.HAMAM -PYYHKEET.

hamam_01

Viime aikoina olen kuullut kehuja hamam-pyyhkeistä ja koska muuton yhteydessä heitin menemään suhteellisen ison osan meidän vanhoista kuluneista pyyhkeistä niin totesin, että nyt voisi olla oikea aika testata mistä tässä hamam-innostuksessa oikein on kyse.

hamam_02

Selailin useampia eri nettikauppoja, kun etsin juuri sitä oikeaa kuosia uusille pyyhkeille ja lopulta päädyin Lavliaan, josta löysin nämä herkulliset mustavalkoiset pyyhkeet, jotka tuli postiin nätisti pakattuina.

hamam_03

Mukana tuli tietolehtinen hamam-pyyhkeistä, jotka on siis turkkilaisia alunperin. Hamam-pyyhkeet on selvästi ohuempia kuin perinteiset frotee-pyyhkeet ja vaikka pyyhkeet on aika kookkaita (90×180 cm), ne viikkaantuu silti pienempään tilaan kuin samankokoiset frotee-pyyhkeet. Näitä voi käyttää tavallisina pyyhkeinä kotioloissa, rantapyyhkeinä, torkkupeittoina, huivina, pöytäliinana tai mitä nyt ikinä keksiikään. Myöskin erinomainen lahjaidea ja ohuemmat pyyhkeet on näppärät pakata myös matkalle mukaan.

hamam_04

Olen pessyt pyyhkeet vasta kerran ja ne on tällä hetkellä ensimmäistä kertaa käytössä, mutta vaikuttaa nyt jo oikein lupaavalta ja tosiaan uskon, että ne paranee käytössä, kun niitä pesee enemmän. Tällä hetkellä niistä lähtee märkään ihoon pientä mustaa nukkaa, mutta toisaalta niin on lähtenyt kaikista muistakin pyyhkeistä mitä mulla on ikinä ollut ja se on aina loppunut joidenkin pesukertojen jälkeen, joten oletan niin olevan näidenkin kohdalla.

hamam_06

Nämä pyyhkeet on tosi pehmeät, vaikka ovatkin ohuehkoa materiaalia. Itseasiassa mä kuvittelin näitä vieläkin ohuemmiksi, mutta sain yllättyä kuitenkin positiivisesti, että ei nämä ihan luiruja kuitenkaan ollutkaan. Lavliassa oli paljon muitakin kivoja kuoseja pyyhkeisiin ja koska myös Mösjööltä tuli yllättyneen positiivinen reaktio niin saattaa olla, että naputtelen Lavliaan toisenkin tilauksen jossain vaiheessa.

7 thoughts on “.HAMAM -PYYHKEET.

  1. Oi onpa kyllä kauniit! Mä tahtoisin kanssa ostaa noita, mutta tällä hetkellä Ikean peruspyyhkeet sopii hieman paremmin budjettiin.

    1. Joo, ei nää mitään ihan halpoja kyllä ollut! Sillä en nyt alkuun näitä tämän enempää ostanutkaan, mutta pikkuhiljaa vois tässä kasvatella pyyhemäärää :)

  2. Meillä pitäisi tehdä perusteellinen pyyhkeiden uusinta. On vaikka mitä ilmaisena saatua mainospyyhettä ja kuluneita Finlaysonin froteita yli 10 vuoden takaa. Ajattelin hamampyyhkeiden sijaan panostaa Lapuan Kankureiden tms. pellavapyyhkeisiin, tykkään niiden tunnusta jotenkin erityisen paljon iholla! Niiden pitäisi myös vain parantua käytössä ja pehmentyä. Toinen vaihtoehto on vohvelipyyhkeet. Froteeta en enää tahtois :/

    1. Mulla kans tarkoitus luopua froteisista kokonaan pikkuhiljaa. Meillä on Lapuan Kankureiden laudeliina ja aion hankkia toisenkin, tosi ihana! Vois niitten pyyhkeitäkin kyllä kattoo vähän sillä silmällä :)

  3. Hamam-pyyhkeitä haluaisin itsekin, tuo pieneen tilaan meneminen on tosi jees! Pellavapyyhkeet on kans aika ihania ^_^

    1. Tämä pyyhemalli on sen verran iso, että ihan hirveästi pienempään tilaan mene kuin perusfroteet, mutta toisaalta tämä on isompi kuin perusfroteet yleensä. Mutta sivuilta löytyy myös ohuempia pyyhkeitä :)

  4. Tahdon! Ihanan näköisiä. Mies ei halua luopua omista pyyhkeistään, joten mitään nättiä pyyhekokonaisuutta en tule saamaan, mutta jos edes omat vaihtaisi noihin. 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.