.PARHAAT NUDEPUNAT.

Syyskuussa julkaisin postauksen, jossa näytin mun huulipunavalikoiman parhaimmat punaiset ja tällä kertaa olisi tarkoitus tehdä sama nudepunien valikoimasta. Hyvä nude-huulipuna on sellainen, että se näkyy huulilta, mutta ei kuitenkaan huuda olemassaoloaan. Mä itse tykkään eniten aavistuksen roosaan taittavista nudepunista, ne nyt vaan tuntuu sopivan mulle parhaiten. Ylipäätään mä miellän nudepunan sellaiseksi, että se on mahdollisimman lähellä huulien omaa sävyä, mutta se voi olla myös hieman sitä vaaleampi tai tummempikin, mutta meikkivoide/peitepuikkohuulet on mulle ehdoton ei.

1648_Suosikit_Nudet_27

Mun lempparit nudepunat valikoitui kuuteen kappaleeseen:

1. Sensai The Lipstick – 12 Sugiiro
2. MAC Mineralize Rich – Pure Pout
3. Chanel Rouge Coco Shine – 54 Boy
4. Chanel Rouge Coco Shine – 48 Evasion
5. Michael Kors – Diva
6. Clarins Joli Rouge Brillant – 11 Toffee

Näissä on hieman sävyvaihteluja, mutta pohjavire on hyvin samantyyppinen, kuten swatcheista voi nähdä. Käydään kaikki sävyt läpi vielä huulilla, että sävyt näkyy luonnollisessa käyttöympäristössään. Kaikkien punien kanssa olen käyttänyt seitin ohuesti Clarinsin huultenrajauskynää sävyssä 01 Bay Rose (lopetettu) muotoilemaan pääasiassa ylähuulta selkeämmäksi.

1649_Suosikit_Nudet_04-2

Sensai The Lipstick – 12 Sugiiro. Tämä on ehkäpä ruskeimmasta päästä näistä mun nudeista, mutta pysyy silti edelleen mun mukavuusalueella. Sensai The Lipstick on laatuna erinomaisesti pysyvä, joka tekee koostumuksesta hieman jähmeän, mutta huulet ei silti tunnu kuivilta tämän kanssa.

1650_Suosikit_Nudet_08-2

MAC Mineralize Rich – Pure Pout. Pure Pout on ollut ihana nudepuna, tämä on hieman punertavampi sävyltään kuin Sensain 12, mutta edelleen rusehtavahko nude. Pehmeä koostumus ja miellyttävä tuntu huulilla, mutta suht hyvä pysyvyys ainakin mulla.

1651_Suosikit_Nudet_12-2

Chanel Rouge Coco Shine – 54 Boy. Boy on jo pidempiaikainen suosikki ja olen käyttänyt tätä usein myös asiakkaille meikeissä, niin hieno nude! Äskeisiin kahteen verrattuna Boy on jo roosampi ja koska tämä on laadultaan hieman läpikuultavampi, on tämä hyvin luonnollisen näköinen. Näyttää hylsyssä paljon tummemmalta kuin levitettynä.

1652_Suosikit_Nudet_16-2

Chanel Rouge Coco Shine – 48 Evasion. Evasion on swatchissa ja hylsyssä eniten Sensain näköinen, mutta koska tämä on huomattavasti läpikuultavampi kuin Sensai, jää tämä silti huulilla täysin eri näköiseksi. Chanelin kiiltopuna-laatu on alkuun kostean näköinen huulilla, mutta ajan kanssa kyllä hieman mattaantuu, varsinkin jos huulet on kuivat.

1653_Suosikit_Nudet_20-2

Michael Kors – Diva. Korsin nudepuna on huikean ihana sävyltään ja tässä on myös shimmeriä hieman enemmän joukossa, joka muuttaa fiilistä. Diva on myöskin hieman läpikuultava, mutta tasoittaa kyllä huulten sävyä selkeästi.

1654_Suosikit_Nudet_24-2

Clarins Joi Rouge Brillant – 11 Toffee. Tämä on näistä nudepunista shimmerisin, oikeastaan voisi sanoa jo glitteriseksi. Toffee on myös kiiltopuna-laatua, eli hieman läpikuultava, mutta voimakkaampi shimmer kyllä peittää huulten omaa sävyä yllättävän paljon. Tässä on hyvin kaunis vaalean viileä roosan sävy.

1655_Suosikit_Nudet_kollaasi

Kuten sanottua, tykkään näistä kaikista nudesävyistä oikein paljon ja käytän näitä kaikkia enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Pikavilkaisulla nämä toki näyttää hyvin samankaltaisilta keskenään, mutta tästä kollaasi-kuvasta saa paremmin käsitystä minkä verran nämä nudet oikeasti erottuu toisistaan. Kuten mainitsin tuolla jo aikaisemmin, on Sensain 12 rusehtavin oranssihtavalla sävyllä ja Chanel 54 taas on punaisin näistä kaikista. Pienistä sävyeroista huolimatta näihin kaikkiin sopii Clarinsin 01 Bay Rose -huultenrajauskynä, jota ei tosiaan enää saa mistään (lopetettu) ja en oikein tiedä mitä mä sitten käytän, kun tuo mun kynä joskus loppuu :(

Oliko nudepunien joukossa joitakin omia suosikkejasi?

4 thoughts on “.PARHAAT NUDEPUNAT.

  1. Nudet on kyllä vaikeita. Olen nyt kaikenlaisia ostellut vuoden aikana: Kicksin nude-huulikynä, Diorin joku (ihan hirveä), Lipstick Queenin Velvet Rope nude ja nyt viimeisimpänä Lancomen Shineloverista aika nude sävy, vaikkakin selkeästi tummempi kuin muut. tää vika nyt jotenkin menee, muut on kyllä olleet huteja tai sitten en vaan yksinkertaisesti totu kasvoihini nude-punan kera. Tuntuu, että olo on väritön, kalpea, väsynyt nuden kanssa. Ehkä täytyy vain hyväksyä, että tämä trendi ei sovi itselle. Nämä nudet kyllä näyttää hyviltä ainakin sulla, itselle en näistä osaa oikein mitään kuvitella. Ehkä tuo Chanel 54 voisi olla mahdollinen. Who knows… En kyllä osta enää yhtään nudea :-D

    1. Mä suosittelisin sitten ehkä sellaista nude-versiota, joka olisi hieman punaisempi ja lähempänä sun huulten omaa sävyä ja tummuusasetta. Varsinkin jos huulten oma sävy on melko punainen ja puolitumma, ei vaalentavat nudepunat oikein sovi vaan silloin kannattaa etsiä ”nudesävy” lähempää sitä omaa luontaista väriä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.