.SUOSIKKISEERUMI – ADVANCED NIGHT REPAIR.

*Postauksessa mainoslinkki

*Estee Lauderin Advanced Night Repair -seerumi on kiistattomasti yksi mun seerumisuosikkeja. ANR on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä ja onkin yksi Lauderin vanhimpia tuotteita, jota edelleen valmistetaan ja joka porskuttaa edelleen lujaa. Toki tuotteen reseptiä on uudistettu ja paranneltu vuosien varrella moneen kertaan, mutta tuotteen pohjaidea on edelleen sama kuin ennenkin: ihon kuntoa ylläpitävä, uudistava, kosteuttava ja rauhoittava tehohoito.

1694_EL_ANR_01

Estee Lauder ANR -seerumi sopii periaatteessa kaikille n. 25-30 -vuotiaasta ylöspäin ja yläikärajaahan ei siis ole, eli tämä sopii aivan hyvin myös eläkeikäisille. ANR on kuitenkin ihon ikääntymistä ehkäisevä seerumi, joten en ainakaan itse suosittelisi kovin nuorelle, jonka iho toimii vielä suht täydellisesti. Mutta, kun lähestytään sitä maagista kolmenkympin rajapyykkiä niin ANR on aivan huikean ihana ja eron käytön aloittamisesta kyllä huomaa!

Ensinnäkin tämä on erittäin hyvä lisäkosteus. Mä olen ainakin omasta ihostani huomannut tässä viime vuosina, että se ei ole enää ollenkaan niin rasvainen kuin mitä se on joskus ollut ja useamman kosteustuotteen päällekäin kerrostaminen tuntuu iholla todella hyvältä. Pysyy ne ohuet pintajuonteetkin piilossa, kun kosteuttaa ihoa tehokkaammin, vink vink.

Toiseksi tämä tosiaan on anti-aging, eli ennaltaehkäisee ihon vanhenemista tai ainakin hidastaa sitä ja häivyttää jo olemassaoleviakin ikääntymisen merkkejä näkyvistä. Monilla tämä vaikuttaa myös sillä tavalla rauhoittavasti, että ihossa mahdollisesti oleva punaisuus hälvenee näkyvistä tai ainakin lievenee ja tosiaan myös ihon pinnassa olevaa pientä juonnetta tuskin enää edes näkee hetki levityksen jälkeen.

ANR on muuten äärimmäisen hyvä sitomaan kosteutta. Töissä näin, kun sarjan konsulentti esitteli tätä tuotetta uudelle myyjälle vesitestin avulla. Toiselle kämmenselälle levitettiin ANR-seerumia ja toisella ei ollut mitään, sitten molemmille kämmenselille suihkutettiin runsaasti vettä suihkepullosta ja käsi, jossa ei ollut mitään suorastaan valui vettä, kun taas tuotteella kyllästetty kyllä kiilsi kosteana, mutta vesi ei lähtenyt valumaan juuri ollenkaan!

Tosi usein töissä asiakkaat tulevat kysymään ”sitä ruskeaa öljyä”, mutta tämä siis ei ole mikään öljy vaan koostumus on ennemminkin kuin geelin ja emulsion välimuoto, mutta näppituntuman perusteella en kyllä ihmettele, vaikka joku erheellisesti tätä saattaisi öljyksi luullakin.

1695_EL_ANR_02

Mulla on ollut tästä tämmöinen miniversiokin, eikö ookin söpö! Näitä pikkukokoja tulee Lauderilla usein erilaisissa GWP-lahjapakkauksissa ostoksen yhteydessä tai valmiissa useamman tuotteen myyntiseteissä saattaa olla tämmöinen sen päätuotteen lisäksi ja joskus harvoin tätä kokoa saattaa olla jopa yksittäisenä näytteenäkin (mutta oikeesti kyl tosi harvoin).

Advanced Night Repair -seerumia voi muuten ihan hyvin käyttää myös aamulla päivävoiteen alla, vaikka purkissa lukeekin ”night”. Olen käyttänyt tätä usein töissä meikkiasiakkaille ennen meikkiä, koska tämä kosteuttaa suht hyvin ihan yksinäänkin eikä ikinä rullaannu meikkivoiteen alla. Kuivemmalle iholle tottakai laitan myös hoitovoiteen tähän päälle (esim. Estee Lauder Revitalizing Supreme), mutta koska usein asiakas tulee meikkiin niin, että oma kosteusvoide on jo iholla niin silloin tämä pelkkä seerumi on usein ihan riittävä ja toimii ikäänkuin kosteuttavana primerina.

Mä olen ehdottomasti seerumi-ihmisiä, en osaa ajatella ihonhoitorutiinia, johon ei kuuluisi seerumia. Mulla saattaa olla jopa eri seerumi aamu- ja iltakäyttöön, mutta jos mulla on käytössä ANR, silloin käytän vain sitä yhtä ja samaa aamuin illoin. Jos mun pitäisi valita koko loppuelämäkseni vain kolme seerumia, joita saisin käyttää niin tämä Estee Lauderin Advanced Night Repair olisi ehdottomasti yksi niistä kolmesta! Niin hyvä tämä on! Mulla on nytkin yksi 50 ml puteli odottelemassa tuolla kylppärin kosmetiikkakaapissa.

Myyntipakkausta löytyy normaalisti sekä 30 ml että 50 ml ja molemmissa on pipettiannostelu (yksi pipetillinen on se määrä, jonka itse käytän kerrallaan, mutta varmaan vähempikin riittäisi, mä nyt vaan olen lotraaja). Joskus myynnissä on myös erikoiskoko 75 ml joidenkin kampanjoiden aikana.

Onko Advanced Night Repair teille tuttu? Jos ei, niin kannattaa kyllä tutustua!

*Postauksessa mainoslinkki

13 thoughts on “.SUOSIKKISEERUMI – ADVANCED NIGHT REPAIR.

  1. Tää on kyllä ihan loistava tuote, vaikka onkin useampi vuosi kun olen viimeksi käyttänyt.. Tässä juuri mietiskelinkin mitä alennussetelillä Sokokselta ostaisin – tämä voisi olla hyvinkin vahvana ehdokkaana mukana :)

  2. Tämä on myös minun ehdoton suosikkini. En edes osaa sanoa kuinka monta putelia olen tätä käyttänyt ja aina edellisen vajuessa lähelle pohjaa alan kyttäämään sopivia alennuksia uuden hankkimiseksi. Sangen riittoisaa onneksi, muuten ei oma kukkaroni kestäisi.

  3. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä seerumia, ja sinun postauksesi vain vahvisti tunnetta :) Kiitos siis perusteellisesta arviosta :)

  4. Olen kokeillut tätä näytepussista ja pidin siitä ehkä hitusen enemmän kuin Misshan kopiosta – tuntuma oli jotenkin erilainen. Mutta kun molemmat vähän tukkivat ihoani niin ei kannata satsata.

  5. Kiitos muistutuksesta! Miulla onkin näitä pieniä pulloja muutama jemmassa, nyt täytyy taas pitkästä aikaa kokeilla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.