. JOULUVALOT.

Tämä marras-joulukuun pimeys on kyllä ihan sitä itteensä, mutta onneksi kotia ainakin voi piristää erilaisilla valoilla. Itseasiassa suurinosa näistä valoelementeistä on paikoillaan ympäri vuoden, mutta selkeästi enemmän ne on päällä juuri syksyllä ja talvella, kun on niin pirun pimeää, että herkempää jo alkaisi masentaa. Onneksi en itse ole kovin altis sellaiselle, mutta kyllä sitä silti jotain valopiristystä kaipaa.

1764_valotpullossa_2

Yksi uusi valohässäkkä tänä vuonna on kuitenkin tämä valopullo (oikealla). Pattereilla toimiva valosarja (Clas Ohlsonilta) on näppärä myös paikoissa, joissa ei ole pistorasiaa lähellä.

1765_valotpullossa_1

Kokosin ylimääräisen piuhanmytyn ja patterikotelon pullon taakse, jossa se on pääosin poissa silmistä, mutta kuitenkin helposti laitettavissa päälle ja pois tarpeen mukaan. Eihän tämä ihan hirveästi valaise, mutta kuitenkin sen verran, että luo lämmintä tunnelmaa.

1766_jouluvalot_3

Myöskin tämä toisenlainen pallovalosarja (Clasulta tämäkin) on päässyt meillä kotiin esille. Tämäkin toimii pattereilla ja näyttää tuossa eteiskäytävällä kivalta, vaikka ei olisi päälläkään. Tämä ja toinen samanlainen makuuhuoneessa ovat olleet samoissa paikoissa ympäri vuoden häistä lähtien ja pidänkin näitä ehkä enemmän sisustusvaloina.

1767_jouluvalot_2

Mun lemppari on kuitenkin tämä, joka hengailee sängynpäädyssä. Muuten pimeässä makuuhuoneessa nämä pienet valopallerot on tosi tunnelmalliset, varsinkin näinä pimeinä iltoina. Silloin, kun muistan nämä laittaa päälle, tulee aina tosi hyvälle tuulelle makuuhuoneen ohi kulkiessa. Vähän sama efekti kuin sillä sängyn petaamisella, mutta vielä aste enemmän :)

1768_jouluvalot_4

Tässä vielä lopputervehdyksenä nää kaks valopäätä, Nanokkeli ja Sirpa-Liisa :D

Minkäslaisia valosarjoja teiltä löytyy?

One thought on “. JOULUVALOT.

  1. Sisällä ei oo vielä mitään valosarjoja (paitsi ledit lasipurkissa joulukuusenpallojen seassa), mutta haluaisin niitä La Case de Cousin Paul -valopalloja. Ne värit on niin ihania. Ranskassa pääsee valkkaamaan isoista laareista just sellaset väriyhdistelmät kuin haluaa. Ostan niitä matkalaukun täyteen ens kerralla ku mennään sinne!

    Ja hei, mistä noi teidän puulaatikkohyllytsydeemit on??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.