. IRTOPUUTEREIDEN AATELIA.

*Postauksessa mainoslinkki

1719_Sisley_Loose_Face_Powder_01

Nyt täytyy sanoa, että jopa minä olen hieman ällikällä lyöty. Nimittäin Sisley uudisti irtopuuterinsa tänä syksynä ja se kiilasi ensimmäisen kokeilun jälkeen aivan välittömästi mun suosikiksi. Olen työkäytössä jo yhden testerin käyttänyt tyhjäksi, koska huomasin, että en enää oikeastaan käytä mitään muuta irtopuuteria kuin tätä Sisleytä.

1720_Sisley_Loose_Face_Powder_02

*Sisley Loose Face Powder [with hibiscus flower extract] on pakattu klikkikantiseen rasiaan, jossa on mukana vippa ja kannessa peili, jota ei kyllä tietääkseni ole millään muulla sarjalla irtopuutereissa.

1721_Sisley_Loose_Face_Powder_03

Rasiassa on 12 g ehkäpä maailman hienojakoisinta irtopuuteria, mitä tiedän. Ja nyt joku varmaan jo tarrasi tuohon kahteentoista grammaan, koska kuulostaahan se ihan hillittömän pieneltä määrältä, mutta tässä täytyy huomioida, että kyse on nimenomaan painosta eikä tuotteen volyymistä. Tämä irtopuuteri on niin hienonhienoa, että se ei siis juurikaan paina mitään, mutta volyymiltään tuotetta on lähes yhtä paljon kuin vaikkapa Sensain 20 g irtopuuteripakkauksessa (jollaisen juuri kulutin jälleen tyhjäksi).

1722_Sisley_Loose_Face_Powder_04

Sisley irtopuuteria on saatavissa neljässä eri sävyssä, mä sain töistä tämän ”2 Mate” -sävyn, joka on tummuudeltaan siellä mediumin tienoilla ja sävyltään suunnilleen ”perusbeige”, joka sopii oikeastaan melkein kenelle tahansa. Muita sävyjä on 0 Irisée, 3 Rose d’Orient ja 4 Sable. Itse voisin omalla vaalealla ihollani käyttää ihan huoletta kaikkia muita sävyjä paitsi ehkä tuota tumminta nelosta.

Nämä kaikki ovat nimittäin transparent-sävyjä, eli ilman peittävää pigmenttiä. Vaikka tämä 2 Mate -sävy näyttää purkissa yllättävän tummalta, sulautuu se kuitenkin munkin vaalealle iholle levitettynä ihan täysin ja jos iho ei olisi hieman mattaisempi puuteroidulta alueelta, ei puuterin olemassaoloa näkisi iholta laisinkaan. Mutta sellaisen huomion kuitenkin tein, että jos levitän tämän vipalla, saattaa jäädä tummaksi, mutta siveltimellä sudittuna ei näy iholta lainkaan :)

1723_Sisley_Loose_Face_Powder_05

Mun suosikkisävy näistä neljästä on kuitenkin ehdottomasti 3 Rose d’Orient, joka on ihan vaalean roosainen sävyltään ja mattainen laadultaan. Tätä kolmosta olen tosiaan jo yhden testerillisen töissä sutinut asiakkaille, koska tämä on aivan täydellinen esim. silmien alle kiinnittämään peiteaineet paikoilleen ja siinä samalla usein sudin tämän myös koko kasvoillekin. Roosaisuus jättää ikäänkuin hentoisen kevyen kirkastuksen iholle ja puuterin ohuen ohut hienojakoinen koostumus ei tuo juonteita esille, kuten perinteisemmät puuterit herkästi tekee. Ja vaikka tämä jättää mattaisen pinnan niin siltikään iho ei näytä tukkoon puuteroidulta tai noh, ylipäätään iho ei näytä ollenkaan puuteroidulta vaan se on ikäänkuin mattainen ja kuulas yhtäaikaa jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Sananen täytyy sanoa vielä siitä 0 Iriséestä, koska se poikkeaa kolmesta muusta puuterista niin selkeästi. Irisée on nimittäin kimmeltävämpi kuin muut toverinsa. Kun sitä sipaisee kämmenselälle, jää käpälä oikeasti yllättävän kimallehippuiseksi. Mulla ei vielä toistaiseksi ole ollut meikissä asiakasta, jolle olisin uskaltanut tätä kimaltelevaista kokeilla ihan kasvoille saakka, mutta täytyy ehkä testata itselle joku aamu ennen työvuoron alkua :)

Eli jos haluatte silkoisen sileän ja ryppyjä korostamattoman superhienojakoisen irtopuuterin niin menkää Sisleyn pisteelle. Hintaa tällä purkilla on muistaakseni jotain yli 80e, mutta ah miten ihana puuteri tämä on! En voi muuta kuin suositella! [paljon sydämiä tähän]

*Postauksessa mainoslinkki

9 thoughts on “. IRTOPUUTEREIDEN AATELIA.

  1. 80 euroa…. aika suolainen hinta puuterista, vaikka olisi kuinka ihana. Ilmeisesti voittaa kuitenkin Sensain?

    1. Sensain puuteri on myöskin ihana edelleen ja voisin aivan hyvin ostaa sen taas uudestaan, kun tämä Sisley loppuu, mutta tämä Sisley on kyllä ihan omaa luokkaansa verrattuna minkä tahansa muun merkin irtopuuteriin :) Ainoastaan Estee Lauderilla on puuteri, joka on vähän tämän henkinen, mutta siinä on semmoinen ongelma, että siitä ei saa kovin vaaleita sävyjä :/

  2. Sait myytyä! :D jääkö Ysl:n irtopuuteri tässä kisassa miten kauas taakse?

  3. HUH voi apua mikä hinta! Mutta jos tosiaan on niin hyvä… Ehkä jollain alesetelillä taas… :D Vaikka mulla kyllä on Sensain irtopuuteria vielä ainakin puolet jäljellä, ja just hankin super-hienojakoisen UD:n puuterin. Mut tää pidetään kyllä mielessä!

  4. Voi sun sisley postaukset! :D Juuri toissapäivänä hain So Intense ripsivärin. Ja tää taas… :D :D :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.