.MEIKKI VICE-LANSEERAUKSEEN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Kävin hiljattain *Urban Decay Vice-huulipunien lanseeraustilaisuudessa ihastelemassa sataa uutta huulipunasävyä ja tämä oli myöskin oivallinen tilaisuus tehdä pitkästä aikaa ihan kunnon meikki. Mähän en kesälomalla juurikaan meikannut melkein neljään viikkoon, koska miksipä nähdä vaivaa ja oli kivaa pitää lomaa meikeistäkin.

UD_Lounge_03

Käytin silmissä pääasiassa Urban Decayn tuotteita, koska kuitenkin sarjan lanseeraustilaisuuteen olin menossa niin ajattelin sen olevan sopivinta. Liikkuvalla luomella *UD Lounge (saatu blogin kautta), kulmaluulla ja sisänurkassa *UD Naked Virgin, häivytyksessä *Naked Sin, ulkonurkassa Naked Creep ja alaluomella Loungen lisäksi vähän Nakedista Darkhorsea ja Creepiä. Rajauksena *Bobbi Brownin geelirajaus mustana, jota käytin myös sisärajaukseen. Ripsinauhat Ardell InvisiBand Scanties (*vastaavat).

UD_Lounge_04_MACpurepout

Huuliin halusin jotain nudea, joten valitsin MAC Mineralize Rich -punan sävyssä Pure Pout (lopetettu). Rajauksena ensin pohjalla L’Oreal 668 Rose Vintage, jota vähän vahvistin vanhalla Clarinsin kynällä 03 Bois de Rose (lopetettu).

UD_Lounge_05

Sliippasin hiukset raudalla piikkisuoriksi ja laitoin matalahkolle niskaponnarille keskijakauksen kera. Päälle mustavalkoinen pallopusero, musta hame ja mustat ballerinat ja eikun menoksi.

UD_Vice_01

Tapahtumasta sai mukaan kaksi randomilla valittua Urban Decay Vice Lipstick -huulipunasävyä, mutta tarinoin näistä myöhemmin tarkemmin :)

* Huulipunat (Urban Decay) saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

10 thoughts on “.MEIKKI VICE-LANSEERAUKSEEN.

  1. Uuu mikä hottis! Pitäisi kyllä hommata tuo Lounge, tosin mulla on se MACin vastaava. Ihan mahtava meikki, voi kun osais nuin kivasti itsekin :)

    1. Ehkä et sitten tartte Loungea jos se MAC on kuitenkin niin lähelle :) Mulle ainakin käy aina niin, että jos on dupehkoja niin käytän kuitenkin mieluummin vain toista ja toinen jää unohduksiin :/

  2. Noi ylirajatut huulet ei oikein vakuuta, vaikka huulipunan sävy onkin ihan jees.

  3. Aivan ihana meikki! Lounge on ollut munkin ostoslistalla, täytyy muistaa klikata se ostoskoriin seuraavan kerran Sokoksen verkkokaupassa shoppaillessa :)

    1. Se on kyllä hieno! Kannattaa käytössä sitten pressata sitä oikein kunnolla luomelle joko sormin tai aplikaattorilla, jotta tuo hienous tulee paremmin esiin :) Siveltimellä pehmeästi sudittuna jää hyvin mitättömän näköiseksi nimittäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.