.TYHJENNYSPROJEKTIN JÄMÄT.

Aloitin tyhjennysprojektin (tai pannuprojektin, kuten myös usein sanotaan) viime vuoden toukokuussa ja olen pyrkinyt siis käyttämään loppuun joitakin tiettyjä valikoituja meikkituotteita, jotka ovat olleet mulla jo pitkään, mutta jotka eivät vain tunnu ikinä loppuvan. Syyskuussa päivitin tyhjennysprojektin tilanteen ja olinkin saanut useita tuotteita jo loppumaan.

1805_pannut_11-700x350

Vasemmalla kuvassa aloitustilanne toukokuussa 2015 ja oikealla nykyinen tilanne, eli helmikuussa 2016. Kuten kuvasta näkyy, kolmestatoista tuotteesta jäljellä on enää neljä! Mutta nämä neljä tuotetta ovat osoittautuneet varsinaisiksi ikuisuusprojekteiksi.

1806_pannut_07-700x700

Sensai ES01 -luomiväripaletti on ollut hyvin tehokkaassa käytössä viime syksystä tähän saakka ja ainut mitä olen saanut aikaiseksi on se, että vaalea luomiväri on loppunut ja vaaleanruskeassa on pieni kolo. Muuten tuntuu, että mitään muutosta ei ole tapahtunut. Toki tuo tummakin on varmaan vähän syventynyt, mutta pannu ei kuitenkaan vielä paista. Keskimmäistä kultaa en ole juurikaan käyttänyt, koska olen yrittänyt käyttää toista vaaleaa luomiväriä tyhjäksi.

1807_pannut_08-700x700

Nimittäin tätä Chanelin vanhaa testeripalikkaa. Erittäin hyvä vaalea kevyesti shimmerinen luomiväri, mutta voisi kyllä loppua jo. Toki tästä on enää reunat jäljellä, mutta tuntuu, että ne reunat on juuri ne, jotka kestää ikuisuuden.

1808_pannut_09-700x700

Tämä Chanelin duo taas ei ole juurikaan kulunut edellisen tsekkauksen jälkeen. Olen keskittynyt enemmän siihen Sensain palettiin kuin tähän. Tämän laskenkin epäonnistuneeksi valinnaksi tähän projektiin enkä enää jatka tämän kanssa pannuttelua vaan kulutan tätä normaaliin tapaan.

1809_pannut_10-700x700

Chanelin ihana valopuuteri on kyllä kulunut, mutta kyllähän siinä edelleen riittää kasvoille sudittavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Tämä onkin varsinainen ikuisuustuote, ei lopu oikeasti ikinä! Tästäpähän opin, että ehkä ei kannata ostaa useita valopuutereita varastoon, kun nämä kuluvat niin saamarin hitaasti.

1810_pannut_06-700x700

Jatkan näiden tuotteiden loppuunkuluttamista edelleen, mutta tiedän jo nyt, että kesään mennessä en varmaan ole saanut mitään muuta kulutettua tyhjäksi kuin korkeintaan tuon Lotus -luomivärin ja kenties jossain noista Sensain napeista saattaa olla isompia koloja.

Olen jo päättänyt, että aloitan kokonaan uuden pannuprojektin ja olen jo valikoinut siihen tuotteetkin, mutta teen siitä ihan uuden oman postauksensa vaikkapa ensi viikolle :)

6 thoughts on “.TYHJENNYSPROJEKTIN JÄMÄT.

  1. Kyllähän noissakin ihan selvää kulumaa näkyy. Pitäisiköhän minunkin aloittaa pannuprojekti, saisi senkin kautta ehkä vähän järkeä uusien tuotteiden hankintaan…

    1. Mulla on ainakin lähtenyt ihan lapasesta tää meikkien määrä, ettei tässä todellakaan ole enää mitään järkeä. Yritän nyt tällä projektilla vähän järkeistää tätä hommaa :D

  2. Noin vanhat ja sottaiset purkit SAA heittää pois! Onhan laatikoissa toki muitakin hyviä käytettäväksi. Tuollainen on vain turhaa painolastia mielelle:)

    1. Mä oon tosi huono heittämään meikkituotteita pois, jos ne on vielä käyttökuntoisia ja varsinkin jos tykkään käyttää niitä aktiivikäytössä. Jos joku on ollut jemmassa vuosia niin, etten ole enää käyttänyt niin sitten saatan heittää pois tai antaa eteenpäin, mutta harvemmin kuitenkaan näiden käyttötuotteiden kanssa.

  3. No mutta hyvin olet tämän projektin kanssa pärjännyt :) Ja ehkä tuo olisikin hyvä tapa, että valitsisi itselleen ”projektituotteet” aina esimerkiksi vuodeksi kerrallaan. Jos joku ei sinä aikana lopu, niin sitten ei lopu, mutta ainakin on tullut aktiivisesti käytettyä.

    1. Mä oon tykännyt tästä systeemistä :) Tulee meikattua nopeammin aamulla, kun tietää tasan tarkkaan mitä on laittamassa, mutta yhtälailla jos tekee mieli niin voin käyttää mitä tahansa muutakin kuin juuri näitä :) Ei tarvitse väkisin kärsiä juuri näiden parissa jos tekisi mieli laittaa sinistä, vaan sitten laitan sinistä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.