.JUICY SHAKER.

Oletteko sattuneet huomaamaan, että aika usein kosmetiikassa se on juurikin Lancôme, joka tuo jatkuvasti markkinoille tuotteita, joiden pakkauksissa on käytetty aivan uusia innovaatioita? Ja oletteko myöskin huomanneet, että ne erikoiset tuotteet ei ole kauaa markkinoilla? Mä ainakin olen.

Lancome_Shaker_02

Yksi näistä erikoisista meikkipakkauksista on tämä Juicy Shaker -huulikiilto tai -öljy tai mikä nyt onkaan. Juicy Shaker on saanut innoituksensa klassisista Juicy Tubes -huulikiilloista (joita ei siis valmisteta enää), mutta aivan uudenlaisessa muodossa ja koostumuksessa. Juicy Shakerista tulee tosiaankin mieleen se kuppi, jota käytetään drinkkien sekoittelussa ja se on tietysti ihan tarkoituksellista.

Lancome_Shaker_03

Perinteisen pitkävartisen levitysaplikaattorin sijaan Juicy Shaker on varusteltu tämmöisellä pehmeällä sienellä, joka tuotetta ravistettaessa imaisee itseensä huuliväriä juuri sopivasti ja sienellä on sitten tarkoitus töpötellä (tai sivellä, ihan miten vaan) väriä huulille.

Sain töistä tämän sävyn 283 Berry In Love, joka taittaa vähän tuonne purppuraisen violetin suuntaan, mutta koska nämä tuotteet on niin vähäpigmenttisiä, ei tämä tummalta näyttävä väri todellakaan ole huulilla noin räikeä.

Lancome_Shaker_08

Käytin Diego Dalla Palman huultenrajauskynää sävyssä 80 ensin muotoilemaan huulia ihan kevyesti ja töpöttelin Shakeria huulille tasoittelemaan väriä. Kuten kuvasta näkyy, ei tämä lähes nestemäinen huuliväri tosiaankaan ole niin kirkas kuin pakkaus antaa ymmärtää. Tämäkin tuote tosin kuuluu siihen leimaavaan huulimeikkiryhmään, eli mitä enemmän tuotetta huulilleen päivän aikana lisäilee, sitä syvemmäksi väri huulilla muuttuu. Tässä kuvassa Berry In Love on huulilla vain yhdellä vasta levitetyllä kerroksella.

Lancome_Shaker_10

Jos Juicy Shakeria käyttää ilman huultenrajauskynää, on lopputulos huomattavasti meikkaamattomamman näköinen. Oikeastaan on vaikea uskoa, että käytössä on sama tuote. Tämä tyyli sopii paremmin niille, jotka eivät ole ihan kotonaan kunnollisessa huulimeikissä vaan tykkäävät luonnollisesta tyylistä.

Lancome_Shaker_01

Lancôme Juicy Shaker on sitten myöskin sellainen, että jos se seisoo tarpeeksi kauan paikoillaan, lähtee koostumukset erottumaan (kuten kuvassa näkyy), mutta se kuuluu asiaan, vaikka näyttääkin hieman irvokkaalta.

Vastalevitettynä mä tykkään tuotteen tunnusta huulilla ja se näyttää mielestäni kivalta, mutta annas olla, kun on mennyt tunti levityksestä niin se kostea, miellyttävä huulituntuma on hävinnyt täysin ja huulet tuntuu tosi kuivilta. Eli mitään pitkäkestoista kosteutusta tältä tuotteelta on turha odottaa, mutta jotkut vissiin tykkää siitä, että tuotetta saa lisäillä huulilleen usein.

4 thoughts on “.JUICY SHAKER.

  1. Mä yleensä aina sorrun tällaisiin erikoisesti pakattuihin tuotteisiin. :D Silloin kun Juicy Shakerit julkaistiin olin varma, että sellaisen tulen ostamaan. Nyt kun aikaa on mennyt, olen tullut siihen tulokseen, etten halua maksaa 22 euroa pelkästä hennosta sävystä ja kiillosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.