.ETEISEN UUTUUDET.

Eteistilahan on se, jonka läpi lähinnä vain kuljetaan, harvemmin siinä hirveästi oleskellaan, mutta esteetikko kun olen, mä haluan myös sen tilan näyttävän kivalta. Tai ainakin niin kivalta, kuin tällä hetkellä mahdollista. Eteisen kaapistojen pinnathan me tuunattiin aika pian muuton jälkeen, joka paransi eteisen fiilistä jo huomattavasti, mutta muitakin muutoksia on tilassa tapahtunut. Ei nyt mitään maailman suurinta, mutta kivoja juttuja kuitenkin.

1960_eteinen_21-700x520

Portaikkoa vastapäätä meillä oli pieni tyhjä seinän pätkä, joka selkeästi kaipasi jotain. Siihen päätyi tämä pienten hyllyjen kolmikko, jonka mä tilasin Hobbyhallista samalla kertaa sohvan kanssa. Makusteltiin hyllyjen paikkaa aika pitkään ja alkuun olinkin kuvitellut, että ne tulisi olohuoneeseen, mutta huonekalujen löydettyä paikkansa, totesinkin ettei tämä kuulukaan sinne vaan juurikin tähän pienelle seinälle eteisaulaan, josta tämä on toki nähtävissä myös olohuoneesta käsin.

Ja se on muuten jännä miten elottomalta tuo hyllykolmikko näyttää tyhjänä ja miten himskatin ihana siitä sitten tuli, kun siihen laittoi vähän viherkasveja ja muita esineitä. Kun portaista tulee alas, on tämä näky suoraan silmien edessä ja verrattuna tyhjään valkoiseen seinään, tämä on kyllä 100% parannus. Tulen tästä hyllyköstä hirveän hyvälle tuulelle joka päivä!

1961_eteinen_18-700x700

Keittiön oven viereen seinälle ruuvattiin vanhastakin kodista tuttu musta seinäpuhelin, jonka löysin kirpputorilta joskus vuosia sitten. Tykkään tosta luurista edelleen ihan hulluna, se on vaan niin hieno ja hauska.

Uusin hankinta on tuo eteisen kattovalaisin, jonka löysin Ellokselta. Tykkään miten nuo kattovalaisimen mustat linjat toistuu hyllykön mustissa linjoissa ja mustaa löytyy myös eteisen ovien nupeista ja tietysti tuosta puhelimesta. Kaikki sointuu kivalla tavalla yhteen, vaikka ovatkin täysin erilaisia esineitä keskenään.

1962_eteinen_19-467x700

Eteisessä on toki edelleen tuunattavaakin, kuten oranssinruskea laattalattia ja tämä suht hallitseva ja ruman värinen portaikko (jota Lyyli kylläkin kaunistaa), mutta ne on sen verran isoja projekteja, että saavat jäädä johonkin hamaan tulevaisuuteen ja me nyt vaan eletään näiden asioiden kanssa kunnes on taas rahaa ja aikaa alkaa tuunaamaan näitä.

4 thoughts on “.ETEISEN UUTUUDET.

 1. Kaunista!
  Mua kävi kiinnostaa että millainen polttimo lamppuun pitäis olla?
  rappujen maalaus on varmasti aika haastavaa. Jos yläkerrassa on makkari. Siitähän ei sit kuljeta. ?

  1. Jotain tämän tyyppistä polttimoa ajattelin, mutta haluaisin sellaisen kirkasvalo-tyyppisen ja tämä tuskin on sellainen. Eteinen on sen verran hämärä tila, että varsinkin talvella sellainen kirkkaampi lamppu olisi ihan paikallaan :)

   Raput yleensä vissiin maalataan niin, että joka toinen askelma kerrallaan, jolloin siinä pystyy myös kulkemaan sillä aikaa, kun ne toiset kuivuu ja sitten seuraavaksi maalataan ne, jotka ekalla kiekalla jäi maalaamatta :) Mutta nopeampaa toki tulisi valmista jos voisi maalata kaikki kerralla ja jättää ne vain kuivumaan :) Mutta katsotaan nyt miten tuo saadaan toteutettua.

 2. Muistatko yhtään, mitkä olivat nuo hyllyt nimeltään? Olen niiden ostoa harkinnut tästä postauksesta asti. Nyt sain inspiksen ja olin menossa niitä ostamaan, mutta niitä ei ollut enää :/ Yrittäisin hyllyjen nimellä etsiä torista tms. Hyvännäköiset ovat! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.