.KAMPAAJAOPISKELIJAN TUOLISSA.

Ystävä opiskelee kampaajaksi ja valmistuukin tässä itseasiassa ihan muutaman kuukauden sisällä ja sehän tietty tarttee malleja, jotta saa harjoitusta. Olin jo kesällä ajatellut, että tekisipä mieleni vähän vaalentaa tukkaa, mutta olen vaan lykännyt projektia, kun ei mulla ole mitään vakkarikampaajaa, jolle olisi helppo mennä, joten se sitten vähän jäi. Keräilin Pinterestiin kuvakansiota hiuksista, jollaiset suunnilleen haluaisin ja kun sitten tilaisuus osui kohdalle, menin parin kuvan kanssa ystävän penkkiin, että jos jotain tämmöistä saisi.

vaalennus_19

Mullahan on nyt ollut täysin oman värinen tukka jo useamman vuoden, koska kyllästyin tyvikasvuun aivan täydellisesti ja halusin päästä siitä rumbasta eroon. Nyt kuitenkin kaipailin jotain vaaleampaa ja koska mulla ei ollut mitään värjättyä enää hiuksessa jäljellä, uskalsin lähteä tähän vaalennukseen ilman suurempia pelkotiloja lopputuloksesta. Ja tosiaan tämmöinen siitä sitten tuli! Yllä kuvassa vasemmalla ennen-tukka ja oikealla värjäyksen jälkeen.

vaalennus_09

Halusin vähän sellaisen viileän vaalean latvan balayage-tekniikalla, joka jättää hiusten tyven ihan oman väriseksi (koska en edelleenkään halua sitä tyvikasvua) ja sain juuri sen mitä halusinkin. Ei mua olisi haitannut, vaikka latva olisi ollut valkoisempikin, mutta loppujen lopuksi tämä on kuitenkin luonnollisempi lopputulos ja tykkään tästä lujaa.

vaalennus_12

Tyvi on tosiaan ihan se mun oma edelleen ja jos laitan hiukset kokonaan kiinni, näyttää mun tukka lähes samalta kuin ennenkin, paitsi että nuttura/ponnari/tms onkin vaaleampi. Tämä monivärisyys tuo hiukseen ihan eri fiiliksen ja tämä tukka onkin parhaimmillaan kiharrettuna. Se olikin yksi syy miksi halusin ryhtyä tähän: halusin motivaatiota tehdä kiharoita ja erilaisia kampauksia enemmän sen tavallisen korkean nutturan lisäksi, jota siis useimmiten sporttailen.

vaalennus_13

Pituudesta ei lähtenyt kuin sentti tai pari korkeintaan, joten sain pitää vaivalla kasvatetun pituuteni hiuksissa. Kihartaminen aina vähän lyhentää tukkaa ja jos se olisi kovin lyhyt, en kihartaisi sitä varmaan juuri ollenkaan.

vaalennus_18

Itse olen hyvin tyytyväinen uusiin hiuksiini, mitäs te olette mieltä?

9 thoughts on “.KAMPAAJAOPISKELIJAN TUOLISSA.

  1. Kyllä on onnistunut muutos!
    Kuin vaaleat latvat valaisisivat kasvot, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. :)

  2. Aivan ihanat! Mä olen miettinyt kanssa jotain samantyylistä (paljon vaaleampi lähtökohta vaan) sillä en ole yli puoleen vuoteen värjännyt hiuksia ja haluaisin häivyttää tyvikasvun rajaa mutten halua kokonaan värjätä päätä.

  3. Upea väri! Sopii tosi hyvin. :) Mutta siis sullahan on aivan mielettömän hyvän värinen oma hiusväri! Mun piti kasvattaa oma väri mutta se oli niin tylsän värinen että oli pakko mennä vaaleampaan päin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.