.BIOEFFECT.

*Postauksessa mainoslinkkejä
*Tuotteet saatu töiden kautta

Olen aivan hämmästynyt, että on olemassa ihonhoitosarja, joka saa mut vielä hämmästymään ja innostumaan ja näkemään oikeita muutoksia mun ihossa. Mähän olen niitä ihonhoitohörhöjä, jotka läträä seerumeilla ja voiteilla sielunsa kyllyydestä ja hekumoi tuotteita kerrostaen.

BioEffect_02

Sitten tutustuin töiden kautta Bioeffectiin. Hoitosarja perustuu ihmiselle luonnollisiin epidermaalisiin solukasvutekijöihin (EGF = Epidermal Growth Factor). Teknologian on luonut kolme islantilaista tiedemiestä, jotka kehittivät menetelmän tuottaa tätä raaka-ainetta ohrassa, joka tuottaa aktiivisempia, stabiilimpia ja turvallisempia kasvutekijöitä kuin muut menetelmät. Iho tunnistaa tämän kasvutekijän ja pystyy hyödyntämään sitä solujen uusiutumisprosessissa.

BioEffect_09

Nuoressa ihossahan näitä kasvutekijöitä on luonnostaan runsaasti, mutta ikääntymisen myötä niiden määrä vähenee, jonka seurauksena iho mm. menettää kimmoisuuttaan ja rypistyy. EGF soluaktivaattorista on tehty useampiakin puolueettomia tieteellisiä tutkimuksia ja kaikissa niissä lopputulema on suunnilleen sama: näkyvät juonteet ovat huomattavasti madaltuneet ja lyhentyneet, ihon paksuus on parantunut, huokoset ovat supistuneet, ihonväri on kirkkaampi, silmäpussit ovat madaltuneet ja iho on yleisesti ottaen kimmoisampi ja tasaisempi. Tulokset on oikeasti ihan paljain silmin huomattavia näkyviä muutoksia.

BioEffect_07

Bioeffectin ns. perustuote on tämä *EGF Serum, eli tuttavallisemmin yöseerumi, koska tätä käytetään yötä vasten. Tuotetta käytetään 2-4 tippaa kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle ja tämä sopii kaikille ihotyypeille ja ei, tämän kanssa ei käytetä MITÄÄN MUUTA. Atooppisen ihon omaava kaverini, joka on tätä myöskin käyttänyt, kehaisi, että riittää kosteustehot aivan mainiosti myös hänen kuivalla ihollaan, vaikka ei käytä mitään muuta tämän yöseerumin lisäksi. Hämmentävää, myönnän, mutta pakko kai se on uskoa.

Kaikista hankalinta mun oli tämän sarjan kanssa käsittää sitä faktaa, että näiden tuotteiden päälle ei oikeasti saa eikä edes tarvitse laittaa mitään muuta. EGF Serum on täysin riittävä kosteuttaja ihan yksinään näille luetelluille alueille ja kolmekin tippaa riittää oikein hyvin ja iho tuntuu vielä aamullakin pehmeän kosteutetulta ja ravitulta.

Kun mainitsin, että päälle ei SAA laittaa mitään muuta niin todella tarkoitin sitä. Tuotekehittelyyn meni vuosia ennenkuin keksittiin, että minkälaisessa raaka-aine-cocktailissa EGF pysyy stabiilina eikä menetä tehojansa ja se cocktail löydettiin. Jos heti seerumin päälle levittää rasvaista voidetta, ei EGF enää toimi vaan se hajoaa voiteen rasvoihin ja öljyihin. En ole kemisti enkä osaa selittää näitä juttuja tämän paremmin, mutta uskokaa, kun sanon, että jos käytätte Bioeffectin EGF-tuotteita, käyttäkää VAIN NIITÄ tai ainakin odottakaa edes viisi minuuttia ennen jonkun toisen tuotteen lisäämistä, että seerumi ehtii imeytyä.

EGF Serum on koostumukseltaan väritöntä ja täysin kirkasta hieman vesimäistä geeliä, joka levittyy iholle sillä kolmellakin tipalla aivan mainiosti. Kollegalle riitti kuulemma kaksi tippaa samalle alueelle, itse koin, että se oli liian vähän ja levittäminen tuntui työläältä, mutta kolmella tipalla ei mitään ongelmaa. Alkuun käytin neljää tippaa, mutta se taas oli vähän liikaa ja tuote jäi pitkäksi aikaa tuntumaan ihon pinnalle ja sitä pystyi levittämään jo vaikka kuinka pitkälle matkalle.

Jos tätä 15 ml -kokoista seerumia käytetään 1-2 tippaa joka ilta, tuotteen pitäisi riittää noin puoleksi vuodeksi ja jos taas käyttää 3-4 tippaa niin se riittää n. 3-4 kuukaudeksi. Äkkiseltään uskon, että tämä pitää paikkansa, koska olen tätä kirjoittaessani käyttänyt tuotetta melkein kuukauden sillä 3-4 tipalla ja putelista on huvennut vajaa 1/3.

BioEffect_08

Bioeffect EGF Serumissa on tosiaankin vain ihan muutama raaka-aine, joka oli toinen hämmenyksen aihe:

GLYCERIN, AQUA, SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).

Seerumissa ei siis tosiaankaan ole mitään ylimääräistä mitä ei tarvita. Sopii myös niille, jotka välttelee parabeeneja tai on herkkiä hajusteille.

BioEffect_13

Pääsin kokeilemaan myös *Bioeffect EGF Day Serum -päiväseerumia, jotta kokemus sarjasta olisi hieman kokonaisempi. Yhdessä yöseerumin kanssa käytettynä näistä saa tehokkaan 24 tunnin hoitoduon, toista yöllä, toista päivällä. Verrattuna yöseerumiin, tämä päiväseerumi on koostumukseltaan hieman paksumpaa geeliä, mutta kuitenkin aivan yhtä väritöntä ja kirkasta ja helposti levittyvää. Tämä myöskin jättää todella miellyttävän sileän tunnun ihon pinnalle, johon on ilo levittää meikkiä, mitään muita pohjustustuotteita en olekaan kaivannut meikin alle. Päiväseerumi on pakattu valkoiseen pumppupulloon (30 ml) ja koin, että yksi pumppaus riitti oikein hyvin koko kasvoille, kaulalle ja silmänympärysalueelle.

Kun puhuin siitä, että näiden tuotteiden kanssa ei saisi käyttää mitään muita tuotteita, se tarkoittaa sitä, että heti perään ei saisi laittaa, mutta jos tuote ehtii ensin alta imeytyä niin sitten päälle voi levittää esim. meikkivoiteen ilman pelkoa siitä, että herkät kasvutekijät hajoavat. Itsehän teen niin, että ensimmäisenä sängystä noustessa hoidan kylpyhuoneessa kaikki puhdistus ja kosteutushommat iholle, jonka jälkeen hoidan koirien aamutoimet, syön aamupalan ja sitten vasta menen meikkaamaan, joten päiväseerumin levittämisestä meikin tekoon menee usein jopa puoli tuntia tai toisinaan enemmänkin.

BioEffect_14

Bioeffect -hoitolinjaan kuuluu myös *päivävoide. Voiteesta on saatavilla sekä 30 ml että 50 ml tuotekoot ja se sopii erinomaisesti meikin alle, mutta kannattaa odottaa joitakin minuutteja ennen meikin levittämistä, että tuote ehtii hieman imeytyä.

Näitä voiteita voi käyttää yksinään päivävoiteina ja ne toimivat hommassaan oikein hyvin, mutta jos tahtoo ihonhoidostaan tehokkaamman, voi käyttää jompaa kumpaa EGF-seerumia JA tätä Daytime -voidetta päiväsaikaan, mutta on tärkeää, että seerumin levittämisen jälkeen odottaa vähintään viisi minuuttia ennen voiteen levittämistä. Sen viisi minuuttia voi käyttää vaikkapa sängyn petaamiseen ja päivän vaatteiden valitsemiseen.

BioEffect_01

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Bioeffect -käyttäjälle riittäisi 3-4 tuotetta päivittäiseen ihonhoitoon (puhdistustuotteiden lisäksi):

YÖKSI:
-Bioeffect EGF Serum (kasvot, kaula, silmänympärysiho)

PÄIVÄKSI:
-Bioeffect EGF Day Serum (kasvot, kaula)
Bioeffect EGF Eye Serum* (silmänympärysiho)
Lisäksi tarvittaessa:
-Bioeffect Daytime (kasvot, kaula, decoltee)

Bioeffect -hoitolinjaan kuuluu vain muutama tuote, koska enempää ei tarvita. Näiden kuvissa näkyvien tuotteiden lisäksi Bioeffectillä on olemassa myös yllä mainittu EGF Eye Serum, *30 Day Treatment -tehohoito, *kasvokuorinta ja Body Intensive* -vartaloseerumi. Vuosien varrella brändin tuotevalikoima on jälleen laajentunut ja nykyisin sieltä löytyy jo *hoitoneste,  *kosteussuihke, *silmänalusille naamiolaput, *kangasnaamio kasvoille, *misellivesi ja tämä *kasvoseerumi-duo.

Tämän noin kuukauden kokeilujakson perusteella musta on tainnut tulla Bioeffect-uskovainen ja voisin ihan onnellisesti elellä elämääni pitkälle eteenpäin käyttäen vain Bioeffectin ihonhoitotuotteita ja se on aika paljon sanottu tämmöiseltä kosmetiikkahörhöltä, joka on jo vuosia nauttinut erilaisten hoitotuotteiden kerrostelusta ja yleisestä kosmetiikalla läträämisestä.

Bioeffect -tuotteita myy ainakin Stockmann, *Kicks, *Eleven, jotkut apteekit ja hoitolat. Hintahaarukka heiluu keskimäärin siellä satasen molemmin puolin, riippuen tuotteesta.

*postauksessa mainoslinkkejä

8 thoughts on “.BIOEFFECT.

 1. Bioeffect-uskovainen, hih. Mulle ei tuo EFG-seerumi tehnyt iholle mitään, vaikka kuukauden sitä kasvoille laitoin. Ei mitään. Sen sijaan 30 days treatment, voi wau!

  1. En käsitä miten se ei muka ole tehnyt mitään :D Mulla nököttää pieni näyte tuosta 30 Day Treatmentistä tässä pöydällä, otan sen kokeiluun varmaankin tässä lähiaikoina :)

 2. Olen itsekkin Bioeffectejä kaupassa silmäillyt kun ne selkeydessään vaikuttavat kyllä lupaavilta. Nyt sun arvostelun jälk. uskallan ehkä kokeillakkin :) Anti age tuotteet tuntuu jostain syystä lähes aina kuivattavan herkkää ja kuivaa ihoani entisestään, mutta josko tämä toimisi (kun ovat älynneet ympätä hyalyroniakin muk :) Käytätkö tällä hetkellä muuta ihon hoitoa kuin tätä ja mitä kuorintaa? Ja mikä sun oma ihotyyppi muuten on ja jos uskaltaa ostaa vain yhden Bioeffectin alkuun, niin olisiko Yöseerumi se, mistä kannattaa aloittaa kokeilu?

  1. Nyt olen jo ehtinyt siirtymään muihin testattaviin blogin takia, mutta koska tätä yöseerumia vielä jäi, jatkan sen kanssa taas myöhemmin :) Kuorintana tällä hetkellä Mary Kayn mikrokuorinta-voide ja Clarisonic, jota käytän muutaman kerran viikossa, mutta siis mikä tahansa kuorinta käy, joka omalle iholle tuntuu mukavalta. Mulla on kuiva sekaiho, eli pintakuivuutta tulee herkästi ja posket on normaalit/kuivat, mutta T-alue kiiltelee herkästi päivän mittaan.

   Yöseerumilla on helpoin aloittaa kokeilu jos ei ole sarjaan aikaisemmin tutustunut :) Alkuun voit käyttää yöseerumia ihan aamuin illoin jos haluat ja jos se tuntuu hyvältä, kannattaa kokeilla myös päiväseerumia ja kenties laajentaa silmänympärysseerumiin vielä.

   1. Pitänee kokeilla :) Piditkö muuten eye seerumista, poistiko turvotusta/ tummuutta silmien alta vai mikä on tämän hetkinen suosikkisi :)?

   2. Eye Serumia en ole päässyt kokeilemaan, joten ei valitettavasti vielä kokemusta :( Mutta ainakin noissa materiaaleissa, joita luin, oli aika vakuuttavaa dataa juuri siitä, että poistaisi ainakin tummuutta ja juonteita aika tehokkaasti.

    Oma tämänhetkinen suosikki taitaa olla Sisleyn Baume Efficace, ihan huippu!

   3. Kiitos vastauksista. Olisi tosi kiva kuulla kokemuksesi myös eye seerumista :)

 3. Tää sun reaktio oli varmaan vähän samanlainen kuin mulla silloin, kun kokeilin Essen ihonhoitoa! Essessä muhun vetosi myös simppeliys, vaikka siinä ei ihan pelkällä seerumilla mennäkään. En vaan tarvinnut esimerkiksi erillistä sy-voidetta, vaan sama ravitseva voide sopi koko kasvoille päivin öin. :)

  Tekee kyllä mieli kokeilla tätäkin seerumia, nyt kun vielä tuli saataville meille elevenille. Olis huimaa, jos vaan yksi tuote riittäisi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.