.UUSI KOTI.

Nyt se alkaa olemaan virallista, meillä on kohta uusi koti! Jos olette ihmetelleet mun blogihiljaisuutta, niin se on johtunut tästä kodinmetsästyksestä. Mulla menee aina ajatukset niin täysin tämmöisiin projekteihin, että blogiin ei riitä energiaa enää juuri yhtään.

Nyt ollaan kuitenkin jo hakuprojektissa vähän niinkuin loppusuoralla. Uusi koti on löytynyt, tarjous on jätetty, hyväksytty ja kosteusmittaus on suoritettu, nyt vain odotellaan itse kauppapäivää ja sen jälkeen odotellaan muuttopäivää, joka osuu vasta johonkin huhtikuulle.

Kirjoitin talohaaveista blogiin jo marraskuussa 2013, mutta olen joutunut tästä haaveesta tällaisenaan luopumaan, ainakin toistaiseksi. Meillä oli tuossa kiikarissa yksi aivan ihana punainen puutalo 30-luvulta, jonka takia sitten laitettiin oma kerrostalokolmiokin myyntiin, mutta useammasta syystä johtuen jouduttiin haikein mielin luopumaan tästä talosta. Meidän nykyisestä kodista oli kuitenkin jo tullut tarjous tammikuun aikana eli joku uusi asunto olisi löydettävä ja mielellään ennen huhtikuuta, koska uusi omistaja muuttaisi tähän silloin. Tuli vähän hätä! Eihän me oltu katsottu mitään muuta sen punaisen talon löytymisen jälkeen, kun mä olin niin varma, että se on se meidän uusi koti!

1804_sisustus_tyohuone_lipasto2-700x467

Päädyttiin lopulta siihen, että ehkä se omakotitalo-asuminen ylipäätään ei olekaan meitä varten, ei ainakaan juuri nyt, vaikka mä kuinka lujaa sitä haluaisin. Pitää kuitenkin olla realistinen, vaikka haaveissa olisikin jotain pilvilinnoja. Siitä pidettiin kuitenkin kiinni, että vähintään yksi makuuhuone on oltava enemmän kuin nyt ja maan tasalle on päästävä. Looginen päätelmä tässä on tietenkin sitten rivitalo, vaikka se ei olekaan koskaan ollut varsinaisesti mun haavelistalla. Käytiin useampia rivariasuntoja katsomassa, mutta kaikissa oli jotain oleellista vikaa, kunnes sitten törmättiin tähän viimeiseen. Tosi kiva rivari-neliö ihan uudella keittiöllä vähän yllättävältä alueelta ja innostuttiin siitä molemmat niin kovasti, että päädyttiin jättämään siitä tarjous, joka tosiaan hyväksyttiin.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että ei voida oikein muuta kuin odottaa. Asutaan tässä nykyisessä kuitenkin vielä huhtikuuhun saakka, eli ei oikein voi edes tehdä uuteen kotiin vielä mitään isompia hankintojakaan, koska mitä vähemmän meillä on muutettavaa tavaraa, sen parempi. Mutta suunnitelmia on jo useita!

12 thoughts on “.UUSI KOTI.

  1. Hienoa että se oma koti löytyi :) tykkäsin asua rivarissa etenkin kun oli hyvät naapurit :) rivarissa on halvempi asua ja ei ole noita kotitöitä eli puiden kantamista, uunin lämmitystä, lumen luontia, pihahommia jne jne :DD

  2. Onnea hankinnasta! Meillä sama menossa, uusi koti pitäisi löytyä huhtikuun loppuun mennessä. :)

  3. Mitä ihmettä kaksi ihmistä tekee neliöllä? :O Jaaaa niin juu…ellette aatellu perhettä perustaa (johan olis vähän niinku aikakin).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.