.HYVÄSTI KIILLONPOISTOLAPUT.

*Tuote saatu blogin kautta

Olen aina ollut kiillonpoistolappujen puolestapuhuja, koska kivipuuteri on monissa tapauksissa paljon huonompi vaihtoehto meikkipohjan korjaamiseen päivän aikana ja puuteri saattaa pahimmassa tapauksessa kokkaroitua useamman kerrostelun jälkeen ikävän näköiseksi loppupäivästä. Kiillonpoistolapuilla tätä ongelmaa ei ole. Lappuun imeytyy iholta se ylimääräinen rasva ilman, että meikki kärsii sen kummemmin. Toki jos ehdottomasti haluaa sitä puuteria käyttää niin kannattaa silti taputella se rasva ensin pois sillä kiillonpoistolapulla ja sitten vasta lisätä sitä puuteria.

Mutta mitä ihmettä mä höpötän otsikossa, että jättäisin hyvästit kiillonpoistolapuille, kun kuitenkin tässäkin niitä kehun? Kysehän on tietenkin Blotterazzista:

1866_Blotterazzi_02-700x467

Beautyblenderin kehittelemä Blotterazzi on ikäänkuin uudelleen pestävät kiillonpoistolaput. Pienessä peilillisessä rasiassa on mukana kaksi ohuehkoa meikkisienimäistä kiillonpoistoon tarkoitettua lappusta, jotka voi tosiaan pestä sitten, kun alkaa tuntumaan, että olisi sen aika. Blotterazzi-laput on valmistettu tutusta beautyblender-materiaalista.

1867_Blotterazzi_03-700x467

Kuuluisan meikkimunan muotoiset, mutta litteät Blotterazzi-sienet ovat olleet aivan erinomaisia kiillonpoistossa ja tykkään, kun rasiassa on peilikin. Läpinäkyvä muoviläpyskä kannattaa pitää tallessa (kuten siinä lukeekin), se pitää sienet erillään toisistaan ja varsinkin jos toinen on vielä puhdas ja toinen käytössä, pysyy se puhdas puhtaana tuon välimuovin ansiosta.

Blotterazzi jättää ihon kuulaammaksi verrattuna puuteria sisältäviin kiillonpoistolappuihin, mutta silti se poistaa tehokkaasti sellaista kiiltävää rasvaisuutta iholta, ihosta ei vaan tule ihan yhtä mattaista kuin joillakin lapuilla. Mua se ei ole haitannut, koska pieni kuulaus on mielestäni parempi kuin elottoman mattainen iho.

Onko Blotterazzi teille jo tuttu?

*Tuote saatu blogin kautta

7 thoughts on “.HYVÄSTI KIILLONPOISTOLAPUT.

  1. Mulla muistaakseni on tämä, en vain ole ottanut käyttöön (vielä) :D En muista tarkalleen, että kuka YouTubettaja ei näistä tykännyt, oliskohan ollut Tati… Mutta toisaalta, pitäis ensin ite kokeilla! Pitää etsiä tuo rasia kätköistä asap :)

    1. Mä olen tykännyt, mutta huomaan nyt, kun käyttöä on kertynyt pidemmältä ajalta, että en IKINÄ muista ottaa näitä kotona käsilaukusta ja pestä näitä :D Eli olen nyt mennyt aika kökköisillä Blotterazzeilla jo jonkin aikaa :D

  2. Todellakin toimii,laivalla etsin papereita mutta myyjä totesi että olivat päässeet loppumaan mutta kaivoi hyllystä Bloterazzit ja sen jälkeen olin myyty!;P

  3. Mun rasvanaamalle tää on ollut myös pelastus. Ja todellakin ihanaa, että siinä on kunnon peili, kyllä kelpaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.