.UUSI RUOKAPÖYTÄ.

Vihdoinkin saatiin uusi ruokapöytä! Uuden kodin keittiö on sen verran isompi, että neljän hengen ruokapöytä tuntui tilassa liian pieneltä ja olihan se pieni. Jos meillä oli kaksikin syömässä meidän lisäksi niin vanha pöytä kävi heti pieneksi eikä siihen voinut kattaa juuri mitään lautasten lisäksi, kun se oli jo niistä suht täynnä. Joten uusi pöytä.

Keittio_12

Täydellinen pöytä löytyi vähän yllättäen Ellokselta. Pöytä tuli kolmessa eri pakkauksessa kotiinkuljetuksena parin viikon päästä tilauksesta ja koottiin pöytä saman tien paikoilleen. Ja siinä se nyt sitten on, se ei nimittäin ilman purkamista mahdu huoneesta enää ulos :D

Vihdoinkin saatiin myös nämä uudet (vanhat) tuolit käyttöön. Tähän saakka ne on hengaillut vähän missä sattuu ympäri asuntoa kaikenmaailman kukkapöytinä odottaessaan tämän uuden pöydän saapumista. Metsästin uusia tuoleja torista ja huuto.netistä ja lopulta jälkimmäisestä löytyi tämä kuuden vanhan tuolin setti kohtuulliseen hintaan, joten ei muuta kuin ”osta heti” ja sovittiin noudosta.

Keittio_11

Kuten kuvasta näkyy, oli vanha pöytä aika mini verrattuna tähän nykyiseen. Se oli suhteellisen pieni neljän hengen pöydäksi ylipäätään, koska tila johon se alunperin suunniteltiin oli niin pieni, että pöytä ei olisi voinut tuon suurempi silloin edes olla. Nyt kuitenkin tilanne on aivan eri ja uusi pöytä on juuri sopiva, suorastaan täydellinen tuossa.

Keittio_15

Pöydässä on metallinen runko ja vanhaa (tai ainakin vanhan näköistä) puulankkua tuo pöydänkansi, juuri tismalleen sellainen, kuin haluttiinkin.  Suunnilleen huokailen vaan ihastuksesta, kun käyn keittiössä tai kun syön uuden pöydän ääressä :D Kyllä nyt kelpaa pyytää ihmisiä kylään syömään!

Keittio_14

5 thoughts on “.UUSI RUOKAPÖYTÄ.

  1. Kyllä on löytynyt hieno yhdistelmä uutta ja vanhaa, sopivat yhteen kuin nakutettu.
    Onko muuten havaintoa mitkä/kenen valmistajan nuo vanhat tuolit ovat? Itselläni on niitä 4 kpl ja olen aina miettinyt niiden alkuperää.

    1. Saattaa olla Tapiovaaran tuolit, näyttävät ainakin ihan niiltä. Jos ovat aidot, niin ovat myös arvossaan..

    2. Noi tuolit on luultavasti jostain 50-60-luvulta ja ne kyllä näyttää Tapiovaaran tuoleilta, mutta eivät niitä ole vaan ovat jotkut ”feikit”, mutta kuitenkin Suomessa käsittääkseni valmistettu. Noissa ei ole mitään leimoja eikä tarroja istuimen pohjassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.