.MEIKKI ILMAN MEIKKIVOIDETTA.

Kirjoitin joku aika sitten Bioeffect-tuotteista ja siitä, että itsekin näin jo muutoksen ihossani kuukauden käytön jälkeen. Iho oli selvästi tasavärisempi kauttaaltaan ja se inspiroi mut kokeilemaan, että entäs jos en laittaisikaan varsinaista meikkivoidetta ollenkaan, kun meikkaan töihin.

bioeffect_ilman_mup_01

Tässä ensin lähtökuva, eli täysin ilman meikkiä, vain hoitotuotteet levitetty iholle aamulla. Kuten kuvasta näkyy, ei värivirheitä juurikaan ole. Meillä on töissä kuitenkin sen verran kova valaistus, että halusin tasoitella silmänaluset ja nenän alueen peiteaineella, mutta mitään muuta meikkipohjaa en käyttänyt meikin tekemiseen.

bioeffect_ilman_mup_02

Ja tässä meikin kanssa. Meikkivoidetta ei siis ole laisinkaan, mutta peiteainetta käytin äsken mainitsemilleni alueille, mutta sitäkin aika ohuelti ja puuteroin kasvot ennen muun meikin tekemistä. Iho oli koko päivän tosi kuulaan ja heleän näköinen, mutta huomasin, että se alkoi kyllä kiiltämään otsan alueelta vähän nopeammin ja enemmän kuin normaalisti, joka varmasti johtui meikkivoiteen puutteesta.

bioeffect_ilman_mup_03

Elämä ilman meikkivoidetta nopeuttaisi kyllä aamutoimia muutamalla minuutilla, mutta nyt varsinkin syksyn edetessä huomaan, että kylmä ilma saa mun nenän taas punottamaan ulkona ollessa ja peitän sen mielelläni peiteaineella, kun kerta siihen on mahdollisuus. Mutta voisin ihan hyvin tehdä meikkini ilman meikkivoidetta jatkossakin, tämä oli ihan silmiä avaava kokeilu.

Oletteko te elelleet ilman meikkivoidetta, vaikka muuten meikkaisittekin?

4 thoughts on “.MEIKKI ILMAN MEIKKIVOIDETTA.

    1. Kesällä mäkin kuljin usein tosi tosi tosi vähällä meikillä ja usein ilman meikkivoidetta, mutta nyt on pakko ainakin vähän jotain peiteainetta käyttää, kun tosiaan klyyvari punottaa kylmällä ilmalla aina :(

  1. No en käyttäisi ikinä meikkivoidetta, jos näyttäisin siltä kuin minulla olisi meikkivoidetta ilman meikkivoidetta kuten sinä! :D Voisin kokeilla tuota Bioeffectiä, mutta ei se kuitenkaan vaikuttaisi näkyviin verisuoniin ja hormonifinneihin. Verisuonia ei oikeastaan saa edes piiloon, peiteaine vaan vähän häivyttää. Parisen kertaa vuodessa iho on niin hyvässä kunnossa, että pärjään vain puuterilla ja peitevoiteella ja se on ah niin autuasta, kuin olisi joulu tai jotain. :)

    1. Siinä mielessä saattaisi verisuoniin vaikuttaakin, että iho vahvistuu (”paksuuntuu”) eikä ne suonet ehkä näkyisi niin pahasti sieltä alta. Ainakin teoriassa :D Nää ihohommat on niin yksilökohtaisia, että en lähde lupaamaan :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.