.VÄRIKKÄÄT EYELINERIT.

Olinpas tuossa päivänä eräänä hieman ostoksilla ja mukaan tarttui kolme silmänrajausväriä. Mustaa Lumenea menin hakemaan, mutta samalla reissulla ostin sitten kaksi värikkäämpääkin versiota Max Factorilta.

Nestemaiset_01

Mulla ei itseasiassa ole ollut mustaa nestemäistä rajausta nyt käytössä pitkään aikaan vaan olen käyttänyt metallisen harmaata ja tummahkoa sinistä enemmän tässä viime aikoina. No mustaa olen kuitenkin vähän kaipaillut ja nyt mulla on taas sellainen. Mutta musta nyt on niin nähty, että en mä siitä tätä postausta ajatellut tehdä, vaikka tuo onkin erittäin hyvä (kannattaa siis ostaa jos tarttee mustaa nestemäistä).

Nyt siis tänä syksynä Max Factorille tuli Masterpiece High Precision Liquid Eyelineriin vähän värikkäämpiäkin rajausvärejä, joista mä ostin itselleni kaksi: kirkkaansinisen 20 Azure -kynän ja metsänvihreän 25 Forest -kynän. Eräänä vapaapäivänä kokeilin molemmat nopeasti ihan vaan puhtaalle luomelle saadakseni näistä molemmista teille kuvat in action. Muitakin meikkikuvia varmaan tulossa joskus myöhemmin.

Nestemaiset_09

Max Factor 20 Azure on aivan huikea sininen! Se on kirkas ja hieno ja upea, kunnolla sininen. I love it!

Nestemaiset_05

Max Factor 25 Forest on hillitympi ja tummempi, mutta kuitenkin selkeästi vihreä ja oikein hieno tämäkin.

Olen jotenkin ihastunut värikkäisiin rajauksiin tässä viime aikoina ja nämä kaksi nyt tyydyttää tätä ihastusta mukavasti vähän aikaa :) Ainut, josta en näissä tykkää on se levitysaplikaattori, jolla on vähän hankala saada tarkkaa siipeä, koska se huopakärki on sellainen tylppä. No, olen kuitenkin tähän saakka onnistunut, mutta se on paljon hitaampaa hommaa.

Oletteko te kokeilleet Max Factorin uusia värikkäitä rajauksia?

3 thoughts on “.VÄRIKKÄÄT EYELINERIT.

  1. Ooh, toi Forest näyttää ihan törkeen hyvältä! Ostoslistalle!

  2. Mietin jo ton sun edellisen tutoriaalipostauksen kohdalla et mä tykkäisin käyttää tämmösiä rajauksia (mustia tai värillisiä) mutta en saa nättiä siipeä tehtyä kun yläluomi on aika raskas. Toi siipi menee väärään kohtaan ku aukaisee silmän jos sen tekee silmän kiinni. Jonkun vinkistä yritin myös tehdä siihen siipeen ”kulman” että se näyttäs sit silmän auki ollessa ”oikealta” mut ei sekään oikeen toimi. Mua harmittaa ku kaikissa tutoriaaleissa tekijöillä on aina niin kauniit silmät ni tommoset rajaukset onnistuu :)

    1. Jotkut silmämallit valitettavasti ei vaan kestä siipirajausta :( Eikä siihen oikeen tota kulmatekniikkaa erikoisempaa ratkaisuakaan ole. Mutta onneksi rajauksia voi tehdä myös klassisesti loppumaan silmän ulkonurkkaan ja se voi sitten olla vähän paksumpikin, että näkyy :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.