.RAKASTUIN MÄ PRADAAN.

Mä en ole koskaan aikaisemmin tykännyt Pradan naisten tuoksuista. Ne on olleet mulle sellaisia ”ihan kiva” -tuoksuja, mutta ei sellaisia, joita haluaisin omistaa ja käyttää. Olen aina ihastellut Pradan Iris-tuoksujen pulloja ja mä haluaisin tykätä siitä myös tuoksuna, mutta se ei vaan toimi mulla. Mulla itseasiassa on myös Prada Candy edP jossain laatikossa, mutta sitä mä en kyllä ole montaakaan kertaa iholleni suihkinut.

Prada_La_Femme_01

Mutta, kun tänä syksynä tuli tämä uutuus kauppoihin, olin ihan myyty jo ensimmäisellä nuuhkaisulla. Palasin pullon pariin töissä ollessani useita kertoja viikossa (tai jopa päivässä) ja kerta kerralta vahvistui, että tämä taitaa olla mun tuoksu. Kävikin onni, että satuin saamaan juuri tämän tuoksun töiden kautta omakseni tässä ihan hiljattain ja tämä on ollut siitä saakka mun jokapäiväinen kumppanini.

Prada_La_Femme_05

La Femme Prada -tuoksun latvassa on mausteita ja mehiläisvahaa, keskituoksussa tuberosaa, ylang-ylangia, frangipania ja iiristä ja pohjatuoksussa vaniljaa ja vetiveriä (tuoksunuotit haettu Fragranticasta). Iiris ja vetiver on hyvin tyypillisiä tuoksuraaka-aineita Pradalle, mutta silti tämä uusi tuoksu on täysin erilainen kuin muut Pradan tuoksut.

Prada_La_Femme_06

Olen viime vuosina selvästikin tykästynyt enemmän sitrustuoksuihin, erityisesti appelsiinisiin tuoksuihin, mutta olen tykännyt myös ihan sitruunasta (jos se on sellainen aito eteeristen öljyjen sitruuna eikä mikään sinnepäin-sitruuna) ja siksi onkin vähän erikoista, että olen niin rakastunut näin kukkaiseen tuoksuun.

Prada_La_Femme_03

La Femme Prada on vahva ja pehmeä yhtäaikaa. Sellainen syleilevä ja ihana. Koen tämän vahvasti syksy/talvituoksuna ja mun on vaikea kuvitella käyttäväni tätä tuoksua kesällä, mutta mistäs sitäkään vielä tietää.

Rakastuin mä Pradaan, mites te?

2 thoughts on “.RAKASTUIN MÄ PRADAAN.

  1. Oih, minustakin tämä on aivan ihana tuoksu!! On vaan niin himpskatin kallis…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.