.UUSIA MATTAPUNIA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Kun tässä hiljattain tuli MACilta uusia sävyjä mattahuulipunien kokoelmaan, täytyihän sieltä muutama hankkia itselle.

1624_MAC_Mattapunat_01

MAC Matte Instigator, *Please Me ja *All Fired Up swatcheina käsivarrella. Tähän saakka eniten käyttöä on tullut Please Me -punalle, joka onkin helpoin näistä, mutta muitakin olen käyttänyt jo ainakin pari kertaa. Alla olevissa huulikuvissa valokuvat on otettu lähes välittömästi huulipunan levittämisen jälkeen rasvatuille huulille, joten siksi punat näyttää kiiltävämmiltä, kuin mitä ne olisi jonkin ajan kuluttua.

1625_MAC_Matte_Instigator_02

MAC MATTE INSTIGATOR, joka on paritettu *MAC NIGHTMOTH -huultenrajauskynän kanssa. Nightmoth jää hieman tummemmaksi kuin Instigator, mutta toisaalta se antaa punalle syvyyttä lisää. Mä ostin tämän Instigator-sävyn siksi, kun se vähän vastaava *Cyber-huulipuna, joka mulla jo on, on ollut tosi hankala käytössä ja ajattelin, että tämä olisi parempi pysymään mattaisen koostumuksensa ansiosta.

En nyt kuitenkaan ihan täysin ihastunut tämän Instigatorinkaan käyttömukavuuteen. Mulla on aika vaalea pohjasävy huulissa, joten kun noin tumma huulipuna kuluu hiemankin niin kuluminen näkyy todella selkeästi. Jostain syystä mattapunat myöskin kerääntyy mulla huulten sisäreunalle kokkareiksi tosi herkästi ja tumman punan kanssa se on aika jännän näköistä. En siis ole vielä löytänyt keinoa, jolla saisin tämän pysymään hyvännäköisenä pidempään. Punaisemmat mattapunat MACiltä on kuitenkin pysyneet todella hyvin, mutta tämän kanssa jouduin yhden työpäivän aikana JATKUVASTI säätämään jotain. Joko raavin jotain kokkareita pois huulista tai tasoittelin sormella huuliin ilmestyneitä vaaleita pystyraitoja ja lisäilin rajauskynää ja/tai huulipunaa kuluneisiin kohtiin jatkuvasti. Todella ärsyttävää, kun olen tottunut siihen, että huulimeikkiä ei normaalisti tarvitse korjailla kuin ruokailun jälkeen hieman.

1626_MAC_Matte_PleaseMe_02

MAC MATTE PLEASE ME, paritettuna CLARINS 05 AZALEA -huultenrajauskynän (lopetettu) kanssa. Please Me on sellainen suht helppo jokapäiväinen huulipunasävy. Tämä myöskin käyttäytyy mun huulilla nätimmin kuin Instigator vaaleamman sävynsä ansiosta. Tätä tosiaan olenkin käyttänyt eniten näistä kolmesta, koska tämä on niin helppo ja toimiva sävy jokapäiväiseen elämään.

1627_MAC_RetroMatte_AllFiredUp_02

*MAC RETRO MATTE ALL FIRED UP ja JOE BLASCO TRUE RED -huultenrajauskynä. All Fired Up on upea kirkas pinkihtävän korallisen punainen huulipuna. Sävy on siitä jännä, että vaikka se on selkeästi pinkki, siinä on jännä sävyvivahde lämpimään koralliin, kun katsoo juuri oikeasta suunnasta ja tietyssä valossa. Pikavilkaisulla se on toki vaan pinkki. Tätä on myöskin tullut jo käytettyä ainakin muutaman kerran ostohetkestä ja tämä on kyllä aivan superhieno! Tämäkin on käyttäytynyt mun huulilla moitteettomasti, kuluu toki hieman päivän aikana, mutta kuluminen ei ole koskaan ollut ongelma samalla tavalla kuin tumman Instigatorin kanssa, vaikka tätäkin kyllä hieman korjailen ruokailun jälkeen.

Kenelläkään mitään vinkkejä Instigatorin käyttöön? En yhtään siedä, kun se alkaa jo tunnin sisällä levittämisestä näyttää tosi suttuiselta. Ei sovi mun perfektionistiseen luonteeseen ollenkaan!

*Postauksessa mainoslinkkejä

2 thoughts on “.UUSIA MATTAPUNIA.

  1. Mäkään en ehkä syty tuosta ekasta, mutta noi kaks muuta näyttää tosi hyviltä! Varsinkin Please Me pyörii omalla ostoslistalla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.