.ANASTASIA CONTOUR KIT.

*tuote saatu blogin kautta
*postauksessa mainoslinkki

Valot ja varjot on tällä hetkellä tosi in ja sen huomaa myös töissä. Contour Kittejä kysellään harva se päivä ja monet meikkiin tulevat asiakkaat myös toivovat voimakkaat valot ja varjot kasvoilleen. Erityisesti vähän nuorempien keskuudessa tästä on nyt tullut selvästikin ilmiö. Ei tuolla asiakkaiden joukossa tämmöisistä ollut juuri kukaan kiinnostunut vielä tyyliin vuosi sitten.

1795_ABH_ContourKit_03-700x467

Sain blogin kautta kokeiluun tämän *Anastasia Beverly Hills Contour Kitin sävyssä Light to Medium. Tämä on se puuterimainen valo-varjostuspaletti. Olisi ihan kiva kokeilla sitä voidemaistakin, mutta tämä puuterimainen versio on mun käyttötavoille paljon parempi. Voidemaiset jäisi kuitenkin käyttämättä, en jaksa säätää aamuisin niin kauaa, kuin mitä voidemaiset valot ja varjot vaatisi, puuterimaiset tapahtuu paljon nopeammin myös kiireessä.

1796_ABH_ContourKit_05-700x467

Light to Medium on mulle oikein sopivan tummuinen myös nyt talvella, kun olen iholtani vaaleimmillani. Korostusväreistä voin käyttää kaikkia kolmea tavalla tai toisella, mutta varjostuksista mun ihonsävyyn sopii parhaiten keskimmäinen Fawn. Java on hieman liian tumma ja Havana taas liian keltainen (ja tumma). Korostuksista Vanilla on vaalea ja matta, Banana on myöskin mattainen ja keltaisuutensa vuoksi parhaimmillaan tummilla silmänalusilla ja Sand taas on aavistuksen shimmerinen, mutta sävyltään hyvin lähellä Vanillaa.

1797_ABH_ContourKit_06-700x467

Pakkauksessa oli vain ulkopahvissa kunnolla ilmaistu nappien värit, joten turvauduin vanhaan uskolliseen Dymoon, jolla naksuttelin värien nimet talteen kannen sisäpuolelle. Unohtaisin kuitenkin hetkessä kaikkien muiden nimet paitsi Bananan :D

1798_ABH_ContourKit_29-700x519

On yllättävän iso ero kasvomeikissä, jos siinä on pelkkä meikkivoide ja puuteri verrattuna siihen, että kasvoille on lisättyä muotoa valoilla ja varjoilla ja vähän väriä vielä poskipunasta. Varjostuksena käytin Fawn-sävyä, valoa sudin ensin mattaisella Vanillalla, jonka päälle vielä shimmerisempää Sandia. Poskipuna on The Balm Hot Mama.

1799_ABH_ContourKit_34-467x700

Tein tämmöisen ”hienon” kaavion, että mihin mitäkin noin suunnilleen tulisi laittaa. Ruskealla on merkattu varjostettavat alueet, valkoisella korostettavat alueet ja punaisella poskipunan paikka.

Monet käyttää varjostusta vain poskiluun alla, mutta kevyesti käytettynä se muotoilee kasvoja kauniisti myös muualla.

1800_ABH_ContourKit_02-700x467

Anastasian Contour Kit on ihan näppärä jos esim. ihonsävy vaihtelee vuoden sisällä vähän enemmän, eli pystyy käyttämään myös noita tummempia sävyjä ruskettuneena ja vaaleampia sitten talvella. Tämä on kätevä myöskin meikkaajille, joilla saattaa olla hyvinkin eri värisiä asiakkaita meikissä. Kuitenkin tämmöiselle kalpeanaamalle kuin mulle, on tämmöinen kuuden värin setti vähän turha, koska tummista sävyistä mä pystyn kunnolla käyttämään vain yhtä ja valoväreissä mikään noista kolmesta ei vedä vertoja mun suosikki valopuutereille.

1801_ABH_ContourKit_32-700x519

Kyllähän se lattea kalpeanaama muuttuu paljon elävämmäksi valoilla ja varjoilla, en osaisi olla enää ilman, kun näitä on tullut sporttailtua jo vuosia, mutta rehellisesti sanottuna mä kyllä mieluummin hankin yhden hyvän varjostusvärin ja yhden hyvän korostusvärin erikseen kuin ostaisin tämmöistä settiä, jossa on kuitenkin aina sävyjä, jotka eivät ole juuri mulle ideaaleja.

Onko Anastasian Contour Kit teille tuttu?

*tuote saatu blogin kautta
*postaus sisältää mainoslinkkejä

14 thoughts on “.ANASTASIA CONTOUR KIT.

 1. On tuttu ja tykkään paljon. Ja aika hyvin tulee kaikkia värejä käytettyä. Javaanlaitan poskipäiden alle, se on sen verran punertava, että liukuu hyvin poskipunaan. Fawnilla koko varjostus, jos jotain iltamenoja tms. niin käytän Havanna poskissa, kun on tummempi. Sandia ylähuulen ja kulmaluulle, vanillalla muut valot. Banana on jäänyt vähemmälle, että kiitos vinkistä, että sopii silmien alle. Värit levittyy ja häivyttyä mun mielestä hyvin, eivätkä jää klöntiksi.

 2. Itsellekin tuo olisi varmasti aika turhake vaikka mielenkiintoista olisikin itse päästä testaamaan :D

 3. Haluaisin itsekin jonkun näppärän varjostus- ja korostusvärin, mutta tuollainen setti jäisi itselläkin suurimmalta osalta käyttämättä. Mitä varjostus- ja korostusväriä suosittelisit muuten? Ihoni on varsin vaalea, voisin sanoa että nyt hyvin lähellä omaasi. :)

  1. Bobbi Brownilla on luomiväreissä parikin suht hyvää vaaleahko harmaanruskeaa sävyä, jotka käy vaalealle iholle varjostukseksi, eikä näytä yhtään ruskealta, vaan nimenomaan varjolta. Muistelisin, että nimi Beige olisi joku niistä, mutta en nyt muista ulkoa.

   Korostusväreistä MAC Lightscapade taas on mun lemppari vaalealla iholla :)

 4. Tuo Anastasian Contour Kit löytyy multakin ja on paljon parempi vaalealle iholle varjoja luomaan kuin aurinkopuuterit! :-) olen tykännyt tosi paljon ja hinta on mielestäni oikeutettu verrattuna siihen että yksittäin ostettuna yksi nappi maksaa $20 ja koska sen joutuisi tilaamaan luultavasti Anastasia Beverly Hillsin omilta sivuilta tulisi päälle vielä tullit….

 5. Joo, mäkin ehdottomasti panostaisin yhteen hyvään varjostusväriin ja vaikka pariin korostuspuuteriin, shimmerillä ja ilman. Mä en oo koskaa ymmärtänyt noita paletteja peruskäyttäjällä, freelance-meikkarilla ihan eri juttu :) Kuitenkin kun siinä on liian tummia ja sopimattomia värejä samassa. Ja paletti vie tilaa. Ja MAKSAA.
  Anyhuu, mäkin olen alkanut varjostelemaan vasta tälleen jälkijunassa. Näin kalpealle ihonsävylle oli hankalaa löytää varjostusväriä, kunnes äkkäsin MACin Baby Don’t Go:n. Paras! ^_^

  1. Ah! Pitääkin tsekata toi! Mulla on vielä muutama arskapuuteri jemmassa odottelemassa käyttöä, mutta olisi kiva hankkia joku varjostusväri, joka ei olisi liian oranssi tai ruskea.

 6. Tämä, ja etenkin voidemainen himottelee, mutta kun. En tee minäkään mitään muilla kuin Fawnilla ja korostussävyillä. Tällä hetkellä oon tyytynyt Make Up Storen luomiväriin sävyssä Masai, joka on ihanan kylmä varjostussävy. Hyvä korostustuote olisi vielä kyllä hakusessa!

 7. Mäkään en ole ihan tajunnut näitä useamman sävyn muotoilupaletteja, vaikka aika hifistelijä olenkin. Sama niissä jättikokoisissa usean sävyn kulmapaleteissa: meikkaajille ehkä hyviä, mutta eihän sellainen jäätävä paletti edes mahdu pakkiin! Luulen, että harva tosiammattilainenkaan tarvitsee muutamaa tuotetta enempää per käyttötarkoitus (jos siis jätetään pois meikkivoiteet koostumuksineen ja sävyineen). Tummuusastetta pystyy aika paljon säätelemään kerrostamalla ja muutenhan useimmille ihoille sopii lämmin, kylmä tai neutraali sävy.

  1. Toi on ihan totta, että kulmakarvoihin ei oikeasti tarvitse montaa väriä, että voi tehdä hyviä ja sopivia meikkejä lähes minkä värisille ihmisille tahansa :) Mä käytän töissäkin 9:lle asiakkaalle 10:stä sitä Sensain EB01-kulmakynää ja se todella sopii lähes kaikille :) Yksi mustanruskea kannattaa olla ja yksi aavistuksen punertava tai kellertävä niille muutamalle puna- tai kultatukkaiselle. Mutta kyllä se on niin, että ainakin täällä Suomessa se harmaanruskea on se juttu, kun kulmakarvoista puhutaan.

 8. On kyllä ihmeellistä millaisen eron varjostuksilla ja korostuksilla saakin aikaan. Epäilemättä se myös vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Itse olen aika tumpelo meikkaamisessa ja kiinnostaisikin osallistua meikkauskurssille, jossa opetettaisiin juuri minulle sopiva meikki, ja jonka opettelisin itse tekemään. Samalla voisi ammattilaisen opastuksella valita itselleen sopivan meikkicombon, jolla pärjää niin arjessa kuin juhlassakin. Otan mielelläni vinkkejä vastaan, jos on suosituksia mahdollisista kursseista pääkaupunkiseudulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.