa milloin mistäkin ja todella helposti.
    Onko Joe Blascolla tarpeeksi vaaleita sävyjä, edes red neutralizerista?

    1. Peittävimpiä mitä tiedän on Clarins Everlasting (103 tai 105), Estee Lauder Double Wear (Ecru muistaakseni), Guerlain Tenue de Perfection (01), Lancôme Teint Idole Ultra (005), MACin uusi tuubissa oleva on peittävä JA hyvin vaaleitakin sävyjä löytyy. Blascon vaalein taitaa olla Porcelain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.