.CHANEL HYDRA BEAUTY NUTRITION.

Chanel on mulle paljon tutumpi meikkituotteiden kuin ihonhoidon osalta ja pidänkin Chanelia enemmän meikkisarjana. Ihonhoidossa Chanel (kuten niin monet muutkin selektiiviset sarjat) on keskittynyt enemmän aikuisempaan ihonhoitoon, mutta löytyy sieltä kuitenkin tämä Hydra Beauty -linja, joka sopii periaatteessa kaiken ikäisille (joilla on varaa Chanelin ihonhoitoon, haha).

1656_Chanel_HB_Nutrition

Sain tämän Hydra Beauty Nutrition -voiteen työn kautta kokeiluun ja yllätyin positiivisesti! Olen aikaisemmin kokeillut saman linjan geelivoidetta, josta en pitänyt, joten en odottanut suurempia tältäkään voiteelta, mutta toisin kävi! Nutrition on suunnattu kuivalle iholle, mutta se ei silti ole sellainen tönkköpaksu, kuten voisi kuvitella, vaan itseasiassa ihanan pehmeän kermainen. Voide levittyy hyvin, ihotuntuma on erittäin miellyttävä ja tuoksu on sellainen raikkaan makea, hyvin chanelmainen.

Vaikka mä olenkin ihotyypiltäni lähempänä pintakuivaa sekaihoa kuin kuivaa, sopi tämä Nutrition -voide mulle erinomaisesti myös meikin alle. Alkuun suunnittelin käyttäväni tämän vain yövoiteena, mutta lopulta se oli kuitenkin käytössä aamuin illoin. Iho jäi voiteen jälkeen ihanan pehmeäksi ja ne pienet hiusjuonteet mitä kenellä tahansa kolmekymppisellä jo on, tuntuivat sulavan pois, kun voiteen oli levittänyt. Meikkikin levittyi voiteella kyllästetylle iholle täydellisesti.

Tykkäsin! Jos sen vois tälleen yksinkertaisesti tiivistää.

Chanelin tuotteita myy Stockmann Helsinki.

7 thoughts on “.CHANEL HYDRA BEAUTY NUTRITION.

 1. Millainen Chanelin hintaluokka on Guerlainiin verrattuna? Jostain syystä mä pidän Guerlainia itselleni mahdollisena (mahdollisen säästämisen jälkeen ;), mutta Chanel taas on kategoriassa ”ei ole varaa”. Onko Chanel edes oikeasti Guerlainia kalliimpaa? :D

  1. Mä muistan huonosti hintoja, mutta oliskohan tämä voide jotain 70-90e, eli muistaakseni hieman huokeampi kuin Guerlainin sinisen kosteuslinjan voiteet. Muistelisin, että ne Guerlainit olisi jotain lähempänä satasta per purkki, mutta voin olla ihan hirveän väärässäkin :D Jokatapauksessa ne on yli 70e molemmat, siitä olen lähes varma :D

   Guerlainin kallein yksittäinen tuote on suht saman hintainen kuin Chanelin kallein tuote, muistaakseni, eli n. 500e.

 2. Mä taas olen tykännyt siitä Hydra beautyn geelivoiteesta! Tuntuma olis aika sama kuin sulla tässä voiteessa. :) Aiemmin olen käyttänyt sitä Hydramax activea mutta se taitaa olla poistunut ja tämä linja tullut tilalle? Ainakin sitä vaikea löytää. Tätä beautya olen käyttänyt vasta yhden purkin mutta aika samaksi miellän tuon Hydramaxin geelivoiteen kanssa. Tuntuu jotenkin ihan sulavan iholle ja tekee kauniin alustan meikille. :) Noi Hydramaxit on ainakin maksaneet noin 70 € purkki mutta nyt en yhtään muista oliko tuo beuty nyt sitten saman hintainen vai kalliimpi.

  1. Siinä Hydramaxin geelivoiteessa olikin parempi koostumus kuin tuossa uudessa Hydra Beautyn geelivoiteessa :( Hydra Beauty on siis tullut sen vanhan Hydramax -linjan tilalle uudistuneissa koostumuksissa ja tosiaan uudella nimellä.

 3. Musta Chanelit ei ole mitenkään ihan hirveän hintaisia, no en nyt joka kuu ostaisi uutta voidepurkkia, mutta silloin tällöin. :D Täytyy myöntää, että omat kokemukset Chanelin ihonhoidosta ovat onnettomat, pitäisi varmaan korjata tilannetta jossain vaiheessa. ;)

  1. Moni mieltää, että Chanel olis jotenkin ökyhintainen muihin brändeihin verrattuna, mutta ei se nyt juurikaan sen kalliimpi ole kuin muut luksusmerkit. Toki jos vertaa vaikka Cliniquen ja Clarinsin ”peruskosteusvoiteisiin” niin onhan siinä eroa, kun Clarinsin Hydra Quench on jotain 57 ja Cliniquen Moisture Surge Intensekin jossain viidenkympin nurkilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.