.L’OCCITANE AROMACHOLOGIE.

*Postauksessa mainoslinkkejä
*Tuotteet saatu blogin kautta

L’Occitane on jollain tasolla aina ollut mulle kiinnostava sarja. En edes oikein osaa eritellä syitä, että miksi, koska en oikeasti ole ihan hirveästi sarjan tuotteita edes käyttänyt, mutta ainakin pakkaukset on pääsääntöisesti tosi kivoja ja tykkään myös tuotteiden tuoksumaailmoista.

*L’Occitanen Shea Butter-tuotteista monet on olleet jo pitkään yksiä mun suosikkeja ja *Verbena -tuotteiden tuoksumaailma on aivan kertakaikkiaan ihana ja niitä pitäisikin saada omaksi!

Loccitane_trio_01

Sain blogin kautta mahdollisuuden tutustua L’Occitanen Aromachologie -linjan tuotteisiin ja valitsin sieltä kolme, jotka mua kiinnosteli, eli kaksi erilaista ”kotisuihketta” ja vartalokuorinnan. Aromachologie -linja perustuu hyvin pitkälti eteerisiin öljyihin ja niiden vaikutuksiin sekä kehoon että mieleen. Aromaterapia oli mun mielestä hyvin mielenkiintoinen aihe jo kosmetologikoulun aikoihin ja niihin samoihin vaikutuksiin perustuu tämä L’Occitanenkin linja.

Loccitane_trio_02

L’Occitane Aromachologie -linjan Refreshing Mist on tarkoitettu neutraloimaan epämiellyttäviä tuoksuja kotona ja esim. liinavaatteissa. Suihkeessa on mm. seuraavia eteerisiä öljyjä: sypressiä, katajaa, sitruunaa, timjamia ja eukalyptusta. Noi puiset tuoksut tulee tästä selvästi eniten esille ja tykkään, että tuoksu ylipäätään on juurikin raikastava ja sellainen puhtaan oloinen.

Tämä on aivan omiaan juuri koiratalouteen (tai mihin tahansa muuhunkin lemmikkikotiin), kun on tulossa vieraita, joilla ei ole lemmikkejä. Vaikka me ei itse sitä todellakaan haisteta, kyllä meillä varmasti vähän sellainen koiramainen tuoksu kotona on, ainakin mun äiti sanoo, että se kyllä huomaa sen, kun se meille tulee kylään. Tätä varten mä siis tämän suihkeen halusin, voin suihkia koko kämpän (erityisesti eteisalueen) läpi hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista ja kun ne sitten saapuu, on vastassa mieto havupuun raikkaus. Tuoksu on alkuvaiheessa ihan tuntuva, kun sen on juuri suihkaissut, mutta se haihtuu ja hälvenee hyvin nopeasti.

Loccitane_trio_04

L’Occitane Aromachologie -linjasta löytyy myös Revitalizing Body Scrub -sokerikuorinta vartalolle, joka sekä virkistää mieltä että kuorii ja hoitaa vartalon ihoa. Tuotteessa on käytetty mm. auringonkukkaöljyä, sokeria ja eteerisiä öljyjä (appelsiini, greippi, minttu, sitruuna ja rosmariini). Appelsiininen raikas tuoksu on aivan jumalaisen ihana tässä tuotteessa, koko suihkuhuone tuoksuu tältä käytön jälkeen. Tässä on sokerikuorinnalle tyypillisesti melko isot ja tuntuvat rakeet, mutta niitä on hyvin tiiviisti ja runsaasti jämäkässä pohjamassassaan. Tuotetta kannattaa ottaa jollain isolla spaattelilla (tai vaikka teelusikalla jos ei ole spaattelia) purkista, koska se tosiaankin on aika jämäkkää. Kostealle iholle levitettynä massa kuitenkin löystyy ja kuorintaa on helppo levittää. Suihkun jälkeen iholle jää sellainen pehmeän ravittu olo myös pyyhekuivauksen jälkeen, joka on myöskin hyvin tyypillistä sokerikuorinnoille. Se ihotuntuma on jopa sellainen, että vartalovoidetta ei välttämättä edes kaipaa, todella pehmeä ja kosteutetun tuntuinen iho kuorinnan käytön jälkeen.

Loccitane_trio_08

L’Occitane Aromachologie -linjan Relaxing Pillow Mistin idea on hyvin yksinkertainen: suihkutetaan tuotetta makuuhuoneeseen n. 15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa ja se luo rauhoittavan fiiliksen huoneeseen, joka helpottaa ja kenties nopeuttaa nukahtamista. Mulla ja Mösjöölläkin on toisinaan öitä, kun tuntuu ettei vaan saa nukahdettua syystä tai toisesta ja ajattelin, että mahtaisiko tästä olla siinä jotain hyötyä. Tässä suihkeessa on mm. seuraavia eteerisiä öljyjä: laventeli, bergamotti, mandariini, appelsiini ja kurjenpolvi (geranium). En ole muistanut tätä ihan säännöllisesti suihkia, joten en osaa sanoa, onko tällä varsinaisesti ollut mitään vaikutusta unensaantiin. Pillow Mistin tuoksu tuo mulle mieleen sen klassisen colognen tuoksun, josta en ole koskaan erityisemmin tykännyt, mutta tässä se jotenkin pehmenee hetken päästä ja jos olen suihkuttamisesta vartin päästä mennyt huoneeseen, on tuoksu silloin jo hyvin mieto ja pehmeä enkä tunnista siitä enää sitä colognemaisuutta. Täytyy yrittää muistaa ottaa tämä nyt aktiivikäyttöön!

Onko teille tuttuja erilaiset kotisuihkeet joko L’Occitanelta tai muilta merkeiltä?

*Tuotteet saatu blogin kautta.
*postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.