.MADONNA.

Vihjaisin jo aikaisin keväällä, että olen tehnyt hankinnan uuteen kotiin, vaikka ei oltu vielä edes muutettu, mutta tiesin jo silloin, että tämä taulu tulee mun kosmetiikkahuoneeseen jollekin seinälle.

kosmehuone_26

Ja sinne se tosiaankin sitten päätyi rahisohvan päälle komeilemaan. Taulun on maalannut Reija Forss ja se on isohko, metri x metri. Näin samanlaisen taulun Reijan valokuvissa Facebookissa ja ajattelin jo aikoja sitten, että jos ikinä mahdollista niin tuollaisen haluaisin myös itselleni ja se mahdollisuus tuli tosiaan tuossa alkuvuodesta, kun asuntokaupat selvisi.

kosmehuone_19

Kesti jonkin aikaa ennen kuin saatiin taulu seinälle, mutta siinä se nyt on eikä ihan heti ole siitä mihinkään lähdössä. Tykkään!

Mikäli sinuakin kiinnostaa hankkia seinällesi joku huikea taideteos niin ei muuta kuin viestiä Reijalle: reija@reyform.com

2 thoughts on “.MADONNA.

  1. Tässä uusi lukijasi, kiitos ihanan asiantuntevasta ja mielenkiintoisesta blogista ☺ Ottaisin Madonna-taulun ihan milloin vain ”elokuva-huoneesemme”, on tosi kaunis ja ihana ja miellyttää tällaista vanhaa Madonna-fania 💗 Pitääpä tutustua Reijan töihin 😊

    1. Tervetuloa blogiin! Kiva kuulla, että tänne löytää jotkut uudetkin :)

      Reija on aivan huikea! Sillä todella pysyy maalisudit hyppysissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.