.SININEN PIKKUMUSTA.

Guerlainin tuoksuissa on sellaista Sitä Jotain mitä ei ihan kaikilla brändeillä ole. Guerlainhan on tuoksutalona lähes 200 vuotta vanha, tiesittekö? Että mihin tahansa Chanel vitosiin ja Diorin Jadoreihin verrattuna Guerlainilla on ikää tyyliin sata vuotta enemmän ja myöskin sata vuotta enemmän kokemusta tuoksujen maailmasta. Se on aika huikeeta. Guerlain on ollut perheyritys alusta saakka, mutta viimeisin herra Guerlain on jäänyt eläkkeelle ja uusien Guerlain-tuoksujen luomisesta vastaa nykyisin Thierry Wasser, joka on luonut tämänkin sinisen tuoksun.

Guerlain_sininen_pikkumusta_01

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense on uusin lisäys Guerlainin pikkumusta-tuoksujen perheeseen. Tuoksu tuli kauppoihin tässä syyskuun alussa, eli aika tuore tuttavuus edelleen.

Guerlain_sininen_pikkumusta_02

Pikkumusta Intense on Gourmand Floral -tuoksu, jossa on mm. hattaraa, bergamottia ja mustikkaa alkutuoksussa, bulgarian ruusua sydämessä ja pohjatuoksussa patsulia, valkoista myskiä, santelipuuta ja vaniljaa.

Guerlain_sininen_pikkumusta_03

Musta on vanhemmiten tullut tosi nirso hajuvesien suhteen. Suurinosa tuoksu-uutuuksista menee mulla siihen ’meh’-kategoriaan ja tuntuu, että kaikki tuoksut on samanlaisia keskenään ja kaikki on jo ns. nähty. Harva mua enää nykyään innostaa tuoksujen maailmassa, mutta Guerlain kyllä osaa! En toki kaikista Guerlainin tuoksuista tykkää, mutta sillä on kuitenkin sellaisia tuoksuja, joita arvostaa ihan eri tavalla kuin muita.

Guerlain_sininen_pikkumusta_04

Oletteko jo käyneet tuoksuttamassa tätä uutta sinistä tuoksua?

6 thoughts on “.SININEN PIKKUMUSTA.

 1. Alkumakusteluiden jälkeen tästä taisi tulla yksi Guerlain lempparini LPRN Couturen ohella. Omalla iholla ollessa tää tuoksu paranee, alku on melko tymäkkä omaan nenääni.

  1. Ehdottomasti parempi iholla! Tämä saattaa olla jopa aavistuksen pistävä paperilla ja ylipäätään alussa, mutta pehmenee tosi ihanaksi!

 2. Tätä pitäisi kyllä käydä testaamassa (vaikka juuri lupasin, ettei enää uusia hajuvesiä! :D). Tuoksunuotit vaikuttavat kuitenkin sen verran ”omilta” ja pidän muutenkin aika monista Guerlainin tuoksuista. Tosin mustikka saattaa joskus (varsinkin vartalotuotteissa) tuoksua vähän sellaiselle mullalle tai maaperälle..? Toivottavasti tässä ei kuitenkaan! :D

   1. Nyt on kokeiltu tätä iholle ja on vähän hämmentynyt olo. Ensimmäiset 15 minuuttia tuoksu tuntui hyvinkin voimakkaalta, mutta muuttui sen jälkeen nipin napin ”ihotuoksuksi”, jota hädin tuskin havaitsee, vaikka nenä on ranteessa kiinni. Se pieni häivähdys, mikä jäi jäljelle, on kyllä miellyttävän pehmeä, mutta jostain syystä oma ihoni ”syö” tämän kyllä ihan täysin.

    Toiseen ranteeseen kokeilin Diorin Miss Dior Absolutely Blooming -tuoksua ja tämä taas tuoksuu edelleen selvästi. Ihan miellyttävä tämäkin, mutta aavistuksen marjaisa (=vadelma?) omaan makuuni. Jos saisi hyvällä hinnalla, voisin kuitenkin kuvitella jopa ostavani.

   2. Oho, erikoista, koska mulla tämä sininen taas pysyi ihan tosi hyvin! No, mutta tälleen me vaan ollaan ihmiset erilaisia :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.