.URBAN DECAY VICE.

*Huulipunat saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

UD_Vice_02

Urban Decay lanseerasi juuri 100 Vice-huulipunaa ja veikkaan, että UD-myyntipisteillä käy kuhina. Lanseeraustilaisuudesta saatiin kaksi huulipunaa heti mukaan ja kolmas (jonka sävyn sai toivoa) tulee postissa myöhemmin. Nämä kaksi heti saatua punaa oli heitelty goodiebageihin ihan randomilla ja mulle osui Zealot ja *Big Bang.

UD_Vice_03

Hylsy on ihan kivan näköinen, mutta koska tuo pohjaosa on noin pirun matala, on näitä vähän hankala avata välillä, mutta tämä nyt ei ole mikään iso ongelma, kunhan huomasin.

UD_Vice_08

Swatchattuna ylempänä Big Bang ja alempana punainen Zealot. Laatu on nimen mukaan sama molemmissa (Metallized), mutta käytännössä ei kyllä yhtään sama. Pinkki Big Bang on sellaista isohileistä glitterpunaa ja Zealot taas huomattavasti hillitympi ja pigmenttisempi. Hämmentävää. Big Bangiä piti sutia tuohon swatchiin joku viikko, kun Zealotia riitti pari vetoa.

UD_Vice_06

*Urban Decay Vice Big Bang (Metallized). Hän on kyllä hieman barbimainen ja hyvin hyvin kimmeltävä. Pikkuisen jännitti, että mitäköhän tästä tulee, kun olin testaamassa tätä huulille. Ensisijainen fiilis ei ollut erityisen positiivinen.

UD_Vice_10

Lopputulos kuitenkin vähän yllätti. Siis ihan positiivisesti. Käytin ensin Sephoran huultenrajauskynää sävyssä 09 Fuchsia, joka skarppasi huulten reunat hyvin ja antoi muuten hieman läpikuultavalle huulipunalle enemmän pohjasävyä. Levitin Big Bangia aika reippaalla kädellä, jotta sain siitä suurimman mahdollisen peittävyyden. Tälleen kynän kanssa voisin tietynlaiseen tilanteeseen tätä punaa ihan käyttääkin, mutta täytyy myöntää, että ei tämä nyt ihan mun oloinen huulipuna ole tälleenkään.

UD_Vice_12

Kokeilin Big Bangia myös ilman rajauskynää ja vaikka kuinka sudin punasta kerroksia, en saanut tämän peittävämpää jälkeä aikaiseksi. Ilman kynää lopputulos on mielestäni vähän suttuinen ja epätasainen, jopa halvan näköinen.

UD_Vice_04

Urban Decay Zealot (Metallized). Hän on kaunis peruspunainen ja kaukana tuon edellisen glitterisyydestä. Tästä oli jo lähtökohtaisesti ihan hyvä olo.

UD_Vice_14

Käytin ensin Joe Blascon True Red -huultenrajauskynää (saatu blogin kautta), joka sopikin tämän kanssa täydellisesti ja sitten sudin Zealotia päälle. Tästä tykkään! Zealot on aavistuksen sinertävän punainen, mutta kuitenkin sellainen peruspunaisten kastiin laskettava. Zealotissa on kaunis kiilto ja hyvä peittävyys eikä tuo kiilto ole samalla tavalla metallisen glitterinen kuin tuossa toisessa ja hyvä niin. Tämä puna on erittäin käytettävä ja huulituntuma oli myöskin erittäin miellyttävä, sellainen pehmeän ja kostean tuntuinen.

UD_Vice_15

Käytin tätä punaista juuri hiljattain töissä ekaa kertaa ja sain kyllä yllättyä punan pysyvyydestä! Ihan pienesti puna valui suupieliin aamupäivän aikana, mutta se oli pienellä korjausliikkeellä hoidettu ja ainoastaan ruokailun jälkeen lisäsin huulipunaa hieman, kun se oli päässyt hieman kulumaan. Muuten en sille sitten tehnytkään mitään koko päivänä ja puna oli vielä kotonakin oikein mallikkaan näköisesti paikoillaan ja näytti ja tuntui edelleen hyvältä.

Joko olette käyneet Vice-ostoksilla?

*Tuotteet saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

5 thoughts on “.URBAN DECAY VICE.

  1. En ole käynyt. Varmaan tsekkaan jos se Kicksiin tulee mutta aikalailla löytyy noita huulipunia jo…näistä sävyistä pinkki ei innosta ja noin punaista ei uskaltaisi käyttää :D jos on jotain nudeja niin nehän ne kiinnostaa!

  2. Jooo. Big Bang. Ei kyllä oikein ole munkaan sävy. Jotenkin huulipunana hyvin hämmentävä tapaus.

  3. On käyty Vice-ostoksilla, kyllä! Bobby dazzle lähti mukaan. Se on ihan mainio joka päivän puna, kunhan ei liian käytä liian raskasta kättä huulia punatessa. :)

  4. Kävin viikko sitten UD -pisteellä ja kuhina oli melkoinen. Siitä huolimatta mua kyllä palveltiin lähes koko ajan (… yllättäen ja pyytämättä!).

    Punaa ei lähtenyt mukaan… Ehkä olisin jonkun voinut ihan mielenkiinnosta ostaa, mutta valikoima oli niin overwhelming ja kun melkein väkisin meinattiin myydä, niin ei (ei ollut UD-pisteen oma hlö vaan Lancomen, joka oli ilmeisesti pestattu silloin UD:n pisteelle). En toki lähtenyt soitellen sotaan, vaan olin katsonut parit swatch-videot ja vähän sen perusteella tsekkasin punia, mutta silti – en kyllä osannut päättää. Ne olis sitten kaikki pitänyt saada kokeilla huulillekin, enkä tiedä olisko tämän myyjän palvelu riittänyt ihan sinne asti ;)

    Toi Zealot taisi jäädä multa kyllä noteeraamatta. Niitä punaisia oli niin paljon, että silmällä kestää tehdä niihin eroa. Ehkä sivuutin sen ihan tuon metallized-laadun takia, mutta tuohan näyttää ihan tavan punalta muuten kuin että korkea kiilto. Eli siis on huulillasi todella kaunis, on loppukaneetti :)

  5. Mulle sattui myös Big Bang kassiin ja olin samaa mieltä kuin Anna että hämmentävä tapaus, mutta sitten kun laitoin sen huulille niin se olikin paremman näköinen kuin oletin se olevan :) Jotenkin tykkäsin siitä, en ehkä niistä hileistä mutta sävyltään kaunis pinkki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.