.MULTIMASKING BY L’OREAL.

*Postauksessa mainoslinkkejä
*Tuotteet saatu blogin kautta

Kasvonaamiot tuntuu olevan tällä hetkellä melkein yhtä IN kuin kulmakarvat. Brändi toisensa perään julkaisee erilaisia naamioita valikoimiinsa ja ei yleensä edes vain yhtä vaan oikein kunnon naamiokokoelman. Näin teki myös L’Oreal Paris, jolta tuli hiljattain markkinoille kolme erilaista Pure Clay -kasvonaamiota, jotka sain blogiin testattavaksi.

Loreal_savinaamiot_05

Savipohjaiset naamiot tuntuu erityisesti olevan nyt se juttu. L’Oreal Paris Pure Clay -kasvonaamiosarja tosiaankin sisältää kolme erilaista ja eri väristä naamiota, jotka on suunniteltu erilaisiin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Kaikissa näissä kolmessa naamiossa on kolmea eri savityyppiä: kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul.

Tumma *Glow Mask on heleyttävä ja epäpuhtauksia poistava savinaamio, jossa on savilaatujen lisäksi hiiltä, joka toimii epäpuhtauksille kuin magneetti. Naamio syväpuhdistaa, poistaa lian ja epäpuhtaudet samalla heleyttäen ihoa. Iho on naamion jälkeen kirkas, raikas ja heleä.

Oranssihtava *Exfo Mask on kuoriva savinaamio, joka sisältää savilaatujen lisäksi punalevää, joka kirkastaa ihoa. Punaisessa naamiossa on myöskin selkeät tuntuvat rakeet, joilla kasvot voi huuhteluvaiheessa vielä kuoria. Exfo Mask poistaa epäpuhtauksia ja jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja säännöllisellä käytöllä myös ihohuokosten kehutaan supistuvan.

Vaalea Purify Mask on puhdistava ja mattapinnan antava savinaamio, jossa on savilaatujen lisäksi eukalyptusta, joka puhdistaa ihoa. Naamio on syväpuhdistava ja poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Lupailee mattapintaista ihoa, joka on myös puhdas ja raikas.

Loreal_savinaamiot_07

Piti tavata naamioiden ominaisuuksia muutamaankin kertaan ennenkuin lopulta päätin mitä kokeilen millekin kasvojen alueelle multimasking-tavalla. Mulla kun ei ihossa ole juurikaan mitään ongelmia, päinvastoin iho on oikein hyvässä kunnossa kauttaaltaan. Mun iho ei oikeastaan tarvitsisi savinaamiota mihinkään muualle kuin T-alueelle joskus harvoin, mutta halusin kokeilla tätä multimaskingia L’Oralin tapaan, joten ei muuta kuin kaikki kehiin.

Päädyin nyt ensimmäisellä kerralla kokeilemaan tämmöistä komboa: otsalle ja nenälle Glow Maskia, poskille Exfo Maskia ja suun ympärille ja leualle Purify Maskia. Koostumuksen puolesta tykkäsi ehdottomasti eniten tuosta vaaleasta Purify Maskista, se tuntuu eniten ihan perinteiseltä savinaamiolta ja se kuivuikin eniten iholle, kuten olen tottunut savinaamion tekevän. Exfo Mask tuntui vähän turhan rouhealta poskien iholla, varsinkin poispesuvaiheessa, mutta vaikutti muuten kuitenkin ihan miellyttävältä.

Loreal_savinaamiot_10

Tumma Glow Mask, joka oli mun ennakkosuosikki, osoittautuikin mulle kaikista epäsopivimmaksi, se nimittäin jätti pesun jälkeen ihan selkeän punoittavan rajan varsinkin otsan alueelle. Että jos heleyden tarkoitus on ihon punoittaminen niin homma ok, mutta mä nyt en lähtökohtaisesti tykkää siitä, että mun iho on hoitamisen jälkeen huonomman näköinen kuin ennen hoitamista. Toki reaktio oli lyhytaikainen ja se meni ohi tunnin sisällä naamion pesemisestä, mutta tämän käytön perusteella Glow Mask ei päässyt jatkoon. Exfo ja Purify Maskeja kokeilen varmasti vielä uudelleenkin, mutta seuraavaksi kenties jonkun kosteuttavan naamion parina.

Loreal_savinaamiot_06

Multimasking ei ole mikään uusi juttu, vaikka siitä nyt vouhkataankin ehkä enemmän kuin ennen. Jo 15 vuotta sitten, kun olin juuri aloittanut kosmetologiopinnot, tehtiin kasvohoidoissa moninaamiointeja, joiden tarkoitus oli nimenomaan hoitaa sekaihoa optimaalisella tavalla huomioiden kasvojen eri alueiden ihotyyppierot. Tyypillisesti moninaamiointeja tehtiin niin, että puhdistava savinaamio levitettiin otsalle, nenälle ja leualle, kun taas poskille yleensä käytettiin voidemaista kosteuttavampaa naamiota. Sitä tapaa ehkä suosittelisin näille L’Orealinkin savinaamioille, että jätetään nämä savinaamiot pääasiassa sille T-alueelle ja hoidetaan herkempiä ja kuivempia poskia jollain kosteuttavammalla naamiolla. Rasvaisen ihotyypin omaavat toki voi multamaskailla pelkillä savinaamioilla aivan mielin määrin, mutta sekaihoisille ja varsinkin kuivaihoisille suosittelen hieman varovaisempaa otetta savinaamioiden kanssa.

L’Oreal Pure Clay kasvonaamiot kustantaa n. 10 € / 50 ml purkki.

Tuotteet saatu blogin kautta.
*postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.