.KESÄLOMAMEIKKI.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Kesäloma on aivan erinomainen syy jättää meikkilaatikot suht rauhaan. On päiviä, jolloin en ole meikannut ollenkaan tässä lomalla ollessa ja sitten on päiviä, kun haluaa laittaa ihan vaan vähän jotain pientä ehostusta.

1972_kesalomameikki_01-700x467

Mun kesälomameikki on koostunut pääsääntöisesti suunnilleen tämmöisestä kokoonpanosta. Meikkivoiteen sijaan olen käyttänyt *Sensain Bronzing Geliä (sävy BG62), koska olkapäät ja decoltee on mulla vähän saanut väriä, mutta kasvoihin ei ole tarttunut juuri yhtään, joten tällä on hyvä tasoitella sitä pientä eroa ja iho ei siltikään näytä tippaakaan meikatulta. Silmien alle olen sipaissut vähän Armanin High Precision Retouch -peiteainetta sävyssä 1 ja puuteroinnin olen jättänyt yleensä ihan kokonaan väliin.

Kulmat olen meikannut kevyesti Sensai Eyebrow Pencil EB01 -kynällä (*uusittu vastaava) ja silmämeikki hoituukin pelkällä ripsivärillä, joka on nyt viime aikoina ollut tuo *Armani Eyes to Kill (perinteinen), joka on vesiliukoinen ja helppo pestä illalla pois. Se kylläkin vähän suttaa mulla luomille ja silmien alle, mutta en nyt ole lomalla jaksanut siitä välittää ja kunnolla meikattuna ja puuteroituna se ei tee sitä yhtä paljoa, joten olen käyttänyt sitä töissäkin, vaikka en kyseisen ripsarin fani olekaan.

Poskille olen sutinut vähän neutraalihkoa poskipunaa, tällä kertaa *Benefit Sugarbomb ja välillä olen käyttänyt myös aurinkopuuteria, mutta se on vähän vaihdellut, että olenko jaksanut vai en ja nyt en jaksanut, kun tuo Bronzing Gel antaa kasvoille väriä kuitenkin aika kivasti.

Huulet rajaan ihan kevyesti nudella kynällä (L’Oreal 655 Rose Beige) ja päälle *Burt’s Bees Tinted Lip Balm (Rose) [tuote saatu blogin kautta] tai joskus ihan vaan väritön huulirasva tai vaalea huulikiilto.

1973_kesalomameikki_02-467x700

Kesälomalla on vaan niin kivaa ja on ihanan vapauttavaa vaan olla ja puuhastella kotosalla pikku askareita ja käydä jossain jos tuntuu siltä, mutta mitään ei ole pakko jos ei huvita. On ihana olla rennosti löysissä topeissa ja legginseissä tai tuubimekossa jos on oikein lämmin. Omalla terassilla on ihana köllötellä aurinkotuolissa ja lukea hyvää kirjaa jos ulkona on mukava ilma ja lähteä juoksulenkille just silloin kun huvittaa. Kodinhoito ja yleinen järjestyksen ylläpitäminen tuntuu helpolta ja vaivattomalta (johtunee osaksi myös Konmarista), kun ei ole kiire mihinkään eikä pakko tehdä mitään. Ollaan grillailtu takapihalla aika paljon nyt kun se grillikin saatiin hommattua kesäkuussa, joten ruoanlaittokin on ollut jotenkin tosi helppoa ja vaivatonta.

Tässä olisi vielä noin viikon verran tämmöistä kotoista lomailua jäljellä <3

*Postauksessa mainoslinkkejä

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “.KESÄLOMAMEIKKI.

  1. Kiva kesämeikki! Minulla pakkelointi on jatkunut, kun jotain hormonifinnejä pukkaa valtavasti. Vähän ikävältähän paksu meikkipohja näyttää suorassa auringonvalossa, mutta jotenkin turvallisempi olo. Ihan kotona vaan ollessa en tosin meikkaa itsekään. Harmi, ettei ole terassia tai pihaa.
    Postaatko kesäloman lukemisista? :)

  2. Kaunis kesämeikki! Olin 2 kk lomalla Pohjanmaalla. Kerran laitoin ripsiväriä :) Aurinkorasvaa kyllä sitten senkin edestä. Nyt palattuani Hkiin ja töiden alkaessa tulee tietysti meikattua entiseen malliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.