.UUSI SENKKI.

*Postauksessa mainoslinkki

Olen systemaattisesti tässä vuosien varrella yrittänyt vaihtaa IKEAn sahanpuruhuonekaluja täyspuisiin tai muuten vaan enemmän omaa silmää miellyttäviin ja makkarin MALM-lipasto oli yksi viimeisiä tässä projektissa. Ikkunan alla oli ennen tosiaan sellainen mustanruskea kolmen laatikon MALM-lipasto, joka tuntui jotenkin vain mustalta möykyltä siellä ikkunalla ja olen pitkään jo halunnut siitä eroon. Vuosi tai pari sitten löysin MALM-yöpöytien tilalle täydelliset rautaa ja puuta olevat sirommat yöpöydät Hobby Hallista ja nyt sitten oli lipaston vuoro.

1682_sunnuntai_kuulumisia_04

Selailin tuossa muutama viikko sitten läpi kaikki netin kirpputorit, kun etsin sitä täydellistä vanhaa lipastoa tai senkkiä ja lopulta sitten löysinkin muutaman, jotka miellyttivät ulkonäöllisesti ja hinnaltaan ja lopulta päädyttiin tähän 40-50-luvun senkkiin, tai mikä tämä nyt on. Huonekalu sopi tilaan todella hyvin ja näyttää paikoillaan paljon sirommalta kuin se musta möykky IKEAsta, vaikka ovatkin lähes saman kokoisia.

1683_sunnuntai_kuulumisia_03

Meillähän on edelleen kytemässä se haave vanhasta omakotitalosta ja tämä senkki on täydellinen sitten myös sinne puutaloon, jos meillä joskus sellainen on. Yksi talo meillä onkin tässä jo kiikarissa, mutta tässä on vielä aika monta muuttujaa ennenkuin voidaan edes ajatella jättävämme mitään tarjousta siitä tönöstä. Haave kuitenkin elää edelleen ja uskon, että jossain vaiheessa me ihan oikeasti tullaan asumaan siinä unelmien talossa, jonne tämäkin senkki sitten sopii täydellisesti.

1684_sunnuntai_kuulumisia_06

Senkin kaappi-osaan sain kätevästi piiloon vanhoja käsityöharrastuksenaikaisia kankaita ja noihin valkoisiin laatikoihin piilottelin lankoja. En ole tehnyt käsitöitä pitkään pitkään aikaan kovin säännöllisesti tai lähes ollenkaan, joten tarvikkeet ovat vain muhineet siinä lipastossa, kun en ole hennonnut niitä heittää poiskaan jos se inspis vaikka joskus tulisikin takaisin. Nyt kävin kuitenkin kaikki kankaat läpi ja heitin ihan roskiin huonoimmat ja leikellyimmät ja lopulta säästin vain tämän verran ja näistäkin nuo kaksi oikeanpuolimmaista pinoa ajattelin yrittää myydä eteenpäin.

1685_sunnuntai_kuulumisia_02

Olen myöskin innostunut lukemisesta vähän uudelleen. Katsoin kaikki tähän saakka tulleet Hunger Games -elokuvat ja mä en siis ollut nähnyt niitä aikaisemmin, koska tottakai kirjat täytyy lukea ensin. En kuitenkaan koskaan ollut saanut niitä luettua, vaikka ne hyllyssä ovatkin olleet jo pidempään, joten why not, katotaan sitten ne leffat. Yllätyin miten hyviä ne oli ja tuli tietty heti inspis alkaa lukemaan niitä *kirjoja ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että aloitin juuri toisen kirjan (Catching Fire), eli koukussa ollaan!

1686_sunnuntai_kuulumisia_01

Tänään oli muuten ensimmäiset lumet maassa täällä meilläpäin! Lyyli taas ihan maansa myynyt, ei taas tätä paskea lunta! :( Hän ei tykkää kylmästä eikä märästä, koska hän on prinsessa.

Mitäs teidän sunnuntaihin?

*Postauksessa mainoslinkki

8 thoughts on “.UUSI SENKKI.

  1. Ihana senkkin! Mulla on hyvin samanlainen mammalta ja papalta ”perintönä” saatu makuuhuoneessa. Siinä tosin on kolme kaappia ja hyllyä. Se on mm. meikkien ja korujen koti :)

    1. Mä en ole saanut mitään huonekaluja perintönä, mutta seinäkellon kylläkin :) Joten jos haluan vanhoja huonekaluja, ne pitää ostaa jostain muualta :D Tämänkin sisältö saattaa ajan kanssa muuttua, riippuen mihin huoneeseen se jatkossa muuttaa jos ja kun se talo joskus on meidän.

  2. Meillä oli yli 10 cm lunta maassa aamulla. Mutta koko viikko on kyllä ollut luminen. Hippu taas tykkää ja rakastaa ottaa hepuleita hangessa. Mikäs onkaan parempi väsyttämistaktiikka, riehukoon siellä niin ei tarvii lenkittää ja keksiä tekemistä :D
    Ihana senkki, juuri täydellinen remontoituun kaupunkiasuntoon tai sitten sinne vanhaan puutaloon. Joku päivä itsekin haluan uusia nämä eri pariset huonekalut. Sitten kun kaikki rahat ei menisi talon ja elämisen ylläpitoon :D

  3. olipa jotenkin rentouttava hyvän mielen postaus :) senkki on tosi kaunis ja näyttää sopivan kuin nakutettu tuolle paikalle. Ja hei ihanat yöpöydät myös! Pitääpä kurkata Hobby Hallin valikoima. Mulla olis hakusessa uudet yöpöydät makkariin valkoisten Ikean Malmien tilalle :P

  4. Ha, just oon alottamassa ekaa noista kirjoista! Tuli GoTin jälkeinen tyhjiö, että mitähän hittoa nyt lukisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.